- 12 Mayıs 2009
- 7.259
- 851
- 163
En son sağlık ocağında yapılmıyor demişti bana aile hekimim ama değişmiş olabilirbence yaptır.eksik de olsa en azından kullanman gereken miktar için düzeyini öğren.zaten artık asm lerde yapılıyor vardır aile hekimin.
Ablacım ne ara verdin 1,5 kgyi maşallah tabiki de sen kazandın da o sudur şimdi haftaya görüşeceğiz
Yasasiiiiiinnn Seferogullariii helallll beeeSeferoğullarını tebrik eder ... başarılarının devamını dileriz
Tellioğulları 3 - Seferoğulları 2
Ablacım ne ara verdin 1,5 kgyi maşallah tabiki de sen kazandın da o sudur şimdi haftaya görüşeceğiz
Yasasiiiiiinnn Seferogullariii helallll beee
canimm seninde eline emegine saglik cok teşekkür ederim
Yasasiiiiiinnn Seferogullariii helallll beee
canimm seninde eline emegine saglik cok teşekkür ederim
Ahu kız avatarındaki senin rahmetlimiAblacım ne ara verdin 1,5 kgyi maşallah tabiki de sen kazandın da o sudur şimdi haftaya görüşeceğiz
Aynennn canimm yeşil vadii bizimdirraynen bir seferoğlu olarak gururluyuz yeşil vadi bizim
Aynenn canimm kalp kalbee karsii valla beraberlikk sonra tam zaferrönce skoru eşitleyip sonra öne geçmeliyiz artı telli oğullarına zafer yoooook
Hahay haftayada fatmam telli ogullarını çarpar . Artık 3 harflimi olur 5 mi bilememrövanş istiyorsun yanii bu hafta alışmaya çalışıyorum ozaman cumadan cumaya kadar 113.3 bu rakamı unutma haftaya o 3.300 göremeyeceksin içünkü (inşallah) diyet yapmamış doğru dürüst spor yapmamış halim hadi sen de bi hedef belirle
Gel öpemAynennn canimm yeşil vadii bizimdirrHaftayaa da beraberlikk gene zafer bizim olacaak
aeben canimin listesini yapalım takimcaktan 1. Olalım
Aynenn canimm kalp kalbee karsii valla beraberlikk sonra tam zaferr
Hahay haftayada fatmam telli ogullarını çarpar . Artık 3 harflimi olur 5 mi bilemem
Kızlar kızım ben sohbetteyken dersi için arabayla çıkmıştı kaza yapmış şükür bişi yok biraz şok yaşamışön far gitmiş . Babasını aramış benim haber yok tabi .arıyorum teli düşmüyo nasıl korktum içimemi dogdu ne . Arkadaşlarını aradım ta . O sırada babasıyla çıkıp geldiler .
daha acemi çıkmada diyemiyorum , ögrenecek öyle böyle saglıgına bişi olmasında .
Canım geçmiş olsun nasılsın yorgunluktan benim de tansiyonum düşüyor yemene içmenedev dikkat etSelam kızlar, Geçmişe bakamadım henüz. Çok çalıştım çok yoruldum bugün
Bir arada başım kötü döndü tansiyon oynadı sanırım iyiyim şimdi. Firmanın magazasına gidiyorum şimdide eve tek gitmeyi gözüm yemedi arkadaşla döncem.
Seferogulllarii olarakk zafer cilginligii icindeyiz tatlimm sayende en büyük pay senin basarinGel öpem
Gündüz ortalıgı boş bulmuş bu telliogulları
Ayyy kiyamammm kuzumm gecmis olsun kizinda bir sey yok yaa şükür yanliz korkmasin gene binsin oyle oyle usta olacak eger korkarsa ve binmezse bir daha icinse korku hep kalir binemez.Kızlar kızım ben sohbetteyken dersi için arabayla çıkmıştı kaza yapmış şükür bişi yok biraz şok yaşamışön far gitmiş . Babasını aramış benim haber yok tabi .arıyorum teli düşmüyo nasıl korktum içimemi dogdu ne . Arkadaşlarını aradım ta . O sırada babasıyla çıkıp geldiler .
daha acemi çıkmada diyemiyorum , ögrenecek öyle böyle saglıgına bişi olmasında .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?