Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ogle yemeginde mercimek corbasi ictim .bide kremali cubuk makarna yedim ama hemen kizmayin canim bi kasikcik yedim:18:

canim merdiven iyi gelirse haber et bende deneyim

ogle yemeginde mercimek corbasi ictim .bide kremali cubuk makarna yedim ama hemen kizmayin canim bi kasikcik yedim:18:

Merdiven iyi gelmezmi gelir tabii.Hem senin evinde merdivenden bol ne var.In cik in cik iste kizz

Bak tam kizacaktim bir kasigi duyunca sakinlestim.Aslinda herkes bana kizacak ama persembe dogum günüm ya,esim cocuklara söylemis,annenizi restorana götürücem diye.Ben galiba ogün cozutucam.Offff

Ben daha spor yapmadim,gerci ben hep aksama birakiyorum.Ama aklimda bisey var.Birazdan komsumu cagiricam,1 saat sonra yemegimizi yiyip müzik acip oynayalim diyorum.Canim dans etmek istiyor.

Tutku kiz ben hic ip atlayamiyorum.Iyi terletiyormu?
normalde terletmiyo ama benim bel göbek için bi korsem var spor yaparken onu takıyorum obölge sırılsıklam oluyo..her spor için geçerli tabi..şimdide 2 mil leslie yaptım.daha fazla yapcaktım ama oğlum uyandı..
canim merdiven iyi gelirse haber et bende deneyim
gelir cnm gelmezmi..benim başka şansım yok evim 6. katta asansör yok mecbur merdiven çıkıyorum

cnm hadtasonu kutlayın cuma tartılma gününden bi gün önce cozutma bence

tutku'cuuuummm benimde evim 4. katta,aynen bendede asansör yok.Ben deli oluyorum yillardir ama seninki dahada yüksekmis kiz.Bu ne

cnm hadtasonu kutlayın cuma tartılma gününden bi gün önce cozutma bence

Olmuyor tatlim.Esim normalde gecelere kadar calisiyor.Bugünde bana bisey demedi ama sadece dediki persembe cumaya izin aldim dedi.Ben hemen anladim bunun bazi planlari oldugunu.Birde bugün spor cantasinda dogumgünü mumlari buldum,yeni almis,paketiyle.Galiba pastada yiycem ben o güüüünnn
Cuma günü meselesini bende düsündüm.Bu yüzden yarin lapa diyeti yapicam ki biraz düseyim.Persembede kilom artarsa denk gelir yine.Offf kafam karisti.Neyse yaaa.Her gün dogum günüm degil ama demi.O kadarda SIKMIYIM kendimi.Zaten bunalimdayim,yaslaniyorum yaaaa.33 oluyorum:84::84::84::84:

sorma cnm her merdivende lanet okuyorum zaten site yönetimine..ben geçen yaz taşındım buraya kiradayız..bu yaz çıkıcaz ev sahibiyle sorun yaşadık bide bu merdivenler çok zorluyo..benim oğlumda tosun maşallah her dışarı çıkışımız kabus..o tosunu 6 kat çıkarıyorum ya çok takdir ediyorum kendimi

anladım canım.madem eşin sürpriz yapıca keyfini çıkar sende..kilonda zaten öyle abartı değil kendini çok sıkmana gerek yokki

Sen yine daha 1 senedir cekiyorsun ben 11 senedir cekiyorum.Benim oglumda seninki gibi tosundu bebekken.Bende hergün indir cikar,geberiyordum vallahi.O zamanlari cok zayiftim.Bir erkek akrabamiz demistiki,sen kesin bu merdivenlerden kilo almiyorsun.Halbuki nerdeee,o zamanlari guatir illeti yoktu,hem cok azimliydim.

selamlarr..annem geldi pazara gittim ellerim kollarım koptu bu soğukta..6 kat çıktım poşetleri bıraktım geri markete gittim 6 kat yine çıktım..sabahtanda 650 ip atlamıştım..sporum güzel oldu bugün
maşallah iyi spor olmuş....
yeme kız yeme yazık etme kendine... pastadan bir dilim ayır cuma tartıdan sonra ye ....

bu gün yediklerim...
KAHVALTI
halk ekmek organik tam buğday ekmeği 70 gr. 144 cal.
haşlanmış yumurta 1.5 ad. 115 cal.
domates 2 ad. 28 cal.
zeytin (yeşil) 25 gr. 36 cal.
1. ARA ÖĞÜN
elma 1 ad. 60 cal.
ÖĞLE YEMEĞİ
haşlanmış nohut 200 gr. 214 cal.
yoğurt (az yağlı) 200 gr. 126 cal.
2. ARA ÖĞÜN
portakal 2 ad. 100 cal.
1 saat sonra çok acıkmıştım....
halk ekmek organik tam buğday ekmeği 30 gr. 61 cal.
beyaz peynir 1 kib. kut. 80 cal.
AKŞAM YEMEĞİ
zeytinyağlı kabak (hafif) 1.5 por. 303 cal.
ızgara köfte 3 ad. 195 cal.
salatalar (yağsız) 1 por. 70 cal.
yoğurt (az yağlı) 200 gr. 126 cal.
323 cal.
60 cal.
340 cal.
241 cal.
694 cal.
1658 cal.

yapmaya çalışıyomda yediklerim çok az oluyor... arada ekmek yemeseydim olmuştu....

yok canım sorun o değil yumurtayla ekmek yemişsin..
bide ana öğünlerde iiice doyun karnın doymadan sofradan kalkma..
yinede öğle ile aksam arasında cok acıktın mı arayı 2 ye cıkart..
o ekmede olmamıs tamam ama yumurta sabah hiç amam hiç olmamıs..

doğru ya onu atlamışım aslında kaçgündür yumurta yemiyodum.. neyse yarın daha dikkat edicem.....

maşallah iyi spor olmuş....

yeme kız yeme yazık etme kendine... pastadan bir dilim ayır cuma tartıdan sonra ye ....
Offf ne yapsam yaaa.Doogum günümde tam önemli günü buldu hee.Restoranda en uygun ne yesem ki.Tavuk sis,pilavsiz.Olmazmi?
yeee azericim yeee ben 58 sen 61 :90::90::90:

Seni seniiiiii.Kiz senin inadina yemiycem kiz

Son düzenleme:
herkese iyi geceler bugün uğrayamadım pek...
cok kaynatmıssınız gecmişide okuyamadım

sabah: kavurmalı tost kepek ekmeğine
akşam üstü bulgur pilavı ve 2 kasık nohut yedim..
bir tane muz
şimdide acaili form cayımı içiyorum

Offf ne yapsam yaaa.Doogum günümde tam önemli günü buldu hee.Restoranda en uygun ne yesem ki.Tavuk sis,pilavsiz.Olmazmi?

Seni seniiiiii.Kiz senin inadina yemiycem kiz

ayyy boşver tavuk şişi o ne öyle ot gibin..
kebap yee üstünede künefe yersinnn ohh miss missss sıcacık künefeyi yemek varkenn pilacsiz tavuk şiş yicekmiş şuna bakk :90::90:

ayy ben doğum günümde kocaman büyük boy pizza ve prefiterollü koca bir dilim pasta yemiştim
daha börekleri sarmaları saymıyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…