günaydıın kızlaar.....
geçmiş olsun frangiii.....
azeriii dış mihraklar seni yoldan çıkarmaya çalışıyoooo.... sakın kanmaaaaaaaa.....
kız doğaaa... biz donuyoz istanbulda orda hava nasıl 3 gündür dışarı adım atmadım....:26:
günaydıın kızlaar.....
geçmiş olsun frangiii.....
azeriii dış mihraklar seni yoldan çıkarmaya çalışıyoooo.... sakın kanmaaaaaaaa.....
bu yil turkiyeye kar yagmaktan bize firsat bulamadiikız doğaaa... biz donuyoz istanbulda orda hava nasıl 3 gündür dışarı adım atmadım....:26:
merhabalar arkadaslar
ben esra. 26 yasında 1.65 boyunda 86 kıloyum. tek basına uyguladıgım dıyet gırımsımlerının basarısızlıkla sonuclanmasından bıktım. zayıflama grupları benım ıcın faydalı olacak gıbı. benıde aranıza alın lütfen
sabah deneme sinavim vardi, sonra kardesimin karne gorusmesi eve geldigimde saat 3tu...kahvalti ettim...uyudum.. daha yeni kalktim... cuma gunu dua edin bana kizlar sinavi basariylan alim... cok heyecan var simdiden icimde:18::18::18:
pişt azericim...
ben yarn lapayı denicem..
1 su bardağı pirnç hasladım 3 e bölücem içine dere otu maydanoz kırmızı biber nane pul biber limon ekleyip yicem
aralardada yeşil elma yemeği planlıyorum nasıll..
bu yil turkiyeye kar yagmaktan bize firsat bulamadiibiz sadece yagmur goruyoruz
bizim takim dolu canim. 9.takima bak orada yer vardir
kizlar bu saate kadar giremedim nete..ama pek fazla ugrayanda olmamis..
sabah deneme sinavim vardi, sonra kardesimin karne gorusmesi eve geldigimde saat 3tu...kahvalti ettim...uyudum.. daha yeni kalktim... cuma gunu dua edin bana kizlar sinavi basariylan alim... cok heyecan var simdiden icimde:18::18::18:
kızlar yatmadan bugünkü menümü yazayım, sonra da uykuya.. acayip uykum var..
sabah
2 tam buğday ekmek
1 domates
biraz zeytin ezmesi, light reçel, light peynir
öğle
kepekli sebzeli penne (domates soslu - havuçsuz)
akşam
1 tabak kuru fasulye
1 kase yoğurt
bugün salata yiyemedim pek, hem hasta olduğum için hazırlıksız geldim işe hem de bu soğukta sıcak bişeyler yemek istedi canım.. akşam yemeğinde de salata yerine turşu vardı.. inşallah yarın bol salata ile devam edeceğim..
herkese iyi geceler.. :79:
Hee ayrica yesil elma süper olur.Zaten aralarda meyve yiyorsunpişt azericim...
ben yarn lapayı denicem..
1 su bardağı pirnç hasladım 3 e bölücem içine dere otu maydanoz kırmızı biber nane pul biber limon ekleyip yicem
aralardada yeşil elma yemeği planlıyorum nasıll..
meyvemiğden nasıl oldu.düzeldinmi
insallah canim...dua et yarin bana azerim:18::18:Allah yardimcin olsun canim.Insallah kolaycana alirsin sinavi.
sınavında bol şans canım, inşallah herşey yolunda gider..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?