Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

özel canım ssk karşılamıyor hemen atıyorum

geçmiş olsun canım.gebelikte değerler değişebiliyor.metobolizma hızlandırmak için bol su , yeşilçay ,mate çayı gibi bir sürü tavsiye var onları bir araştır istersen

Kuzum tavuk yumurtadan kesilince kesilir aklında bulunsun Anadolu kuralı

canım benimkide mutfağa çok meraklı kediler yasaklı şeylere bayılıyor benim zeytinim aynı bana benziyor yasaklar tatlı geliyor bende çok bunalınca odama götürüyorum onunda canına minnet en sevdiği şey benim yatakta serilip yatmak

saydin78 canım sormayı unuttum ya bu yoğurt kürünü günde 1 kez mi yapacam bi de ne zaman ?

@nananais kaptanım bildirimimi 14.00te diyetisyen randevumdan sonra yapacağım inşallah :)
Canim ben gece yatmadan yarim saat 1 saat once iciyorsum Sabah aksam da yapan da var ama ben bir kez gece tuketiyorum. Ictikten sonra baska bisey yemiyorum

çok haklısın aeben ablacım bugün doktorum bana dedi ki sen nasıl besleneceğini biliyorsun tek yapman gereken uygulamaya geçmek dedi diyetisyen falan önermedi diyet listeleri beni müthiş kasıyor bende ters tepiyor sürdürülebilir beslenme tarzım olmalı yoksa hiçbirşey işe yaramıyor

Canım benim ikinci yılım oğlumla. Normalde yapmaz böyle bu ara böyle davranıyor kıskançlık galiba. Eşinle iki hafta evde kaldılar yalnız ben işten gelene kadar birbirlerini yediler galiba

oyy yavrum ya kıyamam ona

ozaman ben paylaşıma burdan devam edeyim.uygun zamanda liste de olur inşallah.şimdilik motive olsam yeter.tellioğullarına yada seferoğullarına benide yazarmısınız
canım bende listede değilim yeni geldim birkaç gün oldu ama motivasyon için arkadaşlık için 7. takım number one

Canım benim ikinci yılım oğlumla. Normalde yapmaz böyle bu ara böyle davranıyor kıskançlık galiba. Eşinle iki hafta evde kaldılar yalnız ben işten gelene kadar birbirlerini yediler galiba

eş durumundan bende muzdaribim çok hırçınca seviyor gerçi seviyor mu kıskanıyor mu anlamadım.5 kasım doğum günüydü dedimki arkadaşlarıma doğum günü partisi yapacağım zeytine espri olsun diye sen ona doğum günü partisi yap 6 kasımda onu bulamazsın dedi oğlumun hayatından endişe ediyorum artık

selamm araızda bir dr olması ne güzel oldu :)

benimde metabolizma yavaşş ve etkiliyor geçekten insanı

canım seni bende aeben abla gibi eskiden beri tanıyorum biliyorsun nacizane olarak gözlemlediğim birşey var banucum sen diyet yaparken hep stres altında yapıyorsun metobolizman yavaş başka sıkıntılarında vardı hatırladığım kadarıyla pko vardı sende bence senin bünyeni en çok geren şey stres .kendini çok mu acaba sınırlıyorsun oda metobolizmada ters mi tepiyorki

canım kaptanım nanam berilcee selam söyledi sana bebişi hastaymış gelemiyormuş nanaya söyle dedi üzerimde kalmasın

ben kaçar önce 4 personelin çıkışını yapacağım arkasından faturalar ödeme planları varda var uğrarım arada

yok cnm ya burda birde yemek çıktıgı için hrşeyide yiyorum aslında
bilmiyorumki dur bakalım ilerleyen haftalarda hızlanır inşş

Benim eşim çok sever normalde ama kucağımda gördüğü an alıp fırlatıyor resmen benimki açıkça kıskanıyor yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…