Amin abla sağol
O zaman şekerin artı 1.5 kg geldiği hafta biz birinciydik
O zaman şekerin artı 1.5 kg geldiği hafta biz birinciydik
Yok ondan demedim bizim ortalama kilomuz azdı, buna rağmen 100 gr ile kaybetmiştir ki kilolar nasıl ucuktu biliyorsun+ 1,5 eksi olarak yüzdeye katılırdı gülüm dert etme sen
TubaciM bir çoğumuzun zamanı yok aslında ama önemli olan bi şeylerden fedakarlık edip zaman ayırabilmek diye düşünüyorum . sporla daha güzel kilo verebilirsin menülerin çok iyi zaten.
Geçmiş olsun canjm daha iyisindir umarim
Canım geçmiş olsun nasılsın yorgunluktan benim de tansiyonum düşüyor yemene içmenedev dikkat et
Fiyatı biraz yüksekmiş şeker sen de iradesini sin canım inşallah benim diyetisyen de iyi çıkar rica etsem listesi oaylaşabilirmisinDersayükselmiş st: 48832487 .!.:Listem geçen haftaki ile aynı geçen hafta değişmişti onu paylaştım mi? Paylaşmadıysam paylaşayım. Listen 2 haftada 1 değişiyor. Sadece bu hafta regl haftam olduğu için ufak bi değişiklik yaptı, haftada 2 gün öğleden sonraki arada şekersiz tadelle ve şekersiz sütlü kahve verdi "2 kk tam buğday ekmeği arasına 2 kk light tuzsuz beyaz peynir+ ayran" yerine. Bi de diyetisyene gitmeden son 2 gün kiraz sapı çayı içmemi istedi. Onun dışında haftada 2 gün 45 dk spor/yürüyüş yap dedi.
Diyetisyenimin ücreti seanslık değil aylık 450 tl. Her hafta gidiyorum.
Geçmişte kafam çorba oldu
Yok ondan demedim bizim ortalama kilomuz azdı, buna rağmen 100 gr ile kaybetmiştir ki kilolar nasıl ucuktu biliyorsun
Ayy kavun hep seker hem dé. Akşam yemişsin 3 dilim bi de . Bilmem bu kadar güzel menü içinde sevemedmŞekerler merhaba ve @roxen2303vorones tatliş ortilerim
Menum
Sabah
2 dilim buğday ekmeği
1 kk peynir 5 zeytin
Domates salatalık
1 haşlanmış yumurta
1,5 ceviz
3 bardak çay
Öğlen
1 dilim tam bugday ekmegi
1 tabak biber kavurma az yağ ile domatesli
Ara
1 bardak süt
Akşam
1 kase mercimek çorbası
50-70 gr kadar tavuk
bol salata yoğurt
3 dilim kavun
Gece
soda limon yoğurt kürü
Su: 1,5-2 lt.
Spor: sayılarsa biraz ev temizliği
Peki abla kaç ayda verdin ama büyük başarı maşallahArkadaşlar bende zamanında diyetisyenle 38 kilo vermiş biriyim .
Listeme 100 kilo başlamıştım ve 8 dlm ekmek vardı.
Kilo vermen durana kadar bu liste ile devam dedi ve ben 75 oldum hala haftada 1 kilo veriyordum ...Orada bir 6 dlm e indi .
Oradan da 62 ye kadar devam etmiştim .
Tam koruma programına geçecektik kiamaaaaaan dedim bu kadar verdik artık geri almam
Bence de yoksa betuş benimle grm yarısına girecekBoş ver ...carpe diem yap
Geçmiş geçmişte kaldı yavrum çık şu geçmişten .... bu hafta itibarıyla % de hesabı olsun diyoruz annem
Bugünkü menüm
Kahvaltı
1 elma
Ögle
Köfteli sebze yemeği
Salata
Çorba
Ara
Ceviz
Akşam
Yogurt
Salata
Alıntıda kalmış bu :)Seferoğullarını tebrik eder ... başarılarının devamını dileriz
Tellioğulları 3 - Seferoğulları 2
Peki abla kaç ayda verdin ama büyük başarı maşallah
:)) ablam sen zahmet etme anneme oklavayı veriyorum pataklasın beni yerineCanım sen tansiyonum niye düştü , niye başım döndü diye mi soruyordun ?
Yediklerinden pardon yemediklerindendir :)))
Şeker menün çok az neden canımBugünkü menüm
Kahvaltı
1 elma
Ögle
Köfteli sebze yemeği
Salata
Çorba
Ara
Ceviz
Akşam
Yogurt
Salata
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?