Kiz Ganfed,hani sende kahvaltiya gelmistik ya kadinlarla.Orada Gülcan abla yesil mercimek salatasi yapmisti.Nasil yapmisti onu yaa?Ne vardi onun icinde?Cok güzel biseydi o ya.Hem diyette yenilebilir demi?
günaydıııııııııııııııııııııınnnn..tükkanı be açtımmmmmmm bugünnnnnn
günaydın kızlar kadınlar gününüz kutlu olsunnn
Günaydin kizlarrr,sizinde benimde kadinlar günümüz kutlu olsun
gununuz aydin hayatiniz renkli olsun kadinlar gununuz kutlu olsun butun dilekleriniz (hedef kilo)kabul olsuuun .amin demeyenin kilosu yavas yavas gitsin .
günaydın kızlaar... sizinde 8 martınız kutlu olsun....günaydın kızlar kadınlar gününüz kutlu olsunnn
kiz o tam kalori bombasi findik fistik ay cekirdegi ne arasan vardi.kilo almak isteyenlere idealdir ama duyrulur
azeri kizi gozun aydin 5 lere dusmussun darisi basima
Meyveeeeee kiz meraktan catliycam.Bugünlerde tartildinmi?58 lerdemisin?
yok cnaım yaa tartıldım ama hala 58 olamadım zaten ben birr hafta cok veriyorum bir hafta az..
bu hafta 58 i görürüm ama öyle cok bişi veremem yarım kilo falan verebilirim..
Kacsin $u an ama ????Ben bugün ve yarin tartilmiycam.Persembe tartilicam,cünkü bundan sora her persembeleri lapa diyeti yapicam.Dikkat ettimde Püsküüt ve diger eski yarismacilar hep öyle yapmislar.
canım bu sabah 59.1 geldim dün kü sporla 200 gr vermişim
yarına inş 58 i görcem.. ben lapa yarzı tek tip beslenilen diyetleri yapmıyorum işe yarıyormus ama ne bilim lapayı hiç denemedim nasıl yapıyorsun onu..
Esmer pirinc aliyorsun.Onu bol suyla lapa gibi olana dek hasliyorsun.Tüm gün onu domates salatalik yesillikle yiyorsun.Ama hic aciktirmiyor inanki.Fazla yiyemiyorsun bile.Acayip tok tutuyor.Ve i$e bayaa yariyor.Hatta lapa topiginde bir hamile kadin yazmistiki,doktoru ona iki gün lapa diyeti yap,vücudundaki ödem atilsin demis.Düsün jinekologu demis bunu.Yani ödem attiriyormus.Valla olursa ben bundan sonra her persembe yapmaya calisicam.Tabii o gün bir yerlere gitmemem lazim.
kac saat arayla yiyorsun lapayı ve tuz katıyormusun..
lapa yerine buğday yesek olmazmı benim esmer pirinc bulacağım bi yer yokk :26:
canım çok çekmişti..tühhhhhhhhh sağol canım..yutturamadım yaaa
o yemeklerden benimde yiyecegim gunler gelecek .af yok kilolara ölüüüüüüüüüüm
sanada gunaydin canim...senin ve tum kadinlarin kadinlar gunu kutlu olsungünaydın kızlar kadınlar gününüz kutlu olsunnn
Benimde benimdeeeeee benimde gelcek.Offfffffff.Dün gece saat 1 ve benim bir karniyarik cekiyor,bir patlican musakka cekiyor.Ama öldün öldüm.Agzimin sularini zor topladim.Resmen kokusu burnuma geldi yaa.Ama bir siteden diyet karniyarik buldum,tarif cok hosuma gitti,haftasonu onu yapicam insallah.Bu aksamda diyet patlican musakka yapicam.Cok fena canim cekti vallahi ama bende diyetini yapicam.:104::104:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?