günaydın günaydın günaydınnnnnn
nasılsınıız fıstıklarr nasıl gidiyor herşey yolundamı
ben bu hafta kesin olarak söylüyorum artılardayım çok kötü bir hafta geçti ne spor nede diyet
ama ruhsal olarak kendimi hiç iyi hisettmiyordum buda tamamen yansıdı bana şimcik bende hafta sonu pirinç lapası yapcam kendime değişik spor cdleri alıcam bol bol spor yapıcam önümüzdeki haftaya çok iyi başlıcam allahın izniyle bu yaz düğünlerimiz nişanlarımız var zayıflamam lazım kendimi güzel güzel elbiseler alıcammmm
kızlar kilolar ne durumda bu hafta bizim durum pek iç acıcı değill ://
Tutku katılıyorum canım sana culi melisa firarda 2 nezaman olacak acaba
Frangini ne yiyorsun kız ?
Arkadaslar a$kolsun.Hepiniz girmissiniz bugün ama birinizde dogum günümü kutlamadiniz.Bahsetmistimde o kadar.
Arkadaslar a$kolsun.Hepiniz girmissiniz bugün ama birinizde dogum günümü kutlamadiniz.Bahsetmistimde o kadar.
ayy ben açııımm..şimdi elma yedim..utku uyansın öğle yemeğini yeriz..
sezerim nbr canım..melisanın son durumu nasıl..siz bi film çein bence melisa firarda diye
melisa bugün fazla atraksiyon yasadu 2 saattir uyuyoTutku katılıyorum canım sana culi melisa firarda 2 nezaman olacak acaba
Frangini ne yiyorsun kız ?
sankin umutluyum bu hafta... bu hafta süzüldümkızlar kilolar ne durumda bu hafta bizim durum pek iç acıcı değill ://
selam kızlar
azericim canım doğum günün kutlu olsun ailenle birlikte nice yıllara canımmm herşey gönlünce olsun
kırmızı gülüm canım sınavında başarılar dilerim gözünaydın regl olmuşsun umarım birdaha şaşmaz çok etkiliyor çünkü
meyvecim kendi adıma konuşıyım hiç parlak değil
juli canım senin bebişte hastaymış geçmiş olsun
canım o kadar didin yeme spor yap dikkat et sonra tekrar al kızıyom kendimee çokkkk
evet canim hic sorma, moral bozuklugu..neden olmuyor diye dusunmeler...kafayi yiyecektim artik..ama sukur oldu
kizlarrr hayirdir ne bu sessizlik kac gundur???
kırmızıgülüm takım kaptanı olarak sana bir konudan bahsedicem
6. takımda bir arkadaşım var benim için çok özel ve değerli ondan 6. takıma davet aldım ve kıramadım
yarın kilo bildiriminden sonra 6. takıma tranfer olmak istiyorumm geriğini arz ederimm
burdan kopmucam hep gelip yazıcam seviyom çünkü sizii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?