Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ablacım ne ara verdin 1,5 kgyi maşallah tabiki de sen kazandın da o sudur şimdi haftaya görüşeceğiz

rövanş istiyorsun yanii bu hafta alışmaya çalışıyorum ozaman cumadan cumaya kadar 113.3 bu rakamı unutma haftaya o 3.300 göremeyeceksin içünkü (inşallah) diyet yapmamış doğru dürüst spor yapmamış halim hadi sen de bi hedef belirle

Ablacım ne ara verdin 1,5 kgyi maşallah tabiki de sen kazandın da o sudur şimdi haftaya görüşeceğiz

canım iş hayatın içinde hayırlısı sen işe girene kadar fit bir bayan olmanın çaresine bak olursa ne ala olmasada ne yapacaksın o konuda bişey yapamazssın ama kilo0larımız için yapılacak çok şey var

Ahu kız avatarındaki senin rahmetlimi
Canım bizim tavuklar niğdede şantiyenin içinde adam ora çiflik kuracak nerdeyse yazın kuzumuz bile vardı . Arı ,kuzu, köpek tavık ne arasan var şimdide 2 göz ev yaptırıyo zannımca iş hayatından istifa edip inzivaya çekilecek

Hahay haftayada fatmam telli ogullarını çarpar . Artık 3 harflimi olur 5 mi bilemem

Aynenn canimm kalp kalbee karsii valla beraberlikk sonra tam zaferr

ayy arkadaşlar bilir bilir ben yarışlarda acaip gaza gelirim illa 1. olacaz acaip takardım iş hayatımdada sınıfımın 2. olmasına açaip bozulurdum zaten bu kadar kiloyuda biraz yarışma hırsımdan vrdim

Kızlar kızım ben sohbetteyken dersi için arabayla çıkmıştı kaza yapmış şükür bişi yok biraz şok yaşamış ön far gitmiş . Babasını aramış benim haber yok tabi .arıyorum teli düşmüyo nasıl korktum içimemi dogdu ne . Arkadaşlarını aradım ta . O sırada babasıyla çıkıp geldiler .
daha acemi çıkmada diyemiyorum , ögrenecek öyle böyle saglıgına bişi olmasında .

ayyy büyük geçmiş olsun canım sakın bırakmasın bence
ben bi kaza yaptım hala geçemedim direksiyona

Canım geçmiş olsun nasılsın yorgunluktan benim de tansiyonum düşüyor yemene içmenedev dikkat et

ayyy ilk ünv giden çoçuğum il bukadar ayrı kalışımız ve ilk bu gece gelişi acaip heyecanlıyım oğluşum iki aydır görememiştim rizeden geliyor uçakla önce istanbul sonra antep gece 11 12 gibi burda inşallah
gerçekten çok güzel duygular RABBİM TÜm annelere evlatlarının güzel günlerini göstersin bizede inşallah

Ayyy kiyamammm kuzumm gecmis olsun kizinda bir sey yok yaa şükür yanliz korkmasin gene binsin oyle oyle usta olacak eger korkarsa ve binmezse bir daha icinse korku hep kalir binemez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…