Korkmasi gereken skordan belli değil mi
hatta demişken hemen mi yapsak transferiniBenimde regl haftamdı ...çok iyi atlattık bence .
1 kilo regl haftam ...sen beni diğer haftalar gör diyorsan ... takımlar arası transferimiz açık
Bonservisini hemen öderiz
aynennnn.. Hemen plan yaptım, ve farkettim ki geçen haftaki her gün 40-45 dk yürüyüş çok işime yaramış
Çok güzel canım tbr ederimYeni çıktım diyetisyenden , bildirimimi yapayım :)
Geçen hafta : 82,2
Bu hafta : 81,4
Fark : 0,8
Yüzde : % 0,97
Ölürüm de geri adım atmak, sürünur kilomu veririm ama yenilmemwuuuwuuuu geri adım yok ...sevdim seni
Ellerine yürepine sağlık ablampost: 48828463 .!.:Ben hepinizi öptüm bile
waayyyy, kaydettim bunuHaftaya daha güzel yenerim
Ben hepinizi öptüm bile
Sporumu hergune çıkarıyor bu akşam itibari ile de başlıyorum
Betulina saunaya perşembe akşamı git ...perşembeye kadar da her gün 2 saat yürü
Bu hafta bende yürüyeceğim . Bir zaman dilimi ayarladım kendime .Umarım tutar planım .
Haftaya 2 kilo
Takıma hem listede olmayıp,denemede de olmayıp,gizliden takipte olanlar da devam edebilir mi?Lütfen es geçmeyin ve fikrinizi belirtiniz..
Kızlar, Özellikle denemedeki üyeler..
Listemiz çok fazla ve denemedeki üyelerimiz çok. Liste maksimum 12 kişi, kaptan ve yardımcıları insiyatifi ile 15 e çıkabiliyor. Listem şuan 11 kişi ve 3 kişide izinden dönmek istiyorDenemede 5 kişi var ve ben kimseyi kırmak istemiyorum ama böyle yapıp hak yemekte istemiyorum. "Benim için motivasyon önemli, listesiz devam ederim yeterki kilo vereyim." diyorsanız zaten grubumuz burada, sonuna kadar devam ederiz ilk fırsat çıktığında (ki bu ne zaman olur söz veremiyorum) listeye alırım. Ama yok listede olmak istiyorum diyorsanız sizi başka takımlara yonlendirebilirim. Kardeş takım belirler iki takım beraber devam edebiliriz.
elnden geleni ardına koyma şekerimSporumu hergune çıkarıyor bu akşam itibari ile de başlıyorum
Sen zaten geçmişi okuya okuya gelirken, biz seni grubun diyetsiz üyesi olarak kabule ettikTakıma hem listede olmayıp,denemede de olmayıp,gizliden takipte olanlar da devam edebilir mi?.Ben de tam beni de takıma alın diyecektim de ,denemede ki arkadaşlara ayıp olur ,kalabalıksınız zaten diye demedim ,gerçek bak
Gorusecegizelnden geleni ardına koyma şekerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?