Eki Görüntüle 158846 Eki Görüntüle 158851 Eki Görüntüle 158849 Eki Görüntüle 158847 durun size ceyize alacaklarımı göstereyim
süpürgede kararsızımm :97:
cay setini aldım arada kullanıom bile
güle güle kullan canım.. süpürge su ile çalışanlardan sanırım, daha sağlıklı diyorlar tozlar suya yapıştığı için tekrar dışarı çıkamıyormuş..
ayy evet tatlım öyle süpürgede cok kararsız kaldım onda .. napsam bilemiyorum malzemesi cok kalitesiz duruyor ama kullanımı güzelmiş yorumlar hep ii ii demiş bilemedim gitti..
gerci benim suanda kullandığım süpürgem ütüm falan var. o yüzden alacaklarım ii olsunda istiyorum ama offf cok kararsızım bu konudaa :85:
arnica nın eski modellerinden kaynanamlara almıştık kaç yıldır çok güzel çalışıyor... alacağın suluysa sulu modelleri tasiye etmem koku yapıyor diyor kullananlar .. hepe filtreli torbasız süpürge tavsiye ederim benim kullandığım hepa filtreli başka bir marka ama boşaltması kullanmması çok kolay arada filtreyi yıkıyorum çok iyi çekiyoır torba derdi yok....Eki Görüntüle 158846 Eki Görüntüle 158851 Eki Görüntüle 158849 Eki Görüntüle 158847 durun size ceyize alacaklarımı göstereyim
hafta sonu dijital tartı aldım +2 kilodan fazla gösteriyor klasikle devam edip moral bozmasammı naapsam söylemişlerdi bana 2 kilo fazla gösteriyor diye
neden 2 kilo fazla gösteren bi tartı aldın ki.. :26:
eczanede falanda tartıl bi kac farklı yerde üzerindekiler aynı olsun ama hangisi doğruysa onu kabul et sonucda doğru kilon neyse o dur kendini kandırmaya gerek yok..
arnica nın eski modellerinden kaynanamlara almıştık kaç yıldır çok güzel çalışıyor... alacağın suluysa sulu modelleri tasiye etmem koku yapıyor diyor kullananlar .. hepe filtreli torbasız süpürge tavsiye ederim benim kullandığım hepa filtreli başka bir marka ama boşaltması kullanmması çok kolay arada filtreyi yıkıyorum çok iyi çekiyoır torba derdi yok....
doğa dgital her zaman iyidir listede kilonu düzeltip öyle devam et gram gram ölçarsin moral bozcak bi şey yokki sen kilo verdiğini biliyorsun sonuçta....
hadi inşallah canım... kırmızı lahanayı hiç denemedim, olmadı bir denerim.. sağol canım..
ayy evet sekercım sana baksana 5 lı rakamlardasın allahım banada nasıp eder ınsallahhGel tabii canim gel.Ho$geldin sefalar getirdin.Kardes takimimizsiniz.Aslinda kayna$mamiz lazim demi.
Demek $eker $eyler yaziyoruz
hayırrrrrrrrr yesılcay ıcmeye geldım kaptanım benı vururuhoş geldin canım ben bi koşu pasta börek neyim çıkarayım
hosbuldum sekercımmben yeniyim, ama kendimi aylardır buradaymış gibi hissettim valla 1 haftada.. o yüzden bu takımın bir parçası olarak ben de sana hoşgeldin diyorumne zaman istersen gel, seviyoruz biz muhabbet etmeyi..
ben onlara uymadım kırmızı gulum yesılcayımı ıcıyorum sımdıkkhosgeldin minnosummmrahatsizlik nedemek..nezaman istersen buyur gel.....meyvecimlede konustuk...bizim kizlarda sizin takima gelsin arada..iyice birbirimizlen kaynasmis oluruz ne guzel
tet tet doga....minnosumu yoldanmi cikartacaksin..bakma sen dogaya minnosum....burda tatli yasakkkkborek yasak..oyuzden haftasonu hupletiyorlar yaaaa ama ben yapmiyorum bana bak sen...yaza az kaldiiiii :18::18:
ayy evet tatlım öyle süpürgede cok kararsız kaldım onda .. napsam bilemiyorum malzemesi cok kalitesiz duruyor ama kullanımı güzelmiş yorumlar hep ii ii demiş bilemedim gitti..
