Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

gunaydin kizlar daha bisey yemedim ama duyduguma gore kirmizi biber ve yogurt yag yakiminda idealmis ben denemeye basladim tecrubelerimi sizlerle paylasacagim

gunaydin kizlar daha bisey yemedim ama duyduguma gore kirmizi biber ve yogurt yag yakiminda idealmis ben denemeye basladim tecrubelerimi sizlerle paylasacagim

Günaydin tatli$.Mesajina cok sevindim.Bende yazdim,gördünmü?

Yogurt zten göbek eriten en süper sey.Kirmizi pul biberide üstüne döktünmü tam metabolizma bombasi oluyor diyorlar.Ben sade yiyemiyorum ama sebze hasladimmi üstüne ya sade yogurt ya sarmisakli yogurt döküp onun üzerinede bolca pulbiber döküyorum.Valla benim cok hosuma gidiyor.Özellikle brokoli ve karnibahar haslamasinda.

günaydın günaydın günaydınnnnnn
nasılsınıız fıstıklarr nasıl gidiyor herşey yolundamı
ben bu hafta kesin olarak söylüyorum artılardayım çok kötü bir hafta geçti ne spor nede diyet
ama ruhsal olarak kendimi hiç iyi hisettmiyordum buda tamamen yansıdı bana şimcik bende hafta sonu pirinç lapası yapcam kendime değişik spor cdleri alıcam bol bol spor yapıcam önümüzdeki haftaya çok iyi başlıcam allahın izniyle bu yaz düğünlerimiz nişanlarımız var zayıflamam lazım kendimi güzel güzel elbiseler alıcammmm

Meyvi$ bugün ikinci gününmü?aksamada sarmisakli yogurt ve kuru naneyle ye.Acayip güzel oldu öyle.Zaten ben sarmisak manyagiyim.

Günaydin fistik.Olsun bu haftada diyet yapmamis ol,bisey olmaz.Yeterki psikolojik olarak iyi ol.Sonra yine devam edersin.

Lapa diyetini kesinlikle tavsiye ediyorum.Dün yaptim ben.Daha tartilmadim gerci.Ama hic acikmiyorsun.Hatta ben bundan sonra her persembe yapmayi düsünüyorum olursa.Bugün yapamiycagim icin dünden yaptim ben.

Bizde mayisin 15 inde dügüne davetliyiz.Bende demin onun hesabini yapiyordum.O zaman kac kilo olurum diyeBu yavas gidisle 56 zor olurum.Ama olsun.O da iyidir.Insallah olurum bari

yok tatlım bu gün ilk gün zaten tek gün yapıcam sen verebildin mi..

Valla meyve sana bisey söylüyümmü.Dün büyük bir yasadim zaten.Pazartesi günü 59,8 gelmistim ya.Dün az daha agliyacaktim yaa.60,4 ciktim.Ama hic kacamak yapmadimki ben.Normal devam ettim diyetime.Bilmiyorum simdi kacim.Gidip tartilayim bari.

59.7 yim.Amaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aksama Allah kerim.Bilmiyorum artik.Sürpriz varsa kendime hakim olamayabilirm yani.Neyse kizlar ben kocacikla kahvalti edicem.Öptüm hepinizi.

günaydın meyvecim naıslsın çok geçmiş olsun üşüttünmü kuzum bol bol su iç canım çok faydası oluyor iltihaba , sen iyi ol verirsin kiloları düşünme
günaydın.......
günadyın doğacım nasılsın
günaydın ganfed nasılsın hımmm yarından ihtibaren hemen başlayayım o zaman
Günaydinlarr güzel citir incecik dal gibi manken canlarim
Bakin ne güzel motive ettim sizi.
günaydınnnn canımmmm gerçekten çok iyi geldi nasılsın
valla öyle oldu canım içimden hiç gelmedi ama telafi edicem allahın izniyle
azeri canım sen tecrübelisin bu lapa diyetinde o zaman püf nıktaları varmı sadece lapa yiyoruz değlmi meyve falan serbestmi birde tam olarak nasıl yapacağımı yazarmısın
aa hafta da bir gün lapa süper fikirmiş hee zararlı olmasın ama
yaza fittt incecik olucaz kızlarrrrrrrrr hadi bir ki bir ki

azericim ben şükrediyorum 6 yı bi bıraktım bir daha hiç olmadım..
ama işte gel git oluyor 59 da sürekli. inş bende 58 e inerim yarın sabah.kız aksam yeme sakın yarına yine 60 oluverirsinn .

kumsalım saol cnaım bu gün imm sen nasılsın hiç görüşemiyoruzzz.. :112:

bende kendimi iyi hissetmiyorum ya her bi yerim ağrıyor bu da moralimi bozuyor içim çıtır ama dışım patır patır malesef
ben acı severim
59.7 yim.Amaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aksama Allah kerim.Bilmiyorum artik.Sürpriz varsa kendime hakim olamayabilirm yani.Neyse kizlar ben kocacikla kahvalti edicem.Öptüm hepinizi.
ooohhhh gram gram da olsa birikince kilo yapıyor canım

canım sen daha iyi bilirsin ama idrar yolu enf bol bol su iç iyi gelir derler

günaydın kızlar meyvecim geçmiş olsun canım.ben montiye devam etmeme rahmen bu hafta kilo veremidim ya kızlar neyapcam üzülmeye başladım neden durdum böyle yaa

günaydın kızlar meyvecim geçmiş olsun canım.ben montiye devam etmeme rahmen bu hafta kilo veremidim ya kızlar neyapcam üzülmeye başladım neden durdum böyle yaa

canım üzülme ..
Montide olur böyle seyler .. Gör bak haftaya birden 2 haftalık vericeksin..

günaydın kızlaaaar... hava bozuk benim moralde bozuk spora gidemiyorum yen yere başlıcam açılmadı.. sporsuz kilo da veremiyorum... evde yapamıyorum çok tembelim ...çıkmam gezmem lazım moral lazım bana... düzel hava ..gel bahar ....git kilolar....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…