- 3 Ocak 2013
- 7.362
- 14.472
- 448
Geçmiş olsun ablam ustalık bulaşmış birsey olmaz ben ilk kazada babamın arabanın iki kapısını hiç etmiştim. Sinirden ağlarken babam bana kızıyordu ama kasa için değil böyle kaza yaptın mi çek bir de motoru indir de ağladığına değsin bunun için ağlanmaz diye gülüyordu. En çok da sürttüğum yerden nasıl tek seferde ve dokunmadan ciktigima şaştı adamcağızKızlar kızım ben sohbetteyken dersi için arabayla çıkmıştı kaza yapmış şükür bişi yok biraz şok yaşamışön far gitmiş . Babasını aramış benim haber yok tabi .arıyorum teli düşmüyo nasıl korktum içimemi dogdu ne . Arkadaşlarını aradım ta . O sırada babasıyla çıkıp geldiler .
daha acemi çıkmada diyemiyorum , ögrenecek öyle böyle saglıgına bişi olmasında .
rövanş istiyorsun yanii bu hafta alışmaya çalışıyorum ozaman cumadan cumaya kadar 113.3 bu rakamı unutma haftaya o 3.300 göremeyeceksin içünkü (inşallah) diyet yapmamış doğru dürüst spor yapmamış halim hadi sen de bi hedef belirle
Valla gözümü korkuttun ablam 3300 ne demek bende 9o deyim ozaman iş için benim çok canım sıkıldı ama hayırlısındaydım dönerse döner adam dönmezsede kendi bilircanım iş hayatın içinde hayırlısı sen işe girene kadar fit bir bayan olmanın çaresine bak olursa ne ala olmasada ne yapacaksın o konuda bişey yapamazssın ama kilo0larımız için yapılacak çok şey var
Ablam çok geçmiş olsun kötü duygudur bilirimKızlar kızım ben sohbetteyken dersi için arabayla çıkmıştı kaza yapmış şükür bişi yok biraz şok yaşamışön far gitmiş . Babasını aramış benim haber yok tabi .arıyorum teli düşmüyo nasıl korktum içimemi dogdu ne . Arkadaşlarını aradım ta . O sırada babasıyla çıkıp geldiler .
daha acemi çıkmada diyemiyorum , ögrenecek öyle böyle saglıgına bişi olmasında .
Allah rahmet eylesin Diyarbakır'da ılan olay demi .Rabbim ailesine sanır versin;(Bugün kötü bi haber aldım eski çalıştığım yerin kaymakamı dün vurulmuş bugün şehit düşmüş adamcağız çok iyiydi çok merhametliydi Allah tekrar rahmet eylesin
Ne güzel Abla geri alış ne kadar sürdüArkadaşlar bende zamanında diyetisyenle 38 kilo vermiş biriyim .
Listeme 100 kilo başlamıştım ve 8 dlm ekmek vardı.
Kilo vermen durana kadar bu liste ile devam dedi ve ben 75 oldum hala haftada 1 kilo veriyordum ...Orada bir 6 dlm e indi .
Oradan da 62 ye kadar devam etmiştim .
Tam koruma programına geçecektik kiamaaaaaan dedim bu kadar verdik artık geri almam
duygularıma tercüman olmuşsun fatmamBacım sorması ayıp wasa ne?? Cahilliği me ver lütfen
Aleyna Tilki geldi aklıma bi
Yeni işin hayırlı olsun öncelikle :) işe yemek götürebilirsin, olmaz dersen ev yemekleri yapan bi yerden yiyebilirsin. Yemekleri nasıl hallediyorsunuz bilmiyorum yemekhaneniz varsa oradan da yiyebilirsin. Kahvaltı evde yapamıyorsan akşamdan iki dilim ekmek arasına peynir domates koy, sabah çıkmadan tost yap al sana kahvaltı :) Bi şekilde düzeni oturtmak sana kalmışYanında elma mandalina ceviz kuru meyve ayran gibi şeyler taşıyabilirsin ara öğün için. Bol bol su içmeyi de ihmal etme, bir sürü hatırlatıcı program var :) Önceliğimiz sağlığımız
Ben şahidim eski menüleri çok güzeldinerden aklına geldi kız aleyna kişisi. Bende rakip olayım ona oklavayla gösteriyorlar beni
Kahvaltı evde yapıyorum normalde bugün işe geç kaldım o yüzden yapamadım. İş yeri sirkecide. Genellikle turistlere hitap eden ateş pahası yerler var. İki mekan var biri sulu yemek tarzı biride çorba veya tost(kepekli) bunlar seçenekler uygun olan. Sulu yemek olan yere her zaman gidemiyoruz kuyruk çok Oluyor. Ara öğünleri yanımda taşıyorum ceviz süt filan ama zaman öyle bir geçiyorki akşam nasıl oluyor anlamıyorum yogunluktan. Ne bahaneli bir insan oldum yaa her şeye cevap veren bilmiş çocuklar gibiyim
Sana da tatlımmm ♡♡♡İyi geceleer
Evet başka yaşlı bi amcayla çarpışmışlar . Normalde bunun döndügü yerden dönmek yasak ama normal akışta herkes dönüyor eve dönerkende orayı kullanmak zorunda . Amcada acemi olabilir çok hızlı gelmiş katşıda pek bişi yokta bizim arabanın ön sol taraf ta var baya .aeben çok çok geçmiş olsun .
