Ben de spor yspabilsem belkş daha hızlı gşder sizleri gördükçe spora da ilgi duymaya başladım aslında zaman olsa spor salonu da olabiliry: 48828503 .!.:Betulina saunaya perşembe akşamı git ...perşembeye kadar da her gün 2 saat yürü
Bu hafta bende yürüyeceğim . Bir zaman dilimi ayarladım kendime .Umarım tutar planım .
Haftaya 2 kilo
Diyetsiz üye mi?Sen zaten geçmişi okuya okuya gelirken, biz seni grubun diyetsiz üyesi olarak kabule ettik
Hadi inşallahhhhh
TELLİOĞULLARım @Ausencia, saydin78 , ervahafsa , @Matematikhocasi, Nare83 , roxen2303 , Ahu060812 , @Sherrysherrylady, Yenihayat2016 , @Ka-raca, kelebekolacam
Lütfen, lütfennnnbu akşamdan tezi yok kemerleri sıkalımmm
Haydi canımcım aynen devam ♡♡♡Hadi inşallahhhhh
TELLİOĞULLARım @Ausencia, saydin78 , ervahafsa , @Matematikhocasi, Nare83 , roxen2303 , Ahu060812 , @Sherrysherrylady, Yenihayat2016 , @Ka-raca, kelebekolacam
Lütfen, lütfennnnbu akşamdan tezi yok kemerleri sıkalımmm
gizemli diyetikDiyetsiz üye mi?,sevmedim bu lakabı,daha şirin bir şey olsa
7.TAKIM HATUN KİŞİSİ | YAŞ | BOY | HEDEF KİLO | BAŞLANGIÇ KİLO | GEÇEN HAFTA KİLO | BU HAFTA KİLO |
31 | 1.67 | 75 | 86 | 86 | 85.5 |
Bende okuyamadım, gece mesai yapacağımCanlar annecigimleyim geçmişi okuyamadim umarım okuyabilirimyeni gelen arkadaşlarımız hoş geldiniz. Kilo veren hepinizi tebrik ediyorum şekerlerim Tellioglu Seferoglu fark etmez hepimiz biriz ♡♡♡
Diyet yapamayan kk nın incisi, 7.takimin birincisi üyesiDiyetsiz üye mi?,sevmedim bu lakabı,daha şirin bir şey olsa
7.TAKIM HATUN KİŞİSİ | YAŞ | BOY | HEDEF KİLO | BAŞLANGIÇ KİLO | GEÇEN HAFTA KİLO | BU HAFTA KİLO |
31 | 1.67 | 75 | 86 | 86 | 85.5 |
Aebenin reçeteye ihtiyacı yok. ama 5 harfimle çarpınca sizin reçeteye ihtiyacınız olacak
Seferoğullarını tebrik eder ... başarılarının devamını dileriz
Tellioğulları 3 - Seferoğulları 2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?