- 12 Mayıs 2009
- 7.259
- 851
- 163
ilacı bana özelden yazarmısın muhtemelen uzmana tabi ilaç benim listemde cıkmadı.veya sgk nın karsılamadıgı bi ilaç merak ettim.
şifa olur inşallah arkadasım.benim 3. gebelikte gebelik şekeri çıktı.sonrasında insülin baktırdım normaldi ama metabolizmam cok yavaş buda benim motivasyonumu etkiliyor.
ilacı bana özelden yazarmısın muhtemelen uzmana tabi ilaç benim listemde cıkmadı.veya sgk nın karsılamadıgı bi ilaç merak ettim.
şifa olur inşallah arkadasım.benim 3. gebelikte gebelik şekeri çıktı.sonrasında insülin baktırdım normaldi ama metabolizmam cok yavaş buda benim motivasyonumu etkiliyor.
asfarovski @kelebek19 Betulina kıxlar çok teşekkür ederim iş tebrikleriniz için
Sabah sabah moral sıfır tavuğumun biri şişmanlıktan öldübence şişmanlık tabi yumurtlamayı kesince çok kilo aldı kesin nefes darlığı çekiyodu çünkü kafayı dışarı çıkarıp uyuyordu neyse Allah rahmet eylesin
Kilomu da bildirip hemen kaçacam
Geçen hafta 92.1
Bu hafta 91.8
Fark -300
90 lar ne oldu bize bu hafta herkes duraklama dönemine girmiş
Neyse tavuğum mübarek cuma günü öldü buda bana ilahi mesaj gibi oldu
"Zayıfla sonun tavuk gibi olmasın !"
canım benimkide mutfağa çok meraklı kediler yasaklı şeylere bayılıyor benim zeytinim aynı bana benziyor yasaklar tatlı geliyor bende çok bunalınca odama götürüyorum onunda canına minnet en sevdiği şey benim yatakta serilip yatmakValla zaman geçsin nasıl cezalı okuyorlar anlarsın bacım bizimki bu ara hırsızlığa taktı kafayı mutfak kapısını açık gördüğü an dalıyor ve bunu açlıktan değil hutsuzluktan yapıyor
Canim ben gece yatmadan yarim saat 1 saat once iciyorsum Sabah aksam da yapan da var ama ben bir kez gece tuketiyorum. Ictikten sonra baska bisey yemiyorum
Karacam o vakit iyi dinle canım .
Bütün bunları denemiş biri olarak sana tabsiyelerim var . Dukandan UZAK durun( ceyda duydun dimi ) , karatayın sürdürülebilirliği yok malesef . Diyetisyen diyetide malesafki takip ve hesap kitap ve zaman işi .
Hepiniz az çok saglıklı beslenme ne biliyorsunuz . Hayatınıza ögün saatlarinize göre kendinize düzen kurun . Kahvaltı , öğle , akşam olarak 3 öğün yiyin ( çok geç kalkışıyorsa 2 ögün olanilir .)
Eger açıkıyorsanız ara yapın açıkmıyorsanız ara yapmayın !
Egerki ögünlerde güzel yerdeniz vede şekerinizde dalgalanma olmazsa zaten araya gerek duymazsınız
Öğünletinizde salata ve yogurtda mutlaka yer verin ,
Yag kısıtlaması yapmayın ( abartmayında tabi )
Gece yogurt haticinde atıştırma yapmayın .
Ve en önemlisi az yemeyin ! Ama gl endeksine çok dikkat edin .
Bu çerçevede diyetimizi kendiniz oluşturun
Bu arada benim diyet konusunda başıcu kitabım montiğnac dır bundan 30 yıl önce fransız bir dr tarafından çıkarılmış bir kitaptır . Aradan 30 yıl geçtikten sonra bugun bizim bazı dr ve diyetisyenlerimiz yeni yeni bu kitaptaki söylemleri uyguluyor .
Canım benim ikinci yılım oğlumla. Normalde yapmaz böyle bu ara böyle davranıyor kıskançlık galiba. Eşinle iki hafta evde kaldılar yalnız ben işten gelene kadar birbirlerini yediler galibacanım benimkide mutfağa çok meraklı kediler yasaklı şeylere bayılıyor benim zeytinim aynı bana benziyor yasaklar tatlı geliyor bende çok bunalınca odama götürüyorum onunda canına minnet en sevdiği şey benim yatakta serilip yatmak
oyy yavrum ya kıyamam onaasfarovski @kelebek19 Betulina kıxlar çok teşekkür ederim iş tebrikleriniz için
Sabah sabah moral sıfır tavuğumun biri şişmanlıktan öldübence şişmanlık tabi yumurtlamayı kesince çok kilo aldı kesin nefes darlığı çekiyodu çünkü kafayı dışarı çıkarıp uyuyordu neyse Allah rahmet eylesin
Kilomu da bildirip hemen kaçacam
Geçen hafta 92.1
Bu hafta 91.8
Fark -300
90 lar ne oldu bize bu hafta herkes duraklama dönemine girmiş
Neyse tavuğum mübarek cuma günü öldü buda bana ilahi mesaj gibi oldu
"Zayıfla sonun tavuk gibi olmasın !"
canım bende listede değilim yeni geldim birkaç gün oldu ama motivasyon için arkadaşlık için 7. takım number oneozaman ben paylaşıma burdan devam edeyim.uygun zamanda liste de olur inşallah.şimdilik motive olsam yeter.tellioğullarına yada seferoğullarına benide yazarmısınız
Canım benim ikinci yılım oğlumla. Normalde yapmaz böyle bu ara böyle davranıyor kıskançlık galiba. Eşinle iki hafta evde kaldılar yalnız ben işten gelene kadar birbirlerini yediler galiba
selamm araızda bir dr olması ne güzel oldu :)
benimde metabolizma yavaşş ve etkiliyor geçekten insanı
Hosgldn cnmtmm ozaman bende tellioğluyum.artık ay pardon alamıyoz desenizde gitmem.bi kere birileri olar dedi
canım seni bende aeben abla gibi eskiden beri tanıyorum biliyorsun nacizane olarak gözlemlediğim birşey var banucum sen diyet yaparken hep stres altında yapıyorsun metobolizman yavaş başka sıkıntılarında vardı hatırladığım kadarıyla pko vardı sende bence senin bünyeni en çok geren şey stres .kendini çok mu acaba sınırlıyorsun oda metobolizmada ters mi tepiyorki
Benim eşim çok sever normalde ama kucağımda gördüğü an alıp fırlatıyor resmeneş durumundan bende muzdaribim çok hırçınca seviyor gerçi seviyor mu kıskanıyor mu anlamadım.5 kasım doğum günüydü dedimki arkadaşlarıma doğum günü partisi yapacağım zeytine espri olsun diye sen ona doğum günü partisi yap 6 kasımda onu bulamazsın dedioğlumun hayatından endişe ediyorum artık
Hosgldn cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?