gunaydin kizlar daha bisey yemedim ama duyduguma gore kirmizi biber ve yogurt yag yakiminda idealmis ben denemeye basladim tecrubelerimi sizlerle paylasacagim
günaydın kızlar bir taraftan lapamı yiyorum bi taraftan size yazıyorum :))
aksam sıcakken tadı cok daha güzeldi
şimdi zorlanıyorum biraz içine mardanoz nae bol acı koydum
kızlar midemde değil sorun idrar yollarımda ve böbreğimde enf. olusmus.. oda mide bulantısı yapıyor..
bu gün daha iimm saolun..
bu arada ben pirinç cok severim.. tuz olsa süper olucak ama işte tuz yok..
nys inş veririm cnkü bu enf yüzünden bu haftam cok kötü gecti.
cumartesi bol bol badem yedim(cok severim) 500 gr aldım pazar diyet yaptım 500 gr verdim salıda yaptım ancak vereceğime aldım resmen 400 gr dün yine aynı sekilde diyete devam ettim ldığım 400 ü verdim bu sabah ancak gecen haftaya göre 200 eksideyimm yarına yarım kilo falan gitse bana yeticek..
tabi aksam 1 saat sporda yapıcam 3 litre su ile..
hoşcakalın kızlar iş yerinde bakamıyorum sizlere yanıma 2 kişi verdiler artık pc 3 e bölündü
uğraya bildiğim kadar görüşürüzz:79:
Meyvi$ bugün ikinci gününmü?aksamada sarmisakli yogurt ve kuru naneyle ye.Acayip güzel oldu öyle.Zaten ben sarmisak manyagiyim.
günaydın günaydın günaydınnnnnn
nasılsınıız fıstıklarr nasıl gidiyor herşey yolundamı
ben bu hafta kesin olarak söylüyorum artılardayım çok kötü bir hafta geçti ne spor nede diyet
ama ruhsal olarak kendimi hiç iyi hisettmiyordum buda tamamen yansıdı bana şimcik bende hafta sonu pirinç lapası yapcam kendime değişik spor cdleri alıcam bol bol spor yapıcam önümüzdeki haftaya çok iyi başlıcam allahın izniyle bu yaz düğünlerimiz nişanlarımız var zayıflamam lazım kendimi güzel güzel elbiseler alıcammmm
yok tatlım bu gün ilk gün zaten tek gün yapıcam sen verebildin mi..
günaydın meyvecim naıslsın çok geçmiş olsun üşüttünmü kuzum bol bol su iç canım çok faydası oluyor iltihaba , sen iyi ol verirsin kiloları düşünmegünaydın kızlar bir taraftan lapamı yiyorum bi taraftan size yazıyorum :))
aksam sıcakken tadı cok daha güzeldi
şimdi zorlanıyorum biraz içine mardanoz nae bol acı koydum
kızlar midemde değil sorun idrar yollarımda ve böbreğimde enf. olusmus.. oda mide bulantısı yapıyor..
bu gün daha iimm saolun..
bu arada ben pirinç cok severim.. tuz olsa süper olucak ama işte tuz yok..
nys inş veririm cnkü bu enf yüzünden bu haftam cok kötü gecti.
cumartesi bol bol badem yedim(cok severim) 500 gr aldım pazar diyet yaptım 500 gr verdim salıda yaptım ancak vereceğime aldım resmen 400 gr dün yine aynı sekilde diyete devam ettim ldığım 400 ü verdim bu sabah ancak gecen haftaya göre 200 eksideyimm yarına yarım kilo falan gitse bana yeticek..
tabi aksam 1 saat sporda yapıcam 3 litre su ile..
hoşcakalın kızlar iş yerinde bakamıyorum sizlere yanıma 2 kişi verdiler artık pc 3 e bölündü
uğraya bildiğim kadar görüşürüzz:79:
günadyın doğacım nasılsıngünaydın.......
günaydın ganfed nasılsın hımmm yarından ihtibaren hemen başlayayım o zamangunaydin kizlar daha bisey yemedim ama duyduguma gore kirmizi biber ve yogurt yag yakiminda idealmis ben denemeye basladim tecrubelerimi sizlerle paylasacagim
günaydınnnn canımmmm gerçekten çok iyi geldiGünaydinlarr güzel citir incecik dal gibi manken canlarim
Bakin ne güzel motive ettim sizi.
valla öyle oldu canım içimden hiç gelmedi ama telafi edicem allahın izniyleGünaydin fistik.Olsun bu haftada diyet yapmamis ol,bisey olmaz.Yeterki psikolojik olarak iyi ol.Sonra yine devam edersin.
Lapa diyetini kesinlikle tavsiye ediyorum.Dün yaptim ben.Daha tartilmadim gerci.Ama hic acikmiyorsun.Hatta ben bundan sonra her persembe yapmayi düsünüyorum olursa.Bugün yapamiycagim icin dünden yaptim ben.
Bizde mayisin 15 inde dügüne davetliyiz.Bende demin onun hesabini yapiyordum.O zaman kac kilo olurum diyeBu yavas gidisle 56 zor olurum.Ama olsun.O da iyidir.Insallah olurum bari
bende kendimi iyi hissetmiyorum ya her bi yerim ağrıyor bu da moralimi bozuyor içim çıtır ama dışım patır patır malesefgünaydın günaydın günaydınnnnnn
nasılsınıız fıstıklarr nasıl gidiyor herşey yolundamı
ben bu hafta kesin olarak söylüyorum artılardayım çok kötü bir hafta geçti ne spor nede diyet
ama ruhsal olarak kendimi hiç iyi hisettmiyordum buda tamamen yansıdı bana şimcik bende hafta sonu pirinç lapası yapcam kendime değişik spor cdleri alıcam bol bol spor yapıcam önümüzdeki haftaya çok iyi başlıcam allahın izniyle bu yaz düğünlerimiz nişanlarımız var zayıflamam lazım kendimi güzel güzel elbiseler alıcammmm
ben acı severimgunaydin kizlar daha bisey yemedim ama duyduguma gore kirmizi biber ve yogurt yag yakiminda idealmis ben denemeye basladim tecrubelerimi sizlerle paylasacagim
ooohhhh gram gram da olsa birikince kilo yapıyor canım59.7 yim.Amaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aksama Allah kerim.Bilmiyorum artik.Sürpriz varsa kendime hakim olamayabilirm yani.Neyse kizlar ben kocacikla kahvalti edicem.Öptüm hepinizi.
azericim ben şükrediyorum 6 yı bi bıraktım bir daha hiç olmadım..
ama işte gel git oluyor 59 da sürekli. inş bende 58 e inerim yarın sabah.kız aksam yeme sakın yarına yine 60 oluverirsinn .
kumsalım saol cnaım bu gün imm sen nasılsın hiç görüşemiyoruzzz.. :112:
gunaydin tutku2012günaydınlarrrrrrrrrr
günaydın kızlar meyvecim geçmiş olsun canım.ben montiye devam etmeme rahmen bu hafta kilo veremidim ya kızlar neyapcam üzülmeye başladım neden durdum böyle yaa
canım üzülme ..
Montide olur böyle seyler .. Gör bak haftaya birden 2 haftalık vericeksin..
bu monti diyetide nasil oluyor bayagi merak ettim .:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?