Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kizlar sunun tatliligina bakin yaaaa.Yerim ben bunu yerim

[video=youtube;0oLaUhSkwBo]http://www.youtube.com/watch?v=0oLaUhSkwBo&feature=related[/video]

Kiz Ganfed,hani sende kahvaltiya gelmistik ya kadinlarla.Orada Gülcan abla yesil mercimek salatasi yapmisti.Nasil yapmisti onu yaa?Ne vardi onun icinde?Cok güzel biseydi o ya.Hem diyette yenilebilir demi?

Kiz Ganfed,hani sende kahvaltiya gelmistik ya kadinlarla.Orada Gülcan abla yesil mercimek salatasi yapmisti.Nasil yapmisti onu yaa?Ne vardi onun icinde?Cok güzel biseydi o ya.Hem diyette yenilebilir demi?

kiz o tam kalori bombasi findik fistik ay cekirdegi ne arasan vardi.kilo almak isteyenlere idealdir ama duyrulur

günaydıııııııııııııııııııııınnnn..tükkanı be açtımmmmmmm bugünnnnnn

günaydın kızlar kadınlar gününüz kutlu olsunnn

Günaydin kizlarrr,sizinde benimde kadinlar günümüz kutlu olsun

gununuz aydin hayatiniz renkli olsun kadinlar gununuz kutlu olsun butun dilekleriniz (hedef kilo)kabul olsuuun .amin demeyenin kilosu yavas yavas gitsin .

günaydın kızlaar... sizinde 8 martınız kutlu olsun....

kiz o tam kalori bombasi findik fistik ay cekirdegi ne arasan vardi.kilo almak isteyenlere idealdir ama duyrulur

Heeeee öylemi.HmmmBen o zaman o sevdadan vazgeceyim.

Gangi$ kiz noldu biliyormusun.Sabah cocuklari okula götürüyordum.Bagajda esimin spor cantasi var.Birsey ararken Bir baktim cantaya tisörtünün arasina Rewe'den alinmis dogumgünü mumlariAcaba ne yapicak bu kizzzzz.Simdiye kadar dogum günümde bisey yapacakmiyiz diye tüyo falanda vermedi.Hatta hediye alamam dedi gecen cocuklara.Ayyyyyy cok merak ettim.Dur bekliyip görücem artik

yok cnaım yaa tartıldım ama hala 58 olamadım zaten ben birr hafta cok veriyorum bir hafta az..
bu hafta 58 i görürüm ama öyle cok bişi veremem yarım kilo falan verebilirim..

Kacsin $u an ama ????Ben bugün ve yarin tartilmiycam.Persembe tartilicam,cünkü bundan sora her persembeleri lapa diyeti yapicam.Dikkat ettimde Püsküüt ve diger eski yarismacilar hep öyle yapmislar.

Kacsin $u an ama ????Ben bugün ve yarin tartilmiycam.Persembe tartilicam,cünkü bundan sora her persembeleri lapa diyeti yapicam.Dikkat ettimde Püsküüt ve diger eski yarismacilar hep öyle yapmislar.

canım bu sabah 59.1 geldim dün kü sporla 200 gr vermişim
yarına inş 58 i görcem.. ben lapa yarzı tek tip beslenilen diyetleri yapmıyorum işe yarıyormus ama ne bilim lapayı hiç denemedim nasıl yapıyorsun onu..

Esmer pirinc aliyorsun.Onu bol suyla lapa gibi olana dek hasliyorsun.Tüm gün onu domates salatalik yesillikle yiyorsun.Ama hic aciktirmiyor inanki.Fazla yiyemiyorsun bile.Acayip tok tutuyor.Ve i$e bayaa yariyor.Hatta lapa topiginde bir hamile kadin yazmistiki,doktoru ona iki gün lapa diyeti yap,vücudundaki ödem atilsin demis.Düsün jinekologu demis bunu.Yani ödem attiriyormus.Valla olursa ben bundan sonra her persembe yapmaya calisicam.Tabii o gün bir yerlere gitmemem lazim.

gunaydin kizlar....

masallah sohbetler yine koyu...oku oku bitmiyorrr...

oh be ne guzel oldu artik...insallah hep boyle devam eder...

ise gitmeden once kosu bandina binerim diye dusunuyordum ama banyo tikali oyuzden sporum kaldi:84::84:

kac saat arayla yiyorsun lapayı ve tuz katıyormusun..
lapa yerine buğday yesek olmazmı benim esmer pirinc bulacağım bi yer yokk :26:

günaydın kızlar 8 mart günümüz kutlu olsun
gelen gidenden ancak açtım kk yi

kac saat arayla yiyorsun lapayı ve tuz katıyormusun..
lapa yerine buğday yesek olmazmı benim esmer pirinc bulacağım bi yer yokk :26:

Günde 3 kere yiyorsun,valla ben tuz katiyorum be gülüm.Ben cok tuzcu biriyim.Inanirmisin bazen yemekelrin tadina bakmadan tuz ekleyen biriyim.Aslinda katmayin diyor topikte.
Normal pirincle yapanda var ama bana yaramadi o.Bir kere normal pirincle yapmistim,pek fark olmamisti tartida.Dur simdi alisverise gidiyorumda,dönünce lapa diyeti topigini bulup sana gönderirim linkini.Hadi tatlislar ben ciktim.

canım çok çekmişti..tühhhhhhhhh sağol canım..yutturamadım yaaa

o yemeklerden benimde yiyecegim gunler gelecek .af yok kilolara ölüüüüüüüüüüm

evet canim biraz sabir sonra doya doya yiyebilecegiz istediklerimizi

sanada gunaydin canim...senin ve tum kadinlarin kadinlar gunu kutlu olsun

kiz azeri dovucem seni haaa.....karniyarik'a hiccccccccccc dayanamammmmmm....katil olurum ama yine yerim.....okadannn cok seviyorum....benimde canim cekti vallaha simdi...yoldan cikartacaksin bak beni...

Hemen bugün yediklerimi yazayım
sabah 1 bardak elma sirkeli su

yarım saat sonra güzel bir kahvaltı

şuanda bol bol bitki çayı ve su içiyorum

öğlen ızgara köfte ve salata yiyeceğim. Akşama ne yerim daha bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…