Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Günaydın herkese güzel hafta sonları
aeben ablam çok geçmiş olsun ilk kaza biraz öyle oluyor bende Konya yolunda yapmıştım koskoca yolu tikamistik

3 günlük protein yapayım diyorum
Pazartesi şirkette et sote varmış
Bugün evde pro yerim
Ysrinda simit poca yemem yumurta yerim peynir zeytin, öğlen döner yerim uç gün takilayim bakalım pro ama az sebze ekleyim diyorum ne dersin aeben ablam

Canım çok net hatırlamıyorum ama Temmuz gibi bitmişti ... bi o yazı 60 larda mis gibi 38 bedenle geçirdiğimi hatırlıyorum .
Sonra bi bakmışım 70 ler ...
Orada buradaki diyet takımına girmiştim .
58 indim .
Ondan sonra hemen yine 60 lar .
2 sene içinde de 80-90 gördüm maalesef .

Auscugum anne terliği artık silah sınıfında hatırlatırım

Silahlarla aram iyi değil şükür

Yine böyle gram gram ve hep sporla verdim
Monti diyeti ni buldum aeben Abla ile birlikte verdim bir kısmınıda

İlk diyet maceramdi daha azimli ve istekliydim
Gene verirsinn canımm azmin var inşallah gidecek canım bu kilolar hemde en sağlamından geri gelmemek üzeree

Ausencia bende cnm ya ,98 lerden 62 lere kadar indim sonra 69-70-79 ,80 gormeden kafam dank etti

Bu hafta çok sıkı tutucam ama

İşte beni çıldırtan da bu masumum ...

Tahminim 15-16 yaşlarında diyetle tanıştım .

Al ver al ver al ver

Artık çok sıkıldım çok .

Bu hafta bende aebenin listeyi yapacağım .

iki haftadır 1.2 veriyorum .... o yüzden o listeden şok bir sonuç beklemiyorum ... ama aklım kalmasın .

Günlük güneşlik sıcacık bir havadan günaydın güzellikler

aeben ablam çok geçmiş olsun rabbim beterinden korusun

@fatmanurkaya gözünaydın ablam. Dün küçük oğlum 'menim adım ede' diye kendini tanıtıyor. Allah'ım dedim daha adını düzgün söyleyemeyen şu minnoşlarım büyücek de koca adam mı olcaklar. Allah güzel günlerini göstersin evlatlarımızın

@nananais kaptanım zaten takıma girmek gibi bir durumum yok şuanda ama sonrasında da liste müsait olana kadar beklerim sorun yok benim için

Ausencia ellerine sağlık, çok emek veriyorsun

Yeni gelen henüz tanışmadığımız , hoşgelmişler sefa getirmişler. Ben kendimi tanıtayım 32 yaşındayım, 2 oğlum var, çalışmıyorum. Daha önce mezun olup tekrar başlangıç kilom olan 77ye çıkıp kürkçü dükkanına dönmüş biri olaraktan 66ya inmiştim ama ameliyat sonrası kısa zamanda tekrar 71i gördüm maalesef

Dünkü menüm
Sabah 1 dl kepekli ekmek, beyaz peynir, maydanoz, zeytin (üzerinde baharatlı zeytinyağ vardı) , biberiye-yeşilçay
Ara şekersiz kahve
Öğle 1,5 tabak zeytinyağlı taze fasulye, minik patlıcan turşusu, 1 dl kepek ekmeği
Akşam yarım tabak barbunya
Su 2 ltden fazla oldu sanırım

Günaydınnnn güzeller

Bugün 8 de uyandımm Deli gibi geç olmuş diye fırladım yataktan

Eşim çoktan hafta sonu trekking çıktı

Bu adam spor için doğmuş
Günaydın canım. Ondan bi tane de bende var bigun boguverecegim kocayı obolacak. 38 yaşında adamsın haftanın 3 unu salon 1 kere hali saha evde dombellar deli edecek beni Allah korusun 65 kilonun üzerine çıksa açlık grevine girer

yerim ben onun ede diyen ağzını doruk ne alemde özlemiş mi seni hastanede iken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…