gecmis olsun aebencim.Sagolun hanımlar . Bizde öyle dedik sana bişi olmasında . Öyle öyle ögrenecek
evet canım farkındayım, fazla meyve iyi değil.. ama açlık ataklarımda gofret yerine meyve yiyeyim dedim. cünkü su içtim acaba açlık değil de susuzluk mu diye. ı ıh açlıkAraların çok fazla canım bi de meyveyi çok kaçırmışsın meyveler doğal olsa da şeker içeriyor ve yediğimiz her fazla şeker gibi o da vücudumuzda yağa dönüşerek göbekte kalçada bacakta yanlarda yerlerini alıyorlar :)
Tabe tabeee ben spora basliyorum bu hafta bikereSeferogullarinin zaferi var kuzummm kazandik haftaya nasipse beraberlikzalimm tellioglum benim
Tabi gofretin şekeriyle meyveninki bir değil öyle bi risk vardıysa iyi yapmışsın :) yavaş yavaş azalır dikkat ettikçe. Ayrıca regl öncesi o ataklar çok tehlikeli aman dikkatevet canım farkındayım, fazla meyve iyi değil.. ama açlık ataklarımda gofret yerine meyve yiyeyim dedim. cünkü su içtim acaba açlık değil de susuzluk mu diye. ı ıh açlık
bugün su 3 lt yi geçmiştir.
iyi mi ettim belki hayır ama bir süre en azından cıss şeyler yemeyeyim diyorum.
ögle ve akşam arası uzundu o yüzdne çok ara oldu
ögle 12
akşam 18
tek ara ile dayanmam mümkün değildi.
daha yolun başındayım. zamanla azaltacağım daha da. elimde biraz koz olsun istedim...
neden açlık bu kadar çok diye düşündüm. benim reglime 10 gün var.
10 gün kaladan başlar bende böyle krizler. yine de daha dikkatli olacağım
yorumun için teşekkür ederim..
Aaaa bu böyle olmaz dostlar kiloları topla kişi sayısına bol .yuzdelerle olur bu iş yoksa haksizlik.
100 gr ile en az kilo veren üye olarak rekor kırmışım
Canım menün güzel neden ligt tüketiyon ekmeği de fazla veriyo benim eski diyetisyenim gibi sebebi ne acaba dşyetsyenlerin bu kadar ekmek verme sebebi[USER=391387]@DERSAADET[/USER] _ lt: 48832044 .!.:Çok yorgunum yaa bugünmelisa çayımı içip biraz sakinleyip uyumayı düşünüyorum
Menü
Sabah 09.30
1 haşlanmış yumurta
2 kk beyaz peynir tuzsuz light
4 siyah zeytin
2 kuru kayısı
2 dilim tam buğday ekmeği
1 bardak yeşil çay
Öğlen 12.30
2 dilim tam buğday ekmeği arasına 2 kk light tuzsuz beyaz peynir
Ayran light
Ara 15.30
1 mandalina
Akşam 19.30
200 gr haşlanmış tavuk göğsü
4 yk yoğurt light
1 dilim tam buğday ekmeği
Salata
Biraz hindistan cevizi 100 gram kadar
Ara 21.00
1 bardak melisa çayı
1 muz
Su : 2 lt
Egzersiz : 14839 adım
Zaferrr beraberlikk bebekimm bizim olacakkTabe tabeee ben spora basliyorum bu hafta bikeresen oyle san zalım seferoglu o bi kere olur canısı, haftaya Tellioğulları-4 Seferoğulları-2 olacak
Bu arada haftaya ulasmak istedigim hedefi belirlemedim dimi ben veeeeeee 66,4 diyorum @nananais sevgili keptınnnnım sen de duy
Diyetisyenim light istiyoCanım menün güzel neden ligt tüketiyon ekmeği de fazla veriyo benim eski diyetisyenim gibi sebebi ne acaba dşyetsyenlerin bu kadar ekmek verme sebebi
Listem geçen haftaki ile aynı geçen hafta değişmişti onu paylaştım mi? Paylaşmadıysam paylaşayım. Listen 2 haftada 1 değişiyor. Sadece bu hafta regl haftam olduğu için ufak bi değişiklik yaptı, haftada 2 gün öğleden sonraki arada şekersiz tadelle ve şekersiz sütlü kahve verdi "2 kk tam buğday ekmeği arasına 2 kk light tuzsuz beyaz peynir+ ayran" yerine. Bi de diyetisyene gitmeden son 2 gün kiraz sapı çayı içmemi istedi. Onun dışında haftada 2 gün 45 dk spor/yürüyüş yap dedi.@DERSAADET canım bu haftaki listen nasıl ne kadar ücreti diyetisyenin
Sabit ya da artı olmasından çok daha iyidir100 gr ile en az kilo veren üye olarak rekor kırmışım
Menülerin de ilk dört gün vücudu kıtlığa terk edip 5.gun dürüm vermissin, ertsek akşam yemek yemeyip dün 2 lahmacun goturmussunCanım lütfen dikkat et, 200 grmda harika sonuçta kilo veriyoruz ama vucudun bu gidişle iflas eder
Mesaj sayın gayet güzel
Canım çok iyi vermişsin maşallahDiyetisyenim light istiyoekmek de çok verdi evet ama doyuyorum iyi oluyo bi de bugün dedim ki benim metabolizmam çok da yavaş değilmiş herhalde, kadının gözler büyüdü "çok da yavaş değilmiş mi? Deli misin 3 haftada 6.4 kilo verdin metabolizman çok hızlı" dedi ben de dedim ee ben o zaman niye kaç yıldır kilo veremedim. O da dedi ki yanlış diyet yapmışsın kuzum ondan. Şimdi böyle diyen diyetisyenin diyetine laf da edemiyorum kuzu kuzu yapıyom dediklerini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?