Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

sabah....
t.b ekm. 3 dilim
peynir 2 kk
zeytin 25 gr
domat
ara...
1 elma
öğle........
et sade
kabak sade fırında
yoğurt
salata
ceviz az

bu menü olmuşmu meyvem....

merhabalar arkadaslar
ben esra. 26 yasında 1.65 boyunda 86 kıloyum. tek basına uyguladıgım dıyet gırımsımlerının basarısızlıkla sonuclanmasından bıktım. zayıflama grupları benım ıcın faydalı olacak gıbı. benıde aranıza alın lütfen

günaydıın kızlaar.....

geçmiş olsun frangiii.....

azeriii dış mihraklar seni yoldan çıkarmaya çalışıyoooo.... sakın kanmaaaaaaaa.....

sağol saferancım, inşallah çabuk atlatırız..

kızlar bu arada ben öğlen kepekli sebzeli makarna yedim, az pişirttim makarnayı ama sanırım yine de montiye uygun bişey yapmadım.. değil mi meyvee?? sen sadece spagetti az pişmişse olabilir demiştin.. ben kepekli penne yedim..

dün akşam hastalık derdine evde salata malzemesi v.s. hazırlayamadım, sabahtan da soğuk diye alışverişe çıkmaya üşendim :2:
kendime göre yemek yiyebileceğim bir yer vardı ama çok kalabalıktı ve sıra bekleyenler vardı.. ben de soğuktan donduğumdan başka bir yerde yedim yemeğimi..

kız doğaaa... biz donuyoz istanbulda orda hava nasıl 3 gündür dışarı adım atmadım....:26:

iki gündür yağmur var burdada hava soğuk rüzgarlı şemsiyem elimden uçuyordu resmen iki elimle tuttum öğlen

kız doğaaa... biz donuyoz istanbulda orda hava nasıl 3 gündür dışarı adım atmadım....:26:
bu yil turkiyeye kar yagmaktan bize firsat bulamadiibiz sadece yagmur goruyoruz

bizim takim dolu canim. 9.takima bak orada yer vardir

kizlar bu saate kadar giremedim nete..ama pek fazla ugrayanda olmamis..

sabah deneme sinavim vardi, sonra kardesimin karne gorusmesi eve geldigimde saat 3tu...kahvalti ettim...uyudum.. daha yeni kalktim... cuma gunu dua edin bana kizlar sinavi basariylan alim... cok heyecan var simdiden icimde:18::18::18:

sabah deneme sinavim vardi, sonra kardesimin karne gorusmesi eve geldigimde saat 3tu...kahvalti ettim...uyudum.. daha yeni kalktim... cuma gunu dua edin bana kizlar sinavi basariylan alim... cok heyecan var simdiden icimde:18::18::18:

Allah yardimcin olsun canim.Insallah kolaycana alirsin sinavi.

pişt azericim...

ben yarn lapayı denicem..

1 su bardağı pirnç hasladım 3 e bölücem içine dere otu maydanoz kırmızı biber nane pul biber limon ekleyip yicem
aralardada yeşil elma yemeği planlıyorum nasıll..

pi$t meyvecim....

Okudunmu topigi kiz?Ben bugün yaptim lapa diyetini.Yap valla ,1 gün dene bakalim.Lapanin yanina salata yiyebiliyorsun canim,yagsiz tuzsuz olmak kaydiyla.Ben bugün sabah öglen salatayla yedim.Aksamda sarmisakli yogurt yaptim.Onun icine karistirdim ve kuru naneyle karistirdim.Harika oldu valla.Tuzda olsaymis tam harika olacakti ama tuz katmadim.Yarin sabah tartil ve öbürgün sabah tartil bakalim,farkedecekmi?

sınavında bol şans canım, inşallah herşey yolunda gider..

Selam Tutku,selam frangipani.
Nasilsiniz kizlar.Bugün hepimizde bir durgunluk var degilmi?Hic kimse dogru dürüst girmemis bugün takima.Bende dahil.Bugün dolunay falanmi yoksa:26:

kızlar yatmadan bugünkü menümü yazayım, sonra da uykuya.. acayip uykum var..

sabah
2 tam buğday ekmek
1 domates
biraz zeytin ezmesi, light reçel, light peynir

öğle
kepekli sebzeli penne (domates soslu - havuçsuz)

akşam
1 tabak kuru fasulye
1 kase yoğurt

bugün salata yiyemedim pek, hem hasta olduğum için hazırlıksız geldim işe hem de bu soğukta sıcak bişeyler yemek istedi canım.. akşam yemeğinde de salata yerine turşu vardı.. inşallah yarın bol salata ile devam edeceğim..

herkese iyi geceler.. :79:

Iyi geceler iyi uykularrrr:79:

Hee ayrica yesil elma süper olur.Zaten aralarda meyve yiyorsun
meyvemiğden nasıl oldu.düzeldinmi

Ne olduki midene?

herkesiyi geceler...
bugün giremedim benim küçük hanım yine hastaydı
hegün ilginç hastalıklar geliştiriyoruz..
sporla diyetle erimesem bile hergün hastaneye gitmekten ve üzüntüden bu hafta zayıflayacağım kesin...

meyve ben cok severim lapa diyetini..
hatta yapasım bile geldi
sabah sade öğlen yoğurtlu akşamda bahatlı yapıyordum eskiden...
tatlı isteği için kuru incir kuru kayısı yiyordum
1.2 kg verdiğim olmustur iki günde...

bugün yediklerim
sabah kepekli tost
ara:minik muz
akşam 2 kasık nohut ve patates salatası
4 fıstık

günaydın kızlar bir taraftan lapamı yiyorum bi taraftan size yazıyorum :))

aksam sıcakken tadı cok daha güzeldi
şimdi zorlanıyorum biraz içine mardanoz nae bol acı koydum

kızlar midemde değil sorun idrar yollarımda ve böbreğimde enf. olusmus.. oda mide bulantısı yapıyor..
bu gün daha iimm saolun..

bu arada ben pirinç cok severim.. tuz olsa süper olucak ama işte tuz yok..

nys inş veririm cnkü bu enf yüzünden bu haftam cok kötü gecti.
cumartesi bol bol badem yedim(cok severim) 500 gr aldım pazar diyet yaptım 500 gr verdim salıda yaptım ancak vereceğime aldım resmen 400 gr dün yine aynı sekilde diyete devam ettim ldığım 400 ü verdim bu sabah ancak gecen haftaya göre 200 eksideyimm yarına yarım kilo falan gitse bana yeticek..

tabi aksam 1 saat sporda yapıcam 3 litre su ile..

hoşcakalın kızlar iş yerinde bakamıyorum sizlere yanıma 2 kişi verdiler artık pc 3 e bölündü
uğraya bildiğim kadar görüşürüzz:79:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…