gerci benim suanda kullandığım süpürgem ütüm falan var. o yüzden alacaklarım ii olsunda istiyorum ama offf cok kararsızım bu konudaa :85:
yok tartı hep aynı rakamı veriyor sağlam klasikden dijitale geçişte fazla gösteriyor dediler yani
arnica nın eski modellerinden kaynanamlara almıştık kaç yıldır çok güzel çalışıyor... alacağın suluysa sulu modelleri tasiye etmem koku yapıyor diyor kullananlar .. hepe filtreli torbasız süpürge tavsiye ederim benim kullandığım hepa filtreli başka bir marka ama boşaltması kullanmması çok kolay arada filtreyi yıkıyorum çok iyi çekiyoır torba derdi yok....
doğa dgital her zaman iyidir listede kilonu düzeltip öyle devam et gram gram ölçarsin moral bozcak bi şey yokki sen kilo verdiğini biliyorsun sonuçta....
saferanım zaten hepa filtreli buda ..
koku falan olmazda işte hiç tanıdıkdan yorum almayınca böyle düşünüyorum.seninki hangi marka.
Eki Görüntüle 158846 Eki Görüntüle 158851 Eki Görüntüle 158849 Eki Görüntüle 158847 durun size ceyize alacaklarımı göstereyim
susuz hepe filtreyse al o zaman .. marka önemli olsada bu işler şans işi.. annem en iyisi diyip fakir aldı iki kere ikisindede hayrını göremedi ha bire bozuldu..benimkini eniştem kendi fabrikasından vermişti lider savıo çinden getirtiyorlardı ama canavar gibi 5-6 yıl olucak hala çok iyi çeker bozulmadı hepa olmasıda ayrıca çok klolaylık alırsam yine hepa alırım kesinlikle...
doğacım sonucda sen bu 7 kiloyu verdin mi verdin dememki baslangıc kilon da normalden 2 fazlaymıs. sekercim..
üzülme yaza 8 li rakamlarla giriceksin bol bol spor bol bol ..
kacamakda yapma cosmussun
pazar günü kudurdum resmen yaaaa ama sabah kaldığım yerden devam bi de hafta sonu çok yürüdüm zehir-panzehir olayı yanii
baktım canım bunlar sulu olanlardan...sulu alma koku yapıyor ablam rowentadan almıştı 1 yılda değiştirdi kingden hepa filtreli sulu olmayanlardan aldı... hepa filtreli diye bak netten kova gibi süpürünce içi gözüküyor zataen arad boşalytıyorsun çok pratik.. benim ki yıkanıyorda arad yıkayıup kurutuyorum yeni gibi süpürüyor ...Arnica Bora 4000 Su Filtreli Hepa 2400W Turbo Fırçalı Elektrikli Süpürge
2400 Watt
İki hareketle temizlik kaldır dök
Double suction çift yönle emiş özelliği
Düşmeyen yüksek emiş gücü
Yıkanabilir gerçek hepa filtre
Pratik kullanım
360° manevra kabiliyeti
1.2 lt su haznesi
Dar uçlu boru,perde fırçası, koltuk temizleme aparatı
Özel turbo fırça
Krom çelik teleskopik emiş borusu
Hepa filtre
Özel su filtre gövdesi
Otomatik kablo sarıcı
canım bak bakalım nasılmıs özellikleri sulu ama hepa şimdi benim aklım karıstı iice
insallah sendede ise yarar canim..bir dene bakalim...yada birazcik yogurtla keten tohumu..oda rahat cikartiyor tuvalete
oooofff ooooffff uğraş 1 ay (daha çok sürmezse şayet )çizelgedeki rakamı görmek için
ayy dogaa sana bısey anlatıyımmı gecen gun sonunda 64 u gordum dıye sevındırık sevındık evde atlayıp zıplıyorum benım kocam sagolsun hemen bozdu moralımı benı 3 kılo eksık tarttı acaba pılımı bıtıyor allahım delı oldum sonra tartıyı suraya buraya goturdum sonunda kocamı dogru tartan yere koydum cok sukur 64 muss odum koptu valla ne kadar zor kazandım ben o 64 u bılıyormusun dıyorum . belkıde bızım tartı basından berı 5 kılo fazla tartıyordur dedı bana bende dedımkı belkıde basından berı 5 kılo az tartıyordurneysem tartı ne derse dedın sonucta ben bu kadar kıloyu verdımmı verdım cok sukur dahasınıda verebılırım sende verebılırsın tatlım oyuzden hııııcccte bılem canını sıkma tamam mı tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?