Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

günaydın ganfed nasılsın hımmm yarından ihtibaren hemen başlayayım o zaman

hamdolsun mukemmelim tatlim.sen nasilsin?

tatlım bence senin kasmana gerek yok kilon gayet az yani ben 56 olsam gübek atarım herhalde...
birde az kilolular daha zor kg veriyor..ondandır sıkma canını..son zamanlarda gram gram gidiyor ne yazıkkiii...

herkese günaydın yarım simit peynir az kasar ve 1 dilim salam yidiiimmm

ayy ben açııımm..şimdi elma yedim..utku uyansın öğle yemeğini yeriz..

sezerim nbr canım..melisanın son durumu nasıl..siz bi film çein bence melisa firarda diye

herkese merhaba..

işten fırsat bulup topiğe gireyim yemeğim gelene kadar dedim ama ben yazana kadar geldi siparişim.. ben şimdi karnımı doyurayım gelicem birazdan

Tutku katılıyorum canım sana culi melisa firarda 2 nezaman olacak acaba
Frangini ne yiyorsun kız ?

Arkadaslar a$kolsun.Hepiniz girmissiniz bugün ama birinizde dogum günümü kutlamadiniz.Bahsetmistimde o kadar.

tünaydınnn canım, nasılsınız???

sabah yine klasik kahvaltımı yaptım..
2 dilim tam buğday ekmeği (biri light reçelli)
domates, salatalık, light peynir..

öğlen için de evden yeşillil getirmiştim kıvırcık, roka, taze soğan, nane v.s. salata yaptım.. dolapta ton balığım var sanıyodum yokmuş ben de porsiyon döner istedim; pilavını, patatesini ayırdım onu yedim light yoğurt ile..

arada elmam var.. akşama allah kerim :44:

yaa herkes lapa diyeti diyor.. onu da merak ettim şimdi.. lapa yanında yoğurt, meyve falan yiyebiliyor muyuz? Nasıl yapılıyor bu diyet?

Arkadaslar a$kolsun.Hepiniz girmissiniz bugün ama birinizde dogum günümü kutlamadiniz.Bahsetmistimde o kadar.

aaa canım ben görmedim bile yazdığını... doğum günün kutlu olsun, yeni yaşında bütün dileklerin gerçek olsun.. istemediğin bütün kilolar yeni yaşında yok olsun inşallah..

dur kız aksamı beklioz ne sabırsızsın kocan kutlasın önce sonra sıra bize gelcek..

ama neyse konuyu acmısken hadi gek bi sarılayımm
doğum güünn kutlu olsunn azericimm ...

Son düzenleme:

ayy pardonn
iykiii doğdunnnn azeriiiiii
iykiiii doğdunnnn azeriiii
doğumgünün kutlu olsun sağlıklı sıhhatli ailenle nice yıllara

ayy ben açııımm..şimdi elma yedim..utku uyansın öğle yemeğini yeriz..

sezerim nbr canım..melisanın son durumu nasıl..siz bi film çein bence melisa firarda diye

melisa bugün fazla atraksiyon yasadu 2 saattir uyuyo
bu bi iki seneye kalmaz beni uyutup sokağada cıkar

kızlar kilolar ne durumda bu hafta bizim durum pek iç acıcı değill ://
sankin umutluyum bu hafta... bu hafta süzüldüm

nice yıllara canım...iyiki doğdun

selam kizlr ben geldim...bugunde baya gec oldu buraya ugrayabilmem...sabah iyice uykumu aldim....yarin sina var bugun sinav icin pek uyuyamam diye gec kalktim..insallah yarini atlarim kizlar..nedense cok korkuyorum.

azericim dogumgunun kutlu olsun bitanem, daha nice mutlu saglikli incecik yillara insallah

buarada sonunda regl oldum...deli gibi sevindim vallah....sabah tartildim bir kilo fazla ciktim...ama regl oldum ya gozumde bile degil

kizlar hepinizin tek tek hatirini soramiyorum, bugun fazla giremeyecegim malesef..yarin sinava kadar kitaplari tekrardan okuyorum...dua edin kizlar hayirlisiylan alim su sinavi ve kurtulimmmmm

selam kızlar
azericim canım doğum günün kutlu olsun ailenle birlikte nice yıllara canımmm herşey gönlünce olsun
kırmızı gülüm canım sınavında başarılar dilerim gözünaydın regl olmuşsun umarım birdaha şaşmaz çok etkiliyor çünkü

meyvecim kendi adıma konuşıyım hiç parlak değil

juli canım senin bebişte hastaymış geçmiş olsun
canım o kadar didin yeme spor yap dikkat et sonra tekrar al kızıyom kendimee çokkkk

kırmızıgülüm takım kaptanı olarak sana bir konudan bahsedicem
6. takımda bir arkadaşım var benim için çok özel ve değerli ondan 6. takıma davet aldım ve kıramadım
yarın kilo bildiriminden sonra 6. takıma tranfer olmak istiyorumm geriğini arz ederimm
burdan kopmucam hep gelip yazıcam seviyom çünkü sizii

evet canim hic sorma, moral bozuklugu..neden olmuyor diye dusunmeler...kafayi yiyecektim artik..ama sukur oldu

kizlarrr hayirdir ne bu sessizlik kac gundur???

evet canim hic sorma, moral bozuklugu..neden olmuyor diye dusunmeler...kafayi yiyecektim artik..ama sukur oldu

kizlarrr hayirdir ne bu sessizlik kac gundur???

biliriirm ben de çok yaşıyorum adet problemi gerçekten zor oluyor artık düzene girer inşallah
yarının sessizliği olabilirmi acaba

tamam canim, onemli degil sen nasil istersen....7. takim kapilari sana herzaman acik.. istersen yarinki bildirimi 6.takimdan yap..yarin itibariyle hemen katilmis olursun aralarina, ve kilonda orda gecerli olur..sonucta bizden ayrilacagin icin senin kilon bizim takimin toplam kilosuna dahil edilmeyecek gulum onlardada hic durmadan devam etmis olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…