tatlım cıkmıstım şimdi gördüm mesajını..bulgur niye yasak acaba? oysa ki GI düşük bir besin, bütün diyetlerde verilir.. babam diyabet hastası ona bile doktoru pirinç yerine bulgur ye diyo, şekerini aniden yükseltmez diyo..
meyvecim o zaman ben de sana birkaç soru sorayım..
şimdi makarna yiyebiliyor muyuz? kimi yerde sadece spagetti 10 dk haslanarak diyo, kimi yerde sadece kepekli makarna diyor.. mesela barillanın integrali serisi var, tam buğday unundan yapılmış makarnalar bunlar.. bunları domates / sebzeli sosla yiyebilir miyiz??
salatalarda balzamik sirke, nar ekşisi kullanabilir miyiz?
az önce de sordum ama şu bulgurun neden yasak olduğunu bir türlü anlamadım
aaa çok iyi olur birbirimizin menülerini kontrol ederizsizimi kırcam beyawww
cuma günü baslıcam..bu hafta kg vermek istiyorum cünkii
insallah canim, sende girde..iyi sonuclar alalim bizde takim olarak bir dereceye girelim artik...kaptan oldugumdan beri hep yerlerdeyiz vallaha
tatlım cıkmıstım şimdi gördüm mesajını..
bulgurun gl si 55 montide gl si 35 den yüksek olanları yemiyoruz canım..
makarnayı sadece spagetti olarak yiyoruz canım.kepekli yada normal spagetti 8 dk haslıyoruz..
ben makarnayı asla tercih etmiyorum 1 asamada baklagil ve makarna bana kilo aldırıyor .
bu yüzden hiç arastırmadım neyin nesi var die bu konuda bilgim yok barillanın tam buğdaydan makarnasını monti topiğinde soralım.. yağsız sosla spagettini yiyebilirsin.
o hazır salata soslarında seker varsa olmaz tatlım .. nar ekşisinide sos olanlardan değilde sadece nar eksisi var üzerinde sos yazmaz onlardan kullanıyoruzüzerinde sos da yazıyorsa onda seker var demektir...
su anda butun ailem masada patates graten yiyor bende moral yukseltmek icin burdayim bana sans dileyin kizlar.isallah dayanabilirim kirmizi gulun yayinladigi alinti beni motive etti herkese bu yolda ani basariyi diliyorum
meyveeeeee pekmez serbestmi ya şeker yok pekmezde kendi şekeri :18:
oooowwww caniiiimmm kiyamam.Biliyorum o cok kötü duyguyu.Herkes harika mamalari götürürken sen sadece seyretmekle yetiniyorsun.Offf.Ama bosveeerrr anlik mutlulukmu yoksa ömürlük mutlulukmu demi
o yemeklerden benimde yiyecegim gunler gelecek .af yok kilolara ölüüüüüüüüüüm
gununuz aydin hayatiniz renkli olsun kadinlar gununuz kutlu olsun butun dilekleriniz (hedef kilo)kabul olsuuun .amin demeyenin kilosu yavas yavas gitsin .
.
Ben bol bol dedim.Simdi hizli gider insallah kilom[/B]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?