Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Şekerler merhaba ve roxen2303 vorones tatliş ortilerim
Menum
Sabah
2 dilim buğday ekmeği
1 kk peynir 5 zeytin
Domates salatalık
1 haşlanmış yumurta
1,5 ceviz
3 bardak çay
Öğlen
1 dilim tam bugday ekmegi
1 tabak biber kavurma az yağ ile domatesli
Ara
1 bardak süt
Akşam
1 kase mercimek çorbası
50-70 gr kadar tavuk
bol salata yoğurt
3 dilim kavun
Gece
soda limon yoğurt kürü
Su: 1,5-2 lt.
Spor: sayılarsa biraz ev temizliği

Son düzenleme:
Sagolun hanımlar . Bizde öyle dedik sana bişi olmasında . Öyle öyle ögrenecek
gecmis olsun aebencim.
bence de öyle öyle ogrenecek
ben de ilk kazamı belediye otobüsünü çizerek yapmıştım
2. sinde bir servisçi önümde aniden durunca tamponum ve farım kırılmıştı.
önemli olan canı sagolsun. aman sakin korkmasın. öyle öyle ögrenecek. eşim kücük kücük kazalar ypmadan kims e usta sofor olamaz der. bence de..

Son düzenleme:
evet canım farkındayım, fazla meyve iyi değil.. ama açlık ataklarımda gofret yerine meyve yiyeyim dedim. cünkü su içtim acaba açlık değil de susuzluk mu diye. ı ıh açlık
bugün su 3 lt yi geçmiştir.
iyi mi ettim belki hayır ama bir süre en azından cıss şeyler yemeyeyim diyorum.
ögle ve akşam arası uzundu o yüzdne çok ara oldu
ögle 12
akşam 18
tek ara ile dayanmam mümkün değildi.
daha yolun başındayım. zamanla azaltacağım daha da. elimde biraz koz olsun istedim...
neden açlık bu kadar çok diye düşündüm. benim reglime 10 gün var.
10 gün kaladan başlar bende böyle krizler. yine de daha dikkatli olacağım
yorumun için teşekkür ederim..

Seferogullarinin zaferi var kuzummm kazandik haftaya nasipse beraberlik zalimm tellioglum benim
Tabe tabeee ben spora basliyorum bu hafta bikere sen oyle san zalım seferoglu o bi kere olur canısı, haftaya Tellioğulları-4 Seferoğulları-2 olacak

Bu arada haftaya ulasmak istedigim hedefi belirlemedim dimi ben veeeeeee 66,4 diyorum @nananais sevgili keptınnnnım sen de duy

kızlar aöf son sınıf okuyorum
3 dersim kaldı ve ders çalışmak için çok fırsatm yok.
sınavlara kadar spora ara verdm.
saygılarımla arz ederim
@nananais ben zaten çok paylaşım yapamadığım için listeye de giremem. eger bekleme listesinde isem beni çıkarabilirsin.
diger arkadaşlara yol açılsın. ben aranızda olup her gün sopa yemeye razıyım sizden. yeter ki hepten salıverip kilo almaya devam etmeyeyim

Tabi gofretin şekeriyle meyveninki bir değil öyle bi risk vardıysa iyi yapmışsın :) yavaş yavaş azalır dikkat ettikçe. Ayrıca regl öncesi o ataklar çok tehlikeli aman dikkat

Aaaa bu böyle olmaz dostlar kiloları topla kişi sayısına bol .yuzdelerle olur bu iş yoksa haksizlik.

Doğru söylüyorsun kelebekadayı :)

Bugün @nananais de betülle olan ikili yarışında , aaaaa dedi senin kilonla benim kilom bir mi

Telli / sefer listesi ile ben uğraşıyorum . İki takım arası kilo farkı var zaten .

Daha adil olması için bundan sonra % hesabını da ekleyeceğim , hatırlatman için teşekkürler

Canım menün güzel neden ligt tüketiyon ekmeği de fazla veriyo benim eski diyetisyenim gibi sebebi ne acaba dşyetsyenlerin bu kadar ekmek verme sebebi

Zaferrr beraberlikk bebekimm bizim olacakk

Canım menün güzel neden ligt tüketiyon ekmeği de fazla veriyo benim eski diyetisyenim gibi sebebi ne acaba dşyetsyenlerin bu kadar ekmek verme sebebi
Diyetisyenim light istiyo ekmek de çok verdi evet ama doyuyorum iyi oluyo bi de bugün dedim ki benim metabolizmam çok da yavaş değilmiş herhalde, kadının gözler büyüdü "çok da yavaş değilmiş mi? Deli misin 3 haftada 6.4 kilo verdin metabolizman çok hızlı" dedi ben de dedim ee ben o zaman niye kaç yıldır kilo veremedim. O da dedi ki yanlış diyet yapmışsın kuzum ondan. Şimdi böyle diyen diyetisyenin diyetine laf da edemiyorum kuzu kuzu yapıyom dediklerini

@DERSAADET canım bu haftaki listen nasıl ne kadar ücreti diyetisyenin
Listem geçen haftaki ile aynı geçen hafta değişmişti onu paylaştım mi? Paylaşmadıysam paylaşayım. Listen 2 haftada 1 değişiyor. Sadece bu hafta regl haftam olduğu için ufak bi değişiklik yaptı, haftada 2 gün öğleden sonraki arada şekersiz tadelle ve şekersiz sütlü kahve verdi "2 kk tam buğday ekmeği arasına 2 kk light tuzsuz beyaz peynir+ ayran" yerine. Bi de diyetisyene gitmeden son 2 gün kiraz sapı çayı içmemi istedi. Onun dışında haftada 2 gün 45 dk spor/yürüyüş yap dedi.
Diyetisyenimin ücreti seanslık değil aylık 450 tl. Her hafta gidiyorum.

Sabah
Menemen
Peynir
Domates
2 dilim ekmek
Ara:
1 Elma
Öğlen:
1 orta boy haslanmis brokolinin yarısından cogu
6 kasık yoğurt
1 dilim ekmek
Ara:
Elma ve nar dan tase sıkılmış 1 sb meyve suyu
Akşam
7 büyük köfte( ekmeksiz hazırlanmış)
1 dilim ekmek
Salata
Ara:
1 kucuk kase Yoğurt
Su: 2.5 lt
Spor: 45 dk pilates

Canım kaptanım yaaa severim seni :) teşekkür ederim.
Çok dengesizce besleniyorum farkındayım düzelteceğim mutlaka.

Canım çok iyi vermişsin maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…