Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

günaydınnn kızlar.. nasılsınız bakalım?

ben bugün biraz daha iyiyim..
hastalıklara rağmen montiyi bırakmadım valla.. bu kadar iyi gideceğimi ben bile beklemiyordum.. dün akşam menüsünde izmir köfte, pilav ve salata vardı... ben izmir köftenin patateslerini ayırdım ve yanında salata ile yoğurt yedim..

kar yağışı artıp da ido seferleri iptal olmadan eve geçeyim, hastayım ya biraz da dinlenirim dedim.. tam eve yaklaşmışken kayınvalidem aradı, oğlumun ateşi yükselmiş, 38,5 olmuş.. doktora gittik yine şuruplara başladık, virüs kapmış.. eşim de ben de hastayız.. aklıma gelen başıma geldi, hasta ettik çocuğu

günaydın güzel bayanlar

sabah tam tahıl ekmekten sandvic yaptım diyet peynirli ve domatesli

benim bu hafta kilo vermem durdu ya kızlar gram bile veremedim yaaaa. karnım acayip kasılmış bi şekilde şiş yaa neyapcam ben

ayy çok geçmiş olsun iremcim egeciğede bulaştı haa grip :2: nekadar korursan koru işte yaa bulaşıo

afiyet olsun ama yaramasın canım..

ben sabah 2 dilim tam buğday ekmeğin birinin üzerine diyet reçel sürdüm.. diğerinin üzerine zeytin ezmesi ve light peynir koydum.. yanına da domates..

sabah dayanamadım tartıldım, 70,4 çıktım.. 100 gr daha gitmiş.. geçen hafta deniz otobüsünden ofise tempolu yürüyodum sabahları 20 dk. bu hafta soğuk diye hiç yürüyemedim daha, ondan mı az gidiyor kilolar acaba??

geçmiş olsun canım grip eve bi girdimi bulaşmadan gitmiyor malesef çocuğun hasta olması kendini unutturur sana annelik işte allah esirgesin çocuklarımızı

cnm çok geçmiş olsun egetede geçti demek..nisanda biter bu hastalıklar az daha sabır

günaydın.......
Günaydinlar
günaydınnnnnnnnnnnnn
Günaydinlar
Günaydinlar.Bende dün tuvalete cikamadim.Karnim dünden beri agriyor.
sağol canım.. bulaştı valla..
dün gece de 4 te yükseldi ateşi tekrar şurup verdik.. aman daha kötü olmasın da..

aman gecmis olsun canim.

helal valla 6 kat cocugu indirip cikariyorsan takdir etmek lazim

günaydıın kızlaar.....

geçmiş olsun frangiii.....

azeriii dış mihraklar seni yoldan çıkarmaya çalışıyoooo.... sakın kanmaaaaaaaa.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…