ceyce slm cnaım köfte ekmeksiz olucak biliyorsun seker :112:
günaydın kızlaaar..
Kadınlar günümüz kutlu olsunn...
Ben bugün hastayım, hiç halim yok... Işler de çookk.. Ancak okuyabiliyorum topiği.. Dün de biraz hasta gibiydim ama bugün ağırlaştı.. Sürekli hapşırıyorum, burnum tıkalıInşallah toparlanırım kısa zamanda..
Kızz hayriş irem neyapıonuz? Nasıl gidiyor montiii
çok geçmiş olsun canım bol bol limonlu ıhlamur iç
selam canımm..
akşam karnıbahar, salata ve yoğurt yedim.. karnıbaharda biraz kıyma vardı ama yedim artık mecburen.. alternatifi makarnaydı, onu yememek için kıymalı da olsa yedim bir tabak..
bu sabah da tam buğday ekmeğine light dil peynirli tost yaptım.. hastayım, canım hiç domates salatalıkla oynamak istemedi, bir de sıcak bişeyler yemek istedim.. şimdi adaçayı yapıcam kendime limonlu, belki biraz toparlarım.. benim hastalığım neyse de evde eşim de kötü.. ege'yi tekrar hasta edicez diye korkuyorum..
selam canımm..
Akşam karnıbahar, salata ve yoğurt yedim.. Karnıbaharda biraz kıyma vardı ama yedim artık mecburen.. Alternatifi makarnaydı, onu yememek için kıymalı da olsa yedim bir tabak..
Bu sabah da tam buğday ekmeğine light dil peynirli tost yaptım.. Hastayım, canım hiç domates salatalıkla oynamak istemedi, bir de sıcak bişeyler yemek istedim.. şimdi adaçayı yapıcam kendime limonlu, belki biraz toparlarım.. Benim hastalığım neyse de evde eşim de kötü.. Ege'yi tekrar hasta edicez diye korkuyorum..
günaydın kızlar..
Gecmişi okuyamadımm cok yorgunum
bütün gece hastanedeydik kızım gene hastalandı sabaha karsa geldik
sabah kavurmalı tost yedim bugün yine kusmuklu halı ve koltuklar beni bekler
canım geçmiş olsun..atamadınız hastalığı ya..inş kısa sürer bu sefer..
ceycemm iyi gidiyo canım yeşillik sebze kalmadı..bu soğukta karda annem geld pzara gitcem.eskiden olsa adımımı atmazdım sokağ ama monti aşkı işte :)
selam canımm..
akşam karnıbahar, salata ve yoğurt yedim.. karnıbaharda biraz kıyma vardı ama yedim artık mecburen.. alternatifi makarnaydı, onu yememek için kıymalı da olsa yedim bir tabak..
bu sabah da tam buğday ekmeğine light dil peynirli tost yaptım.. hastayım, canım hiç domates salatalıkla oynamak istemedi, bir de sıcak bişeyler yemek istedim.. şimdi adaçayı yapıcam kendime limonlu, belki biraz toparlarım.. benim hastalığım neyse de evde eşim de kötü.. ege'yi tekrar hasta edicez diye korkuyorum..
günaydın kızlar..
gecmişi okuyamadımm cok yorgunum
bütün gece hastanedeydik kızım gene hastalandı sabaha karsa geldik
sabah kavurmalı tost yedim bugün yine kusmuklu halı ve koltuklar beni bekler
canım geçmiş olsun..atamadınız hastalığı ya..inş kısa sürer bu sefer..
ceycemm iyi gidiyo canım yeşillik sebze kalmadı..bu soğukta karda annem geld pzara gitcem.eskiden olsa adımımı atmazdım sokağ ama monti aşkı işte :)
geçmiş olsun canım.....
canım çook geçmiş olsun ya yine aynı hastalıkmı melisanınki. Ayy sezerim nazara gelio kız senin fıstık.
geçmiş olsun kuzuma yaa... toparlanamadı bir türlü...
artık bitsin bu hastalık, rahat etsin melisacık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?