Üzerinde tedirginlik,korku kalmaz umarım .
Nereye vurmuş ? Başka bir araca mı ?
Geçmiş olsun tubişim . Ah ah bilirim o sancıyı sıcak su torbası koy canım göbüşe ve ayaklarınaRegl sancısı ndan ölüyorum doğrudürüst uuyutamadım
Geçmiş olsun ablam ustalık bulaşmış birsey olmaz ben ilk kazada babamın arabanın iki kapısını hiç etmiştim. Sinirden ağlarken babam bana kızıyordu ama kasa için değil böyle kaza yaptın mi çek bir de motoru indir de ağladığına değsin bunun için ağlanmaz diye gülüyordu. En çok da sürttüğum yerden nasıl tek seferde ve dokunmadan ciktigima şaştı adamcağız
Saadetcim ilk yorumu bende diye diye dilimde tüy bitti .Şimdi beni şok eden iki tane uç menü
Canım? Bu menüyle değil zayıflamak bi süre sonra metabolizman yavaşladığı için ve vücudun kıtlık moduna girdiği için yediklerini sürekli yağ olarak depolarsın ve yağ yakamaz kilo alırsın. Hadi zayıflamayı geçelim, sen bu menüyle sağlıklı da kalamazsın. Zayıflayacaz diye sağlığımızdan olmamalıyız. Her gün belli miktarlarda karbonhidrat, protein, yağ, vitamin, mineral, su almalı ve dengeli beslenmeliyiz. Vücudumuz o şekilde sağlıklı kalır ve yağ depolarını çekinmeden yakabilir :)
Gel gelelim ikinci menüye...
Bu bir zayıflama menüsü olamaz kendimizi kandırmayalım. Çok fazla kaçamak var ve hemen hemen her öğünde fazladan bi şeyler var. Özellikle akşam çok yüklenmişsin bu da kötü. Çay arasında yalnızca meyve olabilirdi gofret bisküvi olmamış. Su ve Sporun sıkıntılı oluşu da tamamlamış kombo yapmışsın canım. Böyle kilo veremezsin
22yaşında ablası küçüklerde 18 le 16 oldularAeben abla geçmiş olsun canım ne ara o kadar büyüdü kızın maşallah
Gözün aydın ablacımayyy ilk ünv giden çoçuğum il bukadar ayrı kalışımız ve ilk bu gece gelişi acaip heyecanlıyım oğluşum iki aydır görememiştim rizeden geliyor uçakla önce istanbul sonra antep gece 11 12 gibi burda inşallah
gerçekten çok güzel duygular RABBİM TÜm annelere evlatlarının güzel günlerini göstersin bizede inşallah
Auscugum anne terliği artık silah sınıfında hatırlatırımAnnene selamımı söyle ...oklava her daim elinin altında olmaz ..terlikte iyi iş görür
Evet canım ya , yanılmıyorsam ilk kez 200 gr da kaldığını gördüm senin .
Hmm güzel birseye benziyor ben çok seviyorum suntalari bi bakayım markete o zaman. Teşekkür ederim bilgi içinAy yok cnm ne cahilliği ya bizim bu sunta form bisküvinin daha büyüğü iki tanesi bir dlm ekmek ediyor
Babalar ve kızları diyoruz özetle ablacım. Ben babamın arabasını vurmuştum ondan sonra bana şimdiki arabamı aldı bunu vur diyedelü eve arabayı alırken zaten acemiyiz öngörüsüyle aldık . Beklenti vardı yani babamız normalde barut fıçısı olsada bu gibi durumlarda gayet naiftir sagolsun , ben ondan telaşeliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?