Kiz tabiiki sende öyle olacaksin.Yeterki azmini birakma elden.Harika olacaksin.Kocan sana bir daha asik olacak.:127:
kız doğru söylüyon 11 kilo verince bile adam bi değişti gelecek vadettiğimi anladı....
ahhaa uyar uyar benimkide 12 kg tam denk geliyoalemsiniz kız çocukların içi dışına çıkar bi sağ bi sol iyimiş... ben de mi yapsam kızımla ....2 yaşında 12 kilo ağırlık uyar mı...:26:
bencede sen yapma direk kas olur :76:kızlar yaa ben yapamamki utkuyla..nası taşıyim tosunu bacaklarımın arasında :)
ben de deneyeyim o zaman ege ile, gerçi onun duracağını pek sanmam..
ahhaa uyar uyar benimkide 12 kg tam denk geliyo
bencede sen yapma direk kas olur :76:
biz cok eğleniyoruz evde jimnastik yaparken melisa hep üstümde oyun zannediyor kanımca
benimde bugün karnım hep zill çalıyo yaww..şimdi 2 yudum ananas yidim..muzda yesem mi acabaaa doymadım
ben bi koşu sorup gelliiiiim.....saferan bulgur serbest değil sanırım montide..tam bilmiyorum monti topiğine sorsana:18:
bulgurla nohut yenirmiiii.......
meyvee bulgurla nohut yenirmi bi arada.... siteye üye ol yukarda yazdım çok basit....
içinde et - tavuk yoksa yenircanım
yok ya bi kere denicem nolcak bakalım :) benim şu yandaki simitler çok canım sıkıyo onlara çare arıyorum..
bu arada sen çok az yiyosun cnm..bence başka bi beslenme tipine geç..monti yap dicem ama istemiyosun :)
cevaplarımı yazdım kırmızıgul, başka yapmam gereken birşey var mı?gruptaki arkadaşlarıma başarılar dilerim
insallah zayiflarim canim...5li sayilari enson 12 kiloyken gormustum galibakırmızıgülün inş sende istediğin gibi zayıflarsın canım.. ben buna inanıyorum yapıcaksın..
cuma şuanki durumda ben buralardayım sekercim listenizle ilgilenirim ama cumaya daha cok var nezamn ne olacağını bilemem tabi bizden yasomda geri döndü oda ihmal etmez meraklanma tatlım sen..
yanlız yeniler bu cuma listeye alınacakmı :44:
olurmu canim, bende sana cevap yaziyorum, yanliz sabah aceleden sana cevap yazamadim...ama catlaklara cozum yok galiba...bende birsuru krem var diye biliyorum hatta evdede var..bir sabah bir aksam surmen lazim ama hep unutuyorum...dogru duzgun duzenli bir sekilde kullanmadim daha...tesekkür ederim tutkucum.. zaten burda yazdıklarıma cevap senden geliyor
ahh o catlaklar ahhh...bendede var baya:84::84:öğlen biraz nohut ve cacık yedim.şimdi elma yiyeceğim.akşama ne yerim bilmiyorum hala dünden kalma bir tokluğum var kızlar.
julicimm bende hızlı kilo aldığım için vücudumda acayip çatlaklar var özellikle göbek bacak ve boyun bölgelerimde nasıl gider bu çatlaklar aah bi bilsem.
insallah canim, yediklerine dikkat ederse hersey hal olur..bak bana..isyanlardayken kac kilo verdim bile..kızlar inş bu haftada kilo veririm yarım kilo bile olsa razıyım şu dokuzlardan kurtulayım artık:84::84:
kIZLAARRR nasil olmus avatarim.Sevindigimin ifadesi.Zaten oryantalede bayilirimmmmm.bu tam benlik oldu:108::108::108::108:
selam canim, bizler iyiyiz sen nasilsin?selam kızlar nasılsınız
evet masallah, Allaj nazarlardan saklasinoh ohhh :87::87::87:
takım canlanmıs hayat gelmiş renk gelmiş
döktürün kızlarrr
yandan yandann
azericim cok güzel avatarınn ben cok beğendimm
sen dene canim ozaman, sonra bizlerede haber ver..insallah olur...evet canım kimileri test edip onaylamıs ama kimileride onaylamamıs :86: ben de bi test edip onaylayım ...
benim çatlamla dalga gecek herifi
içinde et - tavuk yoksa yenircanım yanlız nohut yesen daha iyi olur
kızz bulgur yasakkk onun yerine sabah eğer ekmek yemediysek buğday kullana bilirizz..
kırmızıgülüm bu hafta kilo bildirsinler giriş kiloları olsun eğer haftaya paylasımları ii olursa listeye giriş kilosunu ve verdiği kilosunu yazarak alırsınn..
bu hafta hiç bişi bildirmene gerek yok sekercimm
kısır da aynı sınıfa giriyor canım nohut etliyse etini ayırıp yesek olurmuu...
yok olmuyor saferanım..
nohut etliyse etteki doymus yağlar nohutun suyuna gecmiş olduğundan artık o nohuttan yiyemezsin...
kısır da aynı sınıfa giriyor canım nohut etliyse etini ayırıp yesek olurmuu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?