Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

bulgur niye yasak acaba? oysa ki GI düşük bir besin, bütün diyetlerde verilir.. babam diyabet hastası ona bile doktoru pirinç yerine bulgur ye diyo, şekerini aniden yükseltmez diyo..
tatlım cıkmıstım şimdi gördüm mesajını..
bulgurun gl si 55 montide gl si 35 den yüksek olanları yemiyoruz canım..

makarnayı sadece spagetti olarak yiyoruz canım.kepekli yada normal spagetti 8 dk haslıyoruz..
ben makarnayı asla tercih etmiyorum 1 asamada baklagil ve makarna bana kilo aldırıyor .
bu yüzden hiç arastırmadım neyin nesi var die bu konuda bilgim yok barillanın tam buğdaydan makarnasını monti topiğinde soralım.. yağsız sosla spagettini yiyebilirsin.
o hazır salata soslarında seker varsa olmaz tatlım .. nar ekşisinide sos olanlardan değilde sadece nar eksisi var üzerinde sos yazmaz onlardan kullanıyoruzüzerinde sos da yazıyorsa onda seker var demektir...

sizimi kırcam beyawww
cuma günü baslıcam..bu hafta kg vermek istiyorum cünkii
aaa çok iyi olur birbirimizin menülerini kontrol ederiz
insallah canim, sende girde..iyi sonuclar alalim bizde takim olarak bir dereceye girelim artik...kaptan oldugumdan beri hep yerlerdeyiz vallaha

iki haftadır 4. yüz kızlar ha gayret ilk 3e girelim bu hafta

su anda butun ailem masada patates graten yiyor bende moral yukseltmek icin burdayim bana sans dileyin kizlar.isallah dayanabilirim kirmizi gulun yayinladigi alinti beni motive etti herkese bu yolda ani basariyi diliyorum

teşekkürler canım yanıtlar için...

spagettiyi öğrendiğim iyi oldu, çok krizim tutarsa yiyebilirim demek.. bir haftadır yemedim ama makarnayı çok seviyorum baktım iyi gidiyorum ödül olarak yerim.. ben zaten aldente yani az pişmiş severim bana uyar yani..

su anda butun ailem masada patates graten yiyor bende moral yukseltmek icin burdayim bana sans dileyin kizlar.isallah dayanabilirim kirmizi gulun yayinladigi alinti beni motive etti herkese bu yolda ani basariyi diliyorum

oooowwww caniiiimmm kiyamam.Biliyorum o cok kötü duyguyu.Herkes harika mamalari götürürken sen sadece seyretmekle yetiniyorsun.Offf.Ama bosveeerrr anlik mutlulukmu yoksa ömürlük mutlulukmu demi

oooowwww caniiiimmm kiyamam.Biliyorum o cok kötü duyguyu.Herkes harika mamalari götürürken sen sadece seyretmekle yetiniyorsun.Offf.Ama bosveeerrr anlik mutlulukmu yoksa ömürlük mutlulukmu demi

o yemeklerden benimde yiyecegim gunler gelecek .af yok kilolara ölüüüüüüüüüüm

gununuz aydin hayatiniz renkli olsun kadinlar gununuz kutlu olsun butun dilekleriniz (hedef kilo)kabul olsuuun .amin demeyenin kilosu yavas yavas gitsin .

o yemeklerden benimde yiyecegim gunler gelecek .af yok kilolara ölüüüüüüüüüüm

Benimde benimdeeeeee benimde gelcek.Offfffffff.Dün gece saat 1 ve benim bir karniyarik cekiyor,bir patlican musakka cekiyor.Ama öldün öldüm.Agzimin sularini zor topladim.Resmen kokusu burnuma geldi yaa.Ama bir siteden diyet karniyarik buldum,tarif cok hosuma gitti,haftasonu onu yapicam insallah.Bu aksamda diyet patlican musakka yapicam.Cok fena canim cekti vallahi ama bende diyetini yapicam.:104::104:

.

Ben bol bol dedim.Simdi hizli gider insallah kilom[/B][/QUOTE]

insallah kabul olmustur.musakka ne zaman hazir olur .kapiyi calayim hemen
kizlar daha kahvalti etmedim ne yesem acep canimda krep cekiyor ama

.

Ben bol bol dedim.Simdi hizli gider insallah kilom[/B]

insallah kabul olmustur.musakka ne zaman hazir olur .kapiyi calayim hemen
kizlar daha kahvalti etmedim ne yesem acep canimda krep cekiyor ama[/QUOTE]

Musakka saat 17,30 a hazir olur tatlim,beklerim

Aman haaaa,krep yemeeeeeee.Sakin sakin olmaz.Bizde birazdan benimkiyle alisverise gidicez,ordanda corbaciya gidicez.Ekmeksiz corba icicem.Sende git diyet ekmekle peynir ye.Bak cuma günü giris kilonuzu vericeksiniz frangipaniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…