Günaydın canım. Ondan bi tane de bende var bigun boguverecegim kocayı obolacak. 38 yaşında adamsın haftanın 3 unu salon 1 kere hali saha evde dombellar deli edecek beni Allah korusun 65 kilonun üzerine çıksa açlık grevine girer
Insanın canı neden sabah sabah bulgur pilavı çeker kipişiyor ocakta dün geceden beri aklımda
2 tane 9 kilo 2 tane 5 kilo canım dambellar
Aaaa yaş aynı ... etkinlikler aynı
3 gün salon ... 1 kesin bazen iki halı saha ... hafra sonu karga kahvaltı etmeden grubu ile dağa koşuya .... dumblerı hem de minnak değil o koca koca olanları atıverecem bi gün
Bi kilo tutmamış ... eşim 78 .... saf kas
Ablam eskiden çalıştığımız kaymakam şehit edilmiş çoknüzüldümGeçmiş olsun dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim tek tek alıntı yapamadım
Tubiş başsaglıgı mesajı gördüm kuzum mesajınıda göremedim
Wuww seni çok sevdim bebek ama bizi fururlar burada yakında
Gece gece kadayıf yapmış bi kadına mı soruyorsun bunu
2 tane 9 kilo 2 tane 5 kilo canım dambellarkilo da kesin boydan tutmamistir eşim 174 falan. Ve evet safi kas. Allahtan cumartesi is car ve sabah uykusuna aşık o yüzden sabah aktivitesi pek yok bi de o olsa kesin keserdim adamı. Beni bilenler bilir bildiğin Boğa kadınıyım
Haberlerde izledim ülkecek başımız sağ olsun canımAblam eskiden çalıştığımız kaymakam şehit edilmiş çoknüzüldüm
Wuww seni çok sevdim bebek ama bizi fururlar burada yakındaözellikle beş harfli
Amin canımHaberlerde izledim ülkecek başımız sağ olsun canım
Sabah haberlerde görünce hatırladım tubişim . Ülkemizin başı sağolsun çok sevilen bir insanmışAblam eskiden çalıştığımız kaymakam şehit edilmiş çoknüzüldüm
Her akşam eşim getirdi hastanenin bahçesine ama çok özleştik tabi. 'Anne doktora söylesene eve göndersin seni, çok özledim seni' dedi durdu. Ama annanesi çok güzel yemek yapıyormuş, ben hiçbişeyi beceremiyormuşum, öyle anlatmış arkamdanyerim ben onun ede diyen ağzınıdoruk ne alemde özlemiş mi seni hastanede iken
Aşerdiği için olabilirmiInsanın canı neden sabah sabah bulgur pilavı çeker kipişiyor ocakta dün geceden beri aklımda
Canım annem öyle bi işlemiş ki bilinç altımıza safi Anadolu kadını olmuş ruhum eşim de o kadar rahat biri yeni yeni alıştım ben özgür ol özgür bırak Moduna önceleri işten gelince zorla yemek yediriyorum adama kendim dışarı çıkacağım zaman kasiliyirdum onu yalnız bırakmamak için şimdi rahatım ama
Ay bende kova kadınıyım .... o da yay ...
Bizde herkes özgür ... fazla sıkınca bunalıyoruz alimAllah :))
Ay kıyamam pasalarim benim Allah ayırmasın bir daha elifimHer akşam eşim getirdi hastanenin bahçesine ama çok özleştik tabi. 'Anne doktora söylesene eve göndersin seni, çok özledim seni' dedi durdu. Ama annanesi çok güzel yemek yapıyormuş, ben hiçbişeyi beceremiyormuşum, öyle anlatmış arkamdan
Eve geldiğim gece ege yanımda uyudu annem annem diye yüzümü seve seve uyudu. Kucağıma alamıyorum diye küstü bana. 'Anne bi daha hattaneye ditme, men neni öddedim' diye bir kızışı vardı parmağını sallayarak
Bayılıyorum bu adamaCumartesiler tam gün çalışan ben beni bunalıma sokan filazof
Bendee canımm bendee helee sen diyet yapan aslan gördün mü lafıBayılıyorum bu adama
Abla asere asere bulgura aserdiysem yazık bana yawAşerdiği için olabilirmi
Ayyy neyee aşerdinn kız merak ettim kıyamammm yaa senin 1 gramlık pıtırcıgını sevsinlerrAbla asere asere bulgura aserdiysem yazık bana yawhani adama eziyet edilirdi as erince onu bile mi beceremedim
Dur daha yeni başlıyoruz deseydin eşineAbla asere asere bulgura aserdiysem yazık bana yawhani adama eziyet edilirdi as erince onu bile mi beceremedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?