biliriirm ben de çok yaşıyorum adet problemi gerçekten zor oluyor artık düzene girer inşallah
yarının sessizliği olabilirmi acaba
tamam canim, onemli degil sen nasil istersen....7. takim kapilari sana herzaman acik.. istersen yarinki bildirimi 6.takimdan yap..yarin itibariyle hemen katilmis olursun aralarina, ve kilonda orda gecerli olur..sonucta bizden ayrilacagin icin senin kilon bizim takimin toplam kilosuna dahil edilmeyecek gulumonlardada hic durmadan devam etmis olursun
belki yarinin korkusundandir..yada yarin iyi sonuc alabilmek icin deli gibi spor yapiyorlardir
Arkadaslar a$kolsun.Hepiniz girmissiniz bugün ama birinizde dogum günümü kutlamadiniz.Bahsetmistimde o kadar.
ah darılma bebemn..Arkadaslar a$kolsun.Hepiniz girmissiniz bugün ama birinizde dogum günümü kutlamadiniz.Bahsetmistimde o kadar.
selam kizlr ben geldim...bugunde baya gec oldu buraya ugrayabilmem...sabah iyice uykumu aldim....yarin sina var bugun sinav icin pek uyuyamam diye gec kalktim..insallah yarini atlarim kizlar..nedense cok korkuyorum.
azericim dogumgunun kutlu olsun bitanem, daha nice mutlu saglikli incecik yillara insallah
buarada sonunda regl oldum...deli gibi sevindim vallah....sabah tartildim bir kilo fazla ciktim...ama regl oldum ya gozumde bile degil
kizlar hepinizin tek tek hatirini soramiyorum, bugun fazla giremeyecegim malesef..yarin sinava kadar kitaplari tekrardan okuyorum...dua edin kizlar hayirlisiylan alim su sinavi ve kurtulimmmmm
saferan,meyvenul hosgeldiniz arkadaslarbuda sizi karsilama cicegim kabul ederseniz sevinirim
teşekkür ederim canım.... herkes yemek derdinde ..ben de hamsi attım fırına söylemesi ayıp arada takılim dedim...
aayy benimm morim cok bozukk
sen nasılsın canımm...
ne oldu ki moralini bozma sakin.
ahhh ahhh hangini birini anlatayım ..
en iisi ne sen sor nede ben anlatayım canım..
hayirdir gulum, kotu birsey yok umarim???
anneler konusunca sonuc ne olsu meyvem???:18::18:yok canım herzamnki sorunlar..
bakanlık tayinleri durdurdu. sevgilimin annesi benim annemi aradı ortalık karıstı. vs vs bilindik sorunlarım benim..
tamam canim ben listeyi aksamdan koyarim, bende sabah erkenden cikicam yola, sinav icin insallah kazanirim...engec ikide burada olurum...umarim o saate kadarda butun kizlar kilo bildirimi yapmis olurlar listede hazir olur..ah darılma bebemn.......doğumgünün kutlu olsuuun. .. ben yeni girebildim dışardaydım ama kutladım bakk......
kırmızım ben yarın yuokum sabah erken çıkıcam antalyadan ablam geliyor onunla ilgilenicem kilom u aynı yaz sen listeye akşamdan eklersen benden bu hafta hayır yok.....
anneler konusunca sonuc ne olsu meyvem???:18::18:
tamam canim ben listeyi aksamdan koyarim, bende sabah erkenden cikicam yola, sinav icin insallah kazanirim...engec ikide burada olurum...umarim o saate kadarda butun kizlar kilo bildirimi yapmis olurlar listede hazir olur..
benim de moral bozuk.... sen de evlensen de kurtulsan...iki tarafın ortasında bir yerde oturun iyisimi...aayy benimm morim cok bozukk
sen nasılsın canımm...
afiyet bal seker olsunbide uzerine bol limon SIK daha lezzetli olsun.of ya agzimin sularini havlu bile engelleyemez.
hersey birbirine girdi canım yaa..
iki tarafta yanında istiyor kadın anneme evlendikten sonra biz bi yolunu bulur aldırrız buraya demiş annem cıldırmıs tabi offf offf valla ayrılsak belki daha hayırlı olucak cok üzülüyorum artık..
canım listeyi düşünmeyin ben buralardayım suan için.. hallederimm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?