Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kiz tabiiki sende öyle olacaksin.Yeterki azmini birakma elden.Harika olacaksin.Kocan sana bir daha asik olacak.:127:

kız doğru söylüyon 11 kilo verince bile adam bi değişti gelecek vadettiğimi anladı....
:98:

Son düzenleme:
alemsiniz kız çocukların içi dışına çıkar bi sağ bi sol iyimiş... ben de mi yapsam kızımla ....2 yaşında 12 kilo ağırlık uyar mı...:26:
ahhaa uyar uyar benimkide 12 kg tam denk geliyo
kızlar yaa ben yapamamki utkuyla..nası taşıyim tosunu bacaklarımın arasında :)

bencede sen yapma direk kas olur :76:
ben de deneyeyim o zaman ege ile, gerçi onun duracağını pek sanmam..

biz cok eğleniyoruz evde jimnastik yaparken melisa hep üstümde oyun zannediyor kanımca

benimde bugün karnım hep zill çalıyo yaww..şimdi 2 yudum ananas yidim..muzda yesem mi acabaaa doymadım

yok ya bi kere denicem nolcak bakalım :) benim şu yandaki simitler çok canım sıkıyo onlara çare arıyorum..
bu arada sen çok az yiyosun cnm..bence başka bi beslenme tipine geç..monti yap dicem ama istemiyosun :)

yok ya bi kere denicem nolcak bakalım :) benim şu yandaki simitler çok canım sıkıyo onlara çare arıyorum..
bu arada sen çok az yiyosun cnm..bence başka bi beslenme tipine geç..monti yap dicem ama istemiyosun :)

hacı her yediğim gözüme batıyor nedense... öğlen yemek yemedim susamlı fıstıklar kuru incir yidim bi daneee ne kaa cok geldi gözüme bilemezsin kalkıp adam bişi bişiler yesem daha iyi olacak hemde bu kadar acıkmıcam..

cevaplarımı yazdım kırmızıgul, başka yapmam gereken birşey var mı? gruptaki arkadaşlarıma başarılar dilerim

yok ellerine saglik canim....bukadari yeterli.. insallah sende biran once saglikli bir sekilde kurtulursun kilolarindan

insallah zayiflarim canim...5li sayilari enson 12 kiloyken gormustum galiba
kizlardan daha bir ses cikmadi cuma gunu icin
tesekkür ederim tutkucum.. zaten burda yazdıklarıma cevap senden geliyor
olurmu canim, bende sana cevap yaziyorum, yanliz sabah aceleden sana cevap yazamadim...ama catlaklara cozum yok galiba...bende birsuru krem var diye biliyorum hatta evdede var..bir sabah bir aksam surmen lazim ama hep unutuyorum...dogru duzgun duzenli bir sekilde kullanmadim daha...
ahh o catlaklar ahhh...bendede var baya:84::84:
kızlar inş bu haftada kilo veririm yarım kilo bile olsa razıyım şu dokuzlardan kurtulayım artık:84::84:
insallah canim, yediklerine dikkat ederse hersey hal olur..bak bana..isyanlardayken kac kilo verdim bile..
kIZLAARRR nasil olmus avatarim.Sevindigimin ifadesi.Zaten oryantalede bayilirimmmmm.bu tam benlik oldu:108::108::108::108:

sahane olmus gulum...at gobecikleri att..ohh ohh yandan yandan
selam kızlar nasılsınız
selam canim, bizler iyiyiz sen nasilsin?
oh ohhh :87::87::87:

takım canlanmıs hayat gelmiş renk gelmiş

döktürün kızlarrr

yandan yandann

azericim cok güzel avatarınn ben cok beğendimm
evet masallah, Allaj nazarlardan saklasin enson yazdigimdan bu yana kadar oku oku bitmedi vallaha..ama ne guzel..ohh be sonunda canlandi takim..

meyvecim, yeni gelen arkadaslari bu hafta eklemicem daha listeye...iki hafta deneme suresi...guzel paylasimda bulunurlarsa...ondan sonraki haftaya eklicem...bu hafta sadece isimlerini bildirmem gerekiyor degilmi?

evet canım kimileri test edip onaylamıs ama kimileride onaylamamıs :86: ben de bi test edip onaylayım ...
benim çatlamla dalga gecek herifi
sen dene canim ozaman, sonra bizlerede haber ver..insallah olur...

kırmızıgülüm bu hafta kilo bildirsinler giriş kiloları olsun eğer haftaya paylasımları ii olursa listeye giriş kilosunu ve verdiği kilosunu yazarak alırsınn..
bu hafta hiç bişi bildirmene gerek yok sekercimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…