- 3 Ocak 2013
- 7.362
- 14.472
- 448
Günaydınn tatlımmm mustlu sabahlarınn olsunnGünaydınnnn güzeller
Bugün 8 de uyandımmDeli gibi geç olmuş diye fırladım yataktan
Eşim çoktan hafta sonu trekking çıktı
Bu adam spor için doğmuş
Valla gözümü korkuttun ablam 3300 ne demek bende 9o deyim ozaman iş için benim çok canım sıkıldı ama hayırlısındaydım dönerse döner adam dönmezsede kendi bilir
Ablam çok geçmiş olsun kötü duygudur bilirim,
Allah rahmet eylesin Diyarbakır'da ılan olay demi .Rabbim ailesine sanır versin;(
Ne güzel Abla geri alış ne kadar sürdü
duygularıma tercüman olmuşsun fatmam
Auscugum anne terliği artık silah sınıfında hatırlatırım
Günaydınn tatlım nasılsın bugün pro ile ilgili sormuşşsun bayagı bir etkiliyi tartıyı yanlız böbreklerde sıkıntı olmaması için mevcut içtiğin suyu 2 katı fazla içmelisin.
Çokk iyii vermişsin tatlımm o zaman nasıl bir çizelgeden gitmiştin.Ausencia bende cnm ya ,98 lerden 62 lere kadar indim sonra 69-70-79 ,80 gormeden kafam dank etti
Bu hafta çok sıkı tutucam ama
Çokk iyii vermişsin tatlımm o zaman nasıl bir çizelgeden gitmiştin.
Gene verirsinn canımm azmin var inşallah gidecek canım bu kilolar hemde en sağlamından geri gelmemek üzereeYine böyle gram gram ve hep sporla verdim
Monti diyeti ni buldum aeben Abla ile birlikte verdim bir kısmınıda
İlk diyet maceramdi daha azimli ve istekliydim
Ausencia bende cnm ya ,98 lerden 62 lere kadar indim sonra 69-70-79 ,80 gormeden kafam dank etti
Bu hafta çok sıkı tutucam ama
Günaydın canım. Ondan bi tane de bende var bigun boguverecegim kocayı obolacak. 38 yaşında adamsın haftanın 3 unu salon 1 kere hali saha evde dombellar deli edecek beni Allah korusun 65 kilonun üzerine çıksa açlık grevine girerGünaydınnnn güzeller
Bugün 8 de uyandımmDeli gibi geç olmuş diye fırladım yataktan
Eşim çoktan hafta sonu trekking çıktı
Bu adam spor için doğmuş
Günlük güneşlik sıcacık bir havadan günaydın güzellikler
aeben ablam çok geçmiş olsun rabbim beterinden korusun
@fatmanurkaya gözünaydın ablam. Dün küçük oğlum 'menim adım ede' diye kendini tanıtıyor. Allah'ım dedim daha adını düzgün söyleyemeyen şu minnoşlarım büyücek de koca adam mı olcaklar. Allah güzel günlerini göstersin evlatlarımızın
@nananais kaptanım zaten takıma girmek gibi bir durumum yok şuanda ama sonrasında da liste müsait olana kadar beklerim sorun yok benim için
Ausencia ellerine sağlık, çok emek veriyorsun
Yeni gelen henüz tanışmadığımız , hoşgelmişler sefa getirmişler. Ben kendimi tanıtayım 32 yaşındayım, 2 oğlum var, çalışmıyorum. Daha önce mezun olup tekrar başlangıç kilom olan 77ye çıkıp kürkçü dükkanına dönmüş biri olaraktan 66ya inmiştim ama ameliyat sonrası kısa zamanda tekrar 71i gördüm maalesef
Dünkü menüm
Sabah 1 dl kepekli ekmek, beyaz peynir, maydanoz, zeytin (üzerinde baharatlı zeytinyağ vardı) , biberiye-yeşilçay
Ara şekersiz kahve
Öğle 1,5 tabak zeytinyağlı taze fasulye, minik patlıcan turşusu, 1 dl kepek ekmeği
Akşam yarım tabak barbunya
Su 2 ltden fazla oldu sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?