Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Aaaa yaş aynı ... etkinlikler aynı

3 gün salon ... 1 kesin bazen iki halı saha ... hafra sonu karga kahvaltı etmeden grubu ile dağa koşuya .... dumblerı hem de minnak değil o koca koca olanları atıverecem bi gün
Bi kilo tutmamış ... eşim 78 .... saf kas

2 tane 9 kilo 2 tane 5 kilo canım dambellar kilo da kesin boydan tutmamistir eşim 174 falan. Ve evet safi kas. Allahtan cumartesi is car ve sabah uykusuna aşık o yüzden sabah aktivitesi pek yok bi de o olsa kesin keserdim adamı. Beni bilenler bilir bildiğin Boğa kadınıyım

Ay bende kova kadınıyım .... o da yay ...

Bizde herkes özgür ... fazla sıkınca bunalıyoruz alimAllah :))

yerim ben onun ede diyen ağzını doruk ne alemde özlemiş mi seni hastanede iken
Her akşam eşim getirdi hastanenin bahçesine ama çok özleştik tabi. 'Anne doktora söylesene eve göndersin seni, çok özledim seni' dedi durdu. Ama annanesi çok güzel yemek yapıyormuş, ben hiçbişeyi beceremiyormuşum, öyle anlatmış arkamdan
Eve geldiğim gece ege yanımda uyudu annem annem diye yüzümü seve seve uyudu. Kucağıma alamıyorum diye küstü bana. 'Anne bi daha hattaneye ditme, men neni öddedim' diye bir kızışı vