bravo çok teşkilatlı çalışıyorsun... pek hamarat gördüm seni....
tamam bebek nohutu ayrı yaparım kendime...montinin canı sağolsun.....
akşama baslayım kahve limon işine belki mucize olursen dene canim ozaman, sonra bizlerede haber ver..insallah olur...
hamarattan ziyade azimliyim.. sonunda kilo vermek var ondan bu çalışmalarım.. valla canım tak etti artık..
bu arada saferanım biri kısırmı yedi ne alaka :44:
anaaa tam dedektif kız bu nefes aldırmıcak kimseye... ben sordum ben kısır yesem olur mu diye monti listesinde pişmiş bulgur diye yazmışlar 55 glı diyede ondan şey ettiydim hani çiğ oluyo ya kısır kem küm.... :26:
akşama baslayım kahve limon işine belki mucize olur
alkış simileee.. bulamadım yazıyım bari :)
bende montiye baslamak istiyorum ama bu ara hep vazgeciyorum nedense....
kii bunu ben topiğinden okuyupta yapmıstım kg vermiştim ..bide şimdi herkes daha iyi biliyor yemek tarifi alabilirim neden baslamıyorum kii
yok ya bi kere denicem nolcak bakalım :) benim şu yandaki simitler çok canım sıkıyo onlara çare arıyorum..
bu arada sen çok az yiyosun cnm..bence başka bi beslenme tipine geç..monti yap dicem ama istemiyosun :)
akşama baslayım kahve limon işine belki mucize olur
alkış simileee.. bulamadım yazıyım bari :)
bende montiye baslamak istiyorum ama bu ara hep vazgeciyorum nedense....
kii bunu ben topiğinden okuyupta yapmıstım kg vermiştim ..bide şimdi herkes daha iyi biliyor yemek tarifi alabilirim neden baslamıyorum kii
masllah meyve, seninde gozunden hicbirsey kacmiyor
monticiler yandiniz
canım bulgur yasak onun yemiyoruz...
ayy napım kırmızıgülüm kızların hepsi böyle bizim takımıda bi koyverdinmi gerisini toplaya bilene aşk olsun..
şimdi ufaktan ufaktan baslarlar sonra bi bakmıssın bi tabak sarmayı götürmüş bi tabak tatlıyı bitirmiş en iisi işi sağlama almak
haklisin canim eniyisini yapiyorsun, ben montiden anlamadigim icin yorum yazamiyorum :78:
ayy napım kırmızıgülüm kızların hepsi böyle bizim takımıda bi koyverdinmi gerisini toplaya bilene aşk olsun..
şimdi ufaktan ufaktan baslarlar sonra bi bakmıssın bi tabak sarmayı götürmüş bi tabak tatlıyı bitirmiş en iisi işi sağlama almak
basla julim basla birlikten kuvvet doğar kacamak ihtimalide olmaz hep birlikte yapıncaa
juli sen niye istemiyorsun monti yapmak?
sezer hemen başla bence montiye..senin yaptığın dönemi hatırlıyorum ben ondan başlarken ilk sana sormuştum yapimmi diye..senin şu anda uyguladığın beslenme şekli çok yanlış nerdeyse hiç bişey yemiyosun..
sizimi kırcam beyawww
cuma günü baslıcam..bu hafta kg vermek istiyorum cünkii
iyi akşamlar kızlar hepinize..
elmamı aldım yanıma, yola çıkıyorum eve doğruoğluma kavuşucam..
akşama zamanım olursa katılırım sohbetinize..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?