Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

canım anlayışın için teşekkür ederim sağol tamam gülüm öyle yaparız o zaman püsküte bildiri yapılacakmış galiba senin bilgin varmı canım

belki yarinin korkusundandir..yada yarin iyi sonuc alabilmek icin deli gibi spor yapiyorlardir

ay evet haklısın aslında ben kokuyom ya:78: herkesi kedim gibin yaptım
bencede bizim hatunlar bilir işinii hadi kızlar birki bende bu akşam yapcam bişiler belkim faydası olur

Arkadaslar a$kolsun.Hepiniz girmissiniz bugün ama birinizde dogum günümü kutlamadiniz.Bahsetmistimde o kadar.

aaaa simdi beni uzdun bak sabahin korunde sms gondferdim sana.almadin mi bari bir kezde burdan kutlayim :iyiki dogdun iyiki seni tanidim canim nice mutlu ve incecik yillaraseni seviyorum ben.

Arkadaslar a$kolsun.Hepiniz girmissiniz bugün ama birinizde dogum günümü kutlamadiniz.Bahsetmistimde o kadar.
ah darılma bebemn.......doğumgünün kutlu olsuuun... ben yeni girebildim dışardaydım ama kutladım bakk......

kırmızım ben yarın yuokum sabah erken çıkıcam antalyadan ablam geliyor onunla ilgilenicem kilom u aynı yaz sen listeye akşamdan eklersen benden bu hafta hayır yok.....

saferan,meyvenul hosgeldiniz arkadaslar buda sizi karsilama cicegim kabul ederseniz sevinirim

teşekkür ederim canım.... herkes yemek derdinde ..ben de hamsi attım fırına söylemesi ayıp arada takılim dedim...

yok canım herzamnki sorunlar..
bakanlık tayinleri durdurdu. sevgilimin annesi benim annemi aradı ortalık karıstı. vs vs bilindik sorunlarım benim..
anneler konusunca sonuc ne olsu meyvem???:18::18:
tamam canim ben listeyi aksamdan koyarim, bende sabah erkenden cikicam yola, sinav icin insallah kazanirim...engec ikide burada olurum...umarim o saate kadarda butun kizlar kilo bildirimi yapmis olurlar listede hazir olur..

hersey birbirine girdi canım yaa..
iki tarafta yanında istiyor kadın anneme evlendikten sonra biz bi yolunu bulur aldırrız buraya demiş annem cıldırmıs tabi offf offf valla ayrılsak belki daha hayırlı olucak cok üzülüyorum artık..

canım listeyi düşünmeyin ben buralardayım suan için.. hallederimm..

aayy benimm morim cok bozukk

sen nasılsın canımm...
benim de moral bozuk.... sen de evlensen de kurtulsan...iki tarafın ortasında bir yerde oturun iyisimi...
afiyet bal seker olsun bide uzerine bol limon SIK daha lezzetli olsun.of ya agzimin sularini havlu bile engelleyemez.

sağol canım da bu balık kaçamaklarıma tuz biber oldu ya....

insallah hayirlisi neyse o olur meyvem, iki tarafta evladindan ayrilmak istemiyor tabiki...ana yuregi

listeler icinde cok saol meyvem...ben ikide burdayim Allah izin verirse insallah iyi haberlerlen gelirim..dua edin bana kizlar..sinavim 9dan 10 kadar...turkiye saatiyle 10dan 11 kadar:18::18: insallah kazanirim artik ya..kac yil oldu..

kizlar listeyi simdiden ekliyorum...yarina kolaylik olsun..hepinizi cok ock ock opuyorum....dua edin bana..

7.TAKIM 197.ETAP

tutku2012 (62.4/
cemre2010(59.0/
ceyce(79,9/
saferan(131.5/131.5/0/0%)
azerikizi(60.5/
kirmizigül06(101/102/1/ -0.99%)
kumsal( kendi istegi uzere 6. takima transfer oldu
JJuLiEtt(61.3/
doga3(91.5/

7.TAKIM TOPLAM KILO

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…