Ben olmasamda zati ezip geçecekmişsiniz )Seferogulllarii olarakk zafer cilginligii icindeyiz tatlimm sayende en büyük pay senin basarin
Gecmis olsun ... Canina bisey olmasin . araba hallolur birakmasin bencede öyle öğrenir bende cok konteynirina carpmistimKızlar kızım ben sohbetteyken dersi için arabayla çıkmıştı kaza yapmış şükür bişi yok biraz şok yaşamışön far gitmiş . Babasını aramış benim haber yok tabi .arıyorum teli düşmüyo nasıl korktum içimemi dogdu ne . Arkadaşlarını aradım ta . O sırada babasıyla çıkıp geldiler .
daha acemi çıkmada diyemiyorum , ögrenecek öyle böyle saglıgına bişi olmasında .
İkindi aran çok olmuş tubiş .
Kızlar kızım ben sohbetteyken dersi için arabayla çıkmıştı kaza yapmış şükür bişi yok biraz şok yaşamışön far gitmiş . Babasını aramış benim haber yok tabi .arıyorum teli düşmüyo nasıl korktum içimemi dogdu ne . Arkadaşlarını aradım ta . O sırada babasıyla çıkıp geldiler .
daha acemi çıkmada diyemiyorum , ögrenecek öyle böyle saglıgına bişi olmasında .
Doğru diyon abla öğlen yemedi diye çok acıktım bende meyveye sardimİkindi çok olmuş tubiş .
Sebebi öğleni ara gibi geçiştirmen sanırım
Birde çok meyve yiyorsun günde 2 porsiyonu geçme !
önceden yoktu 7_8aydir var.En son sağlık ocağında yapılmıyor demişti bana aile hekimim ama değişmiş olabilir
Çok geçmiş olsun Rabbim esirgesin yavrularımızıKızlar kızım ben sohbetteyken dersi için arabayla çıkmıştı kaza yapmış şükür bişi yok biraz şok yaşamışön far gitmiş . Babasını aramış benim haber yok tabi .arıyorum teli düşmüyo nasıl korktum içimemi dogdu ne . Arkadaşlarını aradım ta . O sırada babasıyla çıkıp geldiler .
çok uzucuBugün kötü bi haber aldım eski çalıştığım yerin kaymakamı dün vurulmuş bugün şehit düşmüş adamcağız çok iyiydi çok merhametliydi Allah tekrar rahmet eylesin
Abla yeni gördüm geçmiş olsun çok üzüldüm, bi yandan da sevindim şükür ki bir şey olmamış Allah beterinden saklasın hepimizi korusunKızlar kızım ben sohbetteyken dersi için arabayla çıkmıştı kaza yapmış şükür bişi yok biraz şok yaşamışön far gitmiş . Babasını aramış benim haber yok tabi .arıyorum teli düşmüyo nasıl korktum içimemi dogdu ne . Arkadaşlarını aradım ta . O sırada babasıyla çıkıp geldiler .
Seferogullarinin zaferi var kuzummm kazandik haftaya nasipse beraberlikŞekerlerim geçmişi okuyamadım önemli bişey de kaçırmak istemiyorum, varsa lütfen söyler misiniz?
Araların çok fazla canım bi de meyveyi çok kaçırmışsın meyveler doğal olsa da şeker içeriyor ve yediğimiz her fazla şeker gibi o da vücudumuzda yağa dönüşerek göbekte kalçada bacakta yanlarda yerlerini alıyorlar :)iyi akşamlar
menümü paylaşmaya geldim.
sabah : 1 fincan şekersiz sütlü kahve,1 adet incir
kahvaltı : 2 dilim ekmek, 2 kk peynir, domates, salatalık , maydonoz, roka ve fincan şekersiz çay, çay kaşığı tereyagı ve o kadar da bal
ogle: 2 kase kara lahana çorbası, 1 tabak taze fasulye yemeği
ara : 2 incir,10 fındık, 15 fıstık
ara : 2 mandalina , 1 elma, 2 kup dondurma
akşam : fırında kabak mücver, kara lahana çorbası
ara: 1 paket gran panini kraker,1 kk peynir 2 kücük salatalık
aclık ataklarıma ragmen kacamaksız ama çok bir menü, evet farkındayım.
bir süre en azından abur cuburdan uzak durmam bile bir şeydir diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?