Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

sen dene canim ozaman, sonra bizlerede haber ver..insallah olur...
akşama baslayım kahve limon işine belki mucize olur
hamarattan ziyade azimliyim.. sonunda kilo vermek var ondan bu çalışmalarım.. valla canım tak etti artık..

alkış simileee.. bulamadım yazıyım bari :)

bende montiye baslamak istiyorum ama bu ara hep vazgeciyorum nedense....
kii bunu ben topiğinden okuyupta yapmıstım kg vermiştim ..bide şimdi herkes daha iyi biliyor yemek tarifi alabilirim neden baslamıyorum kii

bu arada saferanım biri kısırmı yedi ne alaka :44:

anaaa tam dedektif kız bu nefes aldırmıcak kimseye... ben sordum ben kısır yesem olur mu diye monti listesinde pişmiş bulgur diye yazmışlar 55 glı diyede ondan şey ettiydim hani çiğ oluyo ya kısır kem küm....:26:

olurmu çiğ onuda ıslatıyon yaa ..
sopalıksınız vesselamm olmaz kısır mısır yok ama buğday salatası yeşil mercimek salatası yapabilirsin cok güzel oluyorlar... ben kısır istedimi canım buğday salatası yapıyorum ..

basla julim basla birlikten kuvvet doğar kacamak ihtimalide olmaz hep birlikte yapıncaa

sezer hemen başla bence montiye..senin yaptığın dönemi hatırlıyorum ben ondan başlarken ilk sana sormuştum yapimmi diye..senin şu anda uyguladığın beslenme şekli çok yanlış nerdeyse hiç bişey yemiyosun..

masllah meyve, seninde gozunden hicbirsey kacmiyor

monticiler yandiniz

ayy napım kırmızıgülüm kızların hepsi böyle bizim takımıda bi koyverdinmi gerisini toplaya bilene aşk olsun..
şimdi ufaktan ufaktan baslarlar sonra bi bakmıssın bi tabak sarmayı götürmüş bi tabak tatlıyı bitirmiş en iisi işi sağlama almak

haklisin canim eniyisini yapiyorsun, ben montiden anlamadigim icin yorum yazamiyorum :78:

meyvecim o zaman ben de sana birkaç soru sorayım..

şimdi makarna yiyebiliyor muyuz? kimi yerde sadece spagetti 10 dk haslanarak diyo, kimi yerde sadece kepekli makarna diyor.. mesela barillanın integrali serisi var, tam buğday unundan yapılmış makarnalar bunlar.. bunları domates / sebzeli sosla yiyebilir miyiz??

salatalarda balzamik sirke, nar ekşisi kullanabilir miyiz?

az önce de sordum ama şu bulgurun neden yasak olduğunu bir türlü anlamadım

:18::18::18::18::18::18:

basla julim basla birlikten kuvvet doğar kacamak ihtimalide olmaz hep birlikte yapıncaa

juli sen niye istemiyorsun monti yapmak?

sizimi kırcam beyawww
cuma günü baslıcam..bu hafta kg vermek istiyorum cünkii

iyi akşamlar kızlar hepinize..

elmamı aldım yanıma, yola çıkıyorum eve doğru oğluma kavuşucam..

akşama zamanım olursa katılırım sohbetinize..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…