Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

O zaman şekerin artı 1.5 kg geldiği hafta biz birinciydik

T tuba52 canım geçen haftaki ve bu haftaki listem

Kahvaltı 08.00
Yeşil çay
1 haşlanmış yumurta
2 dilim peynir
4-5 zeytin
2 kuru kayısı
Domates salatalık yeşillik istediğin kadar
2 dilim ekmek

Öğlen 12.30
2 gün///// Baklagil(8yemek kaşığı) +4 yk yoğurt+ salata
3 gün///// tavuk(200gr) + bol salata
2 gün///// balık(200gr) + bol salata

Ara 15.30
2 dilim peynir + 2 dilim ekmek = sandviç yapıp ye
Ayran

18.30
2 gün///// Öğlen Baklagil yediğin günün akşamı aynı Baklagili tekrar yiyeceksin(6 yemek kaşığı) + 4yk yoğurt +salata
Diğer günler///// sebze yemeği 10-12 yk+ 4yk yoğurt + salata + 1 dilim ekmek

Ara 21.00
1 meyve
1 bardak süt

*Ayrıca gün içinde son arada yiyeceğin meyve haricinde 1 meyve daha yiyeceksin ama bunun zamanı yok, yatmadan 1,5 saat öncesine kadar istediğin zaman yiyebilirsin

Notlar :
**1 kilo sebzeden pişireceğiniz yemeğinize 1 yk zeytin yağı ve 1 çay kaşığı tuz VE 1ÇAY KAŞIĞI KİMYON VE 1 ÇAY KAŞIĞI ZERDEÇAL eklenmelidir . Baklagil yemeklerine de eklenecek .
**ekmekler organik tam buğday unu olmalıdır .
**günde 2,5-3 litre su tüketelim .
**süt yoğurt peynir light olmalıdır .

Arkadaşlar bende zamanında diyetisyenle 38 kilo vermiş biriyim .

Listeme 100 kilo başlamıştım ve 8 dlm ekmek vardı.

Kilo vermen durana kadar bu liste ile devam dedi ve ben 75 oldum hala haftada 1 kilo veriyordum ...Orada bir 6 dlm e indi .

Oradan da 62 ye kadar devam etmiştim .

Tam koruma programına geçecektik ki amaaaaaan dedim bu kadar verdik artık geri almam

Canım geçmiş olsun nasılsın yorgunluktan benim de tansiyonum düşüyor yemene içmenedev dikkat et

Sağolun kızlar daha iyiyim. Başım agrıyor gibi garip bir his kaldı. Neden öyle oldugunu anlamadım zaten bir anda her yer döndü. Midem bulandı filan. Ara yapmam lazım sanırım yapmadıgım için vücut direncim düşüyor.

Fiyatı biraz yüksekmiş şeker sen de iradesini sin canım inşallah benim diyetisyen de iyi çıkar rica etsem listesi oaylaşabilirmisin

Ayy kavun hep seker hem dé. Akşam yemişsin 3 dilim bi de . Bilmem bu kadar güzel menü içinde sevemedm ay ben de rezil menümu yazam unuttum

Peki abla kaç ayda verdin ama büyük başarı maşallah

Canım sen tansiyonum niye düştü , niye başım döndü diye mi soruyordun ?

Yediklerinden pardon yemediklerindendir :)))
:)) ablam sen zahmet etme anneme oklavayı veriyorum pataklasın beni yerine
Sabah geç kaldım o elmayı bile giyinirken yedim
Sonrası malum zaten. Dikkat edeceğim artık ne kilo gidiyor ne sağlık kalıyor böyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…