Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Hahaha Dövme beni kirmiziiii.Vallaha bende zaten normalini yapmiycam,diyet seklinde olani yapicam.Yagsiz komple.Ilk defa böyle deniycem.Insallah güzel olur yaa.Güzel olursa sanda tarifini veririm,annene öyle yaptirirsin.
Cok gecmis olsun canim.Bilirim gribi.Cok agir geciririm ben her oldugumda.Allah acil sifalar versin.
günaydın kızlar..
gecmişi okuyamadımm cok yorgunum
bütün gece hastanedeydik kızım gene hastalandı sabaha karsa geldik
sabah kavurmalı tost yedim bugün yine kusmuklu halı ve koltuklar beni bekler
Canim kizinada gecmis olsun.Cok hasta oluyor senin demi.Allah acil sifalar versin.
Ahhhh canim seninki monti aski bende hayatta cocuklari okuldan yürüyerek almaya gitmezdim ama diyete basladigimdan beri arabayi bile almiyorum.Yürüyerek hizli hizli gidip alip geliyorum.Spor aski iste:)))
linki yanlış verdim şu olacaktı: diğer link filmin linki.

YouTube - I am Woman - Sex and the City 2

Tesekkürler canim

bişi değil :)

hasta olanlara geçmiş olsun diyorum. havalar çok soğudu dikkat etmek lazım. bu arada burda kar baya etkili olmaya başladı, bahçeşehirde yani.

kizlar moralim bozuk ya aylardir regl olamiyorum..ve korkuyorum...kilo eskisinden cok agirlasti...ve bir akrabamizin rahim agzi yaglanmisti ondan yillarca adet gormedi...hatta cocugu olmaz dediler. Allahtan sonra oldu ama bende oyle oldum diye korkuyorum..birkac gun once hastalanmam lazimdi 6gun oldu hala birsey yok...yarinda dogumkontrol hapina tekrar baslamam lazim..neyapacagimi bilmiyorum

frengi dinlen canım dinlen buralarda kar tipi şeklinde yağıyor ama bizde anlayışlı ne patron var ne aynen devam bişey

normalde adet geçikmelerin oluyormuydu? doğum kontrol hapını korunmak içinmi kullanıyorsun yoksa kadınsal bir hastalık içinmi canım? sıkma canını öyle şeyler düşünme yaa bir kaç gün daha geçsin olmazsan gidersin dr.a

canını sıkma stresdende olabilir birde ilaç kullanırsam böyle dengesizlikler oluyor bende sökecek bitki çayı falan araştırsan canım ya

canim ben adetimin ilk gununden beri cok kotu agrilar cekiyordum ozel bir agri kesici vermislerdi..yillar sonra o hapa alerjim oldu. hapi birakmak zorunda kaldim ve 16 yasinda birden cenemin altinda tuglenme oldu...onun icin lazere gittim..biraz gecti ama bitmiyordu jinekologa gittim sonra sancilanmalarim icin ve tug icin...bana dogumkontrol hapini verdi ve yaninda tug hormonlarini azaltmak icin bir ilac daha..yillardir ikisini kullaniyorum...5 yil olacak neredeyse...ve bu yil bu sorun cikti

canım çook geçmiş olsun çok zor bi durum senin bu durum yaa. hormonlardan dolayıda kilo almış olabilirsin.

tamam canim git biraz yat dinlen..gecmis olsun

gecmis olsun bi daha geri gelmesi canim

selamlarr..annem geldi pazara gittim ellerim kollarım koptu bu soğukta..6 kat çıktım poşetleri bıraktım geri markete gittim 6 kat yine çıktım..sabahtanda 650 ip atlamıştım..sporum güzel oldu bugün

sabah 3 dilim tam buğday,peynir,salatalık yedim..
ara bi parça peynir attım ağzıma
öğlen menemen,az fırında karnıbahar,domatesli peynirli cevizli yeşillikli salata

akşamada benim hain annem sarma yapıp getirmiş..neymiş damadı seviyomuş..damadını düşünüyo kızını düşünmüyo..ama yemicem kararlıyım kendime başka bişey yaparım artık şu an meçhul:26::26:

selamlarr..annem geldi pazara gittim ellerim kollarım koptu bu soğukta..6 kat çıktım poşetleri bıraktım geri markete gittim 6 kat yine çıktım..sabahtanda 650 ip atlamıştım..sporum güzel oldu bugün

Ben daha spor yapmadim,gerci ben hep aksama birakiyorum.Ama aklimda bisey var.Birazdan komsumu cagiricam,1 saat sonra yemegimizi yiyip müzik acip oynayalim diyorum.Canim dans etmek istiyor.

Tutku kiz ben hic ip atlayamiyorum.Iyi terletiyormu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…