gunaydınn kızlarr ben 4. takımdan mınnos dusundum tasındım cok ıyı kızlarsınız bıde cok seker yaa hep okuyorum yazdıklarınızı. benı haın emelllerınıze alet etmeyecegınızı dusunerekten sıze arada sırada mısafırlıge gelmek ıstıyorum tabı rahatsız etmezsem sekerlerım
68,9 mu oldun frangi?Kiz süperrrrrr
gunaydınn kızlarr ben 4. takımdan mınnos dusundum tasındım cok ıyı kızlarsınız bıde cok seker yaa hep okuyorum yazdıklarınızı. benı haın emelllerınıze alet etmeyecegınızı dusunerekten sıze arada sırada mısafırlıge gelmek ıstıyorum tabı rahatsız etmezsem sekerlerım
Slm kızlar çok kötü bir hafta sonu geçirdim oğluşum keyifszi o yüzden ne diyet kaldı ne bişey bende ne bulduysam yedim işte strese girince üzülünce ben böyle oluyorum yaaa.
hosgeldin minnosummmgunaydınn kızlarr ben 4. takımdan mınnos dusundum tasındım cok ıyı kızlarsınız bıde cok seker yaa hep okuyorum yazdıklarınızı. benı haın emelllerınıze alet etmeyecegınızı dusunerekten sıze arada sırada mısafırlıge gelmek ıstıyorum tabı rahatsız etmezsem sekerlerım
arada girip cikiyorum azericim...bakiyorum kimseler yok...birde isyeri yogun herkes internet kullaniyor...benim internet kendine anca gelebiliyorKirmizimmmmmm kiz sen nerdesin.Yokolma böyle yaa.Sensiz olmuyor.:92:
gunaydin meyvecim....nasilsin bakem, haftasonun nasil gectiii...ben kazasiz atlattimm..anniskom kofte ve tavuk sinitzel yapmisti...emmeeee yemedimmmm...evde laptop basina bir turlu gecemedim oyuzden cizelgem hala eski kilom...canlarım günaydınn
saferancım gecmiş doğum günün kutlu olsun sekercimm
kırmızıgülüm sen neden çizelgeni değiştirmiyorsun bakimmm
insallah canim cumaya 68 kilonun icinde olursun...canim benim bagirsaklarimda calismiyor ben anca ilaclan cikabiliyorum tuvalete..ayrica gece aciktigimda kirmizi lahana yiyorum ve sabah rahatca cikiyorum:78::78:Günaydın kızlaaarr.. Ayy kızlar düzeltme yapıcam ... 69,8 oldum akşam o yorgunlukla yanlış yazmışım, okumadım da yazdığımıCuma'ya kadar belki de yazdığım kiloya inerim, belki içime doğdu.. Olabilir mi??
bu sabah da 69,8 çıktım tartıda ama dün tuvalete gitmedim.. uff benim bağırsaklar biraz tembel, o kadar yeşillik yemeye niye çalışmıyorlar ki.. ne yapsam acaba? kuru kayısı yemek iyi gelir derler, var mı önerileriniz düzenli tuvalete gidebilmek için?? :44:
gecmis olsun canim, hasta felanmi?Slm kızlar çok kötü bir hafta sonu geçirdim oğluşum keyifszi o yüzden ne diyet kaldı ne bişey bende ne bulduysam yedim işte strese girince üzülünce ben böyle oluyorum yaaa.
hoş geldin canım ben bi koşu pasta börek neyim çıkarayım
Ayyy dogum günün kutlu olsun canim.Kac oldun bakem???Demek sende balik burcusun he benim gibi.En aglak burcuz biz yaa demi
dogum gunun kutlu olsun
senin de geçmiş doğum günün kutlu olsun canımm..
Gunaydin sekerlerr...hadi toplanin bakem...kimler kacamak yapmis...siraylan dovucem
ben haftasonumu kazasiz atlattim...hic kacamak yok ama sporda yok..insallah bugun istensonra yaparim..
Saferancim gecmis dogumgunun kutlu olsun bitanem...hafta sonu girmeye pek sansim olmadi..
dogacim sana gunaydin gulum
canlarım günaydınn
saferancım gecmiş doğum günün kutlu olsun sekercimm
kırmızıgülüm sen neden çizelgeni değiştirmiyorsun bakimmm
saferancım doğum gününmüydü canım nice yıllara.geçmişe bakamadım kızlar yok dimi bir yaramazlık.
hosgeldin minnosummmrahatsizlik nedemek..nezaman istersen buyur gel.....meyvecimlede konustuk...bizim kizlarda sizin takima gelsin arada..iyice birbirimizlen kaynasmis oluruz ne guzel
tet tet doga....minnosumu yoldanmi cikartacaksin..bakma sen dogaya minnosum....burda tatli yasakkkkborek yasak..oyuzden haftasonu hupletiyorlar yaaaa ama ben yapmiyorum bana bak sen...yaza az kaldiiiii :18::18:
insallah canim cumaya 68 kilonun icinde olursun...canim benim bagirsaklarimda calismiyor ben anca ilaclan cikabiliyorum tuvalete..ayrica gece aciktigimda kirmizi lahana yiyorum ve sabah rahatca cikiyorum:78::78:
doğacım okumadımm naptın ne etttin anlat bakayım.
kızlar arnika bora 2400 watt kullanan varmı nasıl memnunmusunuz.
malzeme kalitesi cok kötü göründü gözüme ama yorumlar da cok güzel anlatıyor ..
hafta sonu dijital tartı aldım +2 kilodan fazla gösteriyor klasikle devam edip moral bozmasammı naapsam söylemişlerdi bana 2 kilo fazla gösteriyor diye
kız ben zaten ara ara gidiyorum onlara meyvem kızlara birinci olacaz diye manifesto verdi gidip bakalım ne yapmışlar falan bende pasta börek çıkarıymda birinci biz olalım diye şeettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?