Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

:)) ablam sen zahmet etme anneme oklavayı veriyorum pataklasın beni yerine
Sabah geç kaldım o elmayı bile giyinirken yedim
Sonrası malum zaten. Dikkat edeceğim artık ne kilo gidiyor ne sağlık kalıyor böyle.

Annene selamımı söyle ...oklava her daim elinin altında olmaz ..terlikte iyi iş görür

Evet canım ya , yanılmıyorsam ilk kez 200 gr da kaldığını gördüm senin .

Sabah 1 hurma 1 er dilim peynir minik yufka ekmek
Öğle
Bal kaymaklà Petıbor bisküvi yedim çayla. Yufkaile peynir 6 zeytin yedim
Akşam.
1 kiymali gozleme az yağlıdi
1 kase mercimek çorbası
1kase salata
1kase yoğurt
7 8 tane lahana dolması
2 kaşık karnabahar yemeğinden.
Su spor sıkıntılı
Çay in yanına 1 lokma gofret
1hurma 1 incir 1 bisküvi

Bugün ki menüm

9.00 kahvaltı 2 dilim çavdar ekmeği , 1 haşlanmış yumurta , 6 zeytin , 1 dilim peynir , maydanoz

12.00 ara 11 çiğ fındık , 1 mandalina

14.00 öğle yağsız sossuz et döner , domates , ayran

16.00 3 zeytin , 1 parça peynir , 3 yemek kaşığı közlenmiş biber , 2 parmak büyüklüğünde ekmek kabuğu , 1 çatal
şeftali reçeli

19.00 1 tavuk burger , 1 ayran

3 tane şekersiz türk kahvesi

2 lt su

Spor yok

Şimdi beni şok eden iki tane uç menü

Bugünkü menüm
Kahvaltı
1 elma

Ögle
Köfteli sebze yemeği
Salata
Çorba

Ara
Ceviz

Akşam
Yogurt
Salata
Canım? Bu menüyle değil zayıflamak bi süre sonra metabolizman yavaşladığı için ve vücudun kıtlık moduna girdiği için yediklerini sürekli yağ olarak depolarsın ve yağ yakamaz kilo alırsın. Hadi zayıflamayı geçelim, sen bu menüyle sağlıklı da kalamazsın. Zayıflayacaz diye sağlığımızdan olmamalıyız. Her gün belli miktarlarda karbonhidrat, protein, yağ, vitamin, mineral, su almalı ve dengeli beslenmeliyiz. Vücudumuz o şekilde sağlıklı kalır ve yağ depolarını çekinmeden yakabilir :)

Gel gelelim ikinci menüye...
Bu bir zayıflama menüsü olamaz kendimizi kandırmayalım. Çok fazla kaçamak var ve hemen hemen her öğünde fazladan bi şeyler var. Özellikle akşam çok yüklenmişsin bu da kötü. Çay arasında yalnızca meyve olabilirdi gofret bisküvi olmamış. Su ve Sporun sıkıntılı oluşu da tamamlamış kombo yapmışsın canım. Böyle kilo veremezsin

Öğleden sonra arkadaşa uğrayınca akşam üstü kahvaltısı gibi hazırlamış sohbet ederken yemişte yemişim

Cuma akşamları geleneksel fast food şöleni bizim ev yemesem olurdu çok eşimede çaktırmıyorum bu sefer bana diyorki doyacakmısın onunla ye diye ısrar ediyor

Tavuk burgere takıldım ben nedir o nasıl bir şey evde kendin mi yaptın ekmeği nedir köftesi nedir? Eğer bu bildiğimiz Burger Kralı ( ) vs menşeili ise cısss

Allahim yaaa 3 dilim kavunuma laf ediyon bide kuzu amaninnn neler yemişinnnn böyle

Sabah
2 dilim ekmek avuç içi kadar peynir 7 küçük yeşil zeytin 2 yk acı sos
Öğle 1 avuç böğürtlen 1 kase yogun 10 badem 3 kurulabilir
Bi tutam yeşillik
Ara 1 elma
Ara yarım ayva
Aksam 5_6yk yeşil fasulye
2 yk bulgur
1 dilim ekmek
Salata
1 bardak ayran
Ara patlamış mısır
2 dilim ayva
Aksam bulgur u tabağa almadiydim büyük kızım tabağına bırakınca dayanamadım
Cuma menüsü bu biraz abartılı olmasi ondan

Şeker menün çok az neden canım

İşe başladım başlayalı düzene giremedim tatlım hep dengesiz gidiyor

Annene selamımı söyle ...oklava her daim elinin altında olmaz ..terlikte iyi iş görür

Evet canım ya , yanılmıyorsam ilk kez 200 gr da kaldığını gördüm senin .

Aslm iletirim :))
Diyete ilk başladıgım zaman bir ay sonra bir duraklama yaşamıştım ama toparlamıştım hemen bu ikinci oldu taktım kafayı ciddi ciddi düzelteceğim mutlaka böyle devam edersem ya tamamen salarım ya da dengesiz şekilde kilo kaybı olmadan devam ederim. O yüzden bana bir format şart

Haklısın canım önceden çalışmıyordum. Evdeydim düzenli devam ediyordum. Parmakla gösterilen menülerim vardı. 2 haftadır çalışıyorum düzene oturtamadım kendimi. Şimdi menüm oklavayla gösteriliyor, hakediyorumda :) Sağlık konusunda bugün mahvoldum resmen. Başım öyle döndüki bayılıp kalacagım sandım. Birde su çok az içiyorum onunda etkisi var mutlaka. Onuda düzeltmem lazım.

Parmakla gösterilen menülerim vardı.

Aleyna Tilki geldi aklıma bi

Yeni işin hayırlı olsun öncelikle :) işe yemek götürebilirsin, olmaz dersen ev yemekleri yapan bi yerden yiyebilirsin. Yemekleri nasıl hallediyorsunuz bilmiyorum yemekhaneniz varsa oradan da yiyebilirsin. Kahvaltı evde yapamıyorsan akşamdan iki dilim ekmek arasına peynir domates koy, sabah çıkmadan tost yap al sana kahvaltı :) Bi şekilde düzeni oturtmak sana kalmış Yanında elma mandalina ceviz kuru meyve ayran gibi şeyler taşıyabilirsin ara öğün için. Bol bol su içmeyi de ihmal etme, bir sürü hatırlatıcı program var :) Önceliğimiz sağlığımız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…