Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Geçmiş olsun ablam ustalık bulaşmış birsey olmaz ben ilk kazada babamın arabanın iki kapısını hiç etmiştim. Sinirden ağlarken babam bana kızıyordu ama kasa için değil böyle kaza yaptın mi çek bir de motoru indir de ağladığına değsin bunun için ağlanmaz diye gülüyordu. En çok da sürttüğum yerden nasıl tek seferde ve dokunmadan ciktigima şaştı adamcağız

Valla gözümü korkuttun ablam 3300 ne demek bende 9o deyim ozaman iş için benim çok canım sıkıldı ama hayırlısındaydım dönerse döner adam dönmezsede kendi bilir
Ablam çok geçmiş olsun kötü duygudur bilirim ,
Bugün kötü bi haber aldım eski çalıştığım yerin kaymakamı dün vurulmuş bugün şehit düşmüş adamcağız çok iyiydi çok merhametliydi Allah tekrar rahmet eylesin
Allah rahmet eylesin Diyarbakır'da ılan olay demi .Rabbim ailesine sanır versin;(
Ne güzel Abla geri alış ne kadar sürdü
Bacım sorması ayıp wasa ne?? Cahilliği me ver lütfen
duygularıma tercüman olmuşsun fatmam

nerden aklına geldi kız aleyna kişisi. Bende rakip olayım ona oklavayla gösteriyorlar beni

Kahvaltı evde yapıyorum normalde bugün işe geç kaldım o yüzden yapamadım. İş yeri sirkecide. Genellikle turistlere hitap eden ateş pahası yerler var. İki mekan var biri sulu yemek tarzı biride çorba veya tost(kepekli) bunlar seçenekler uygun olan. Sulu yemek olan yere her zaman gidemiyoruz kuyruk çok Oluyor. Ara öğünleri yanımda taşıyorum ceviz süt filan ama zaman öyle bir geçiyorki akşam nasıl oluyor anlamıyorum yogunluktan. Ne bahaneli bir insan oldum yaa her şeye cevap veren bilmiş çocuklar gibiyim

Ben şahidim eski menüleri çok güzeldi
Düzene oturtmak zaman alır canım ama halledersin sen .en kurtarıcı şeyler yoğurt ve ton balığı bunlardan yanında bulundursan en azindan öğlen yemek yiyemeyecek gibi olduğunda aç kalmazsın
Yemek kartindaki para sana kalır. kozmetikte felan harcarsın

aeben çok çok geçmiş olsun .

Üzerinde tedirginlik,korku kalmaz umarım .

Nereye vurmuş ? Başka bir araca mı ?
Evet başka yaşlı bi amcayla çarpışmışlar . Normalde bunun döndügü yerden dönmek yasak ama normal akışta herkes dönüyor eve dönerkende orayı kullanmak zorunda . Amcada acemi olabilir çok hızlı gelmiş katşıda pek bişi yokta bizim arabanın ön sol taraf ta var baya .
Buna hamdolsun bişileri yok korkuyuda atlatır inşallah .

delü eve arabayı alırken zaten acemiyiz öngörüsüyle aldık . Beklenti vardı yani babamız normalde barut fıçısı olsada bu gibi durumlarda gayet naiftir sagolsun , ben ondan telaşeliyim

Saadetcim ilk yorumu bende diye diye dilimde tüy bitti .

2. Yoruma gelince bizim etipufun menüleriyle tanışmışsın , ilk şok
Bu hafta o menülerle 900 gr verdi
Yakında veronun menülere sende alışırsın .
Ama saglıksız besleniyo bebişede süt veriyo artı onuda saglıklız besliyo o ayrı lık .

Gözün aydın ablacım

delü eve arabayı alırken zaten acemiyiz öngörüsüyle aldık . Beklenti vardı yani babamız normalde barut fıçısı olsada bu gibi durumlarda gayet naiftir sagolsun , ben ondan telaşeliyim
Babalar ve kızları diyoruz özetle ablacım. Ben babamın arabasını vurmuştum ondan sonra bana şimdiki arabamı aldı bunu vur diye kendi kasko yaptırmaz benimkini de bir gün aksatmaz sağ olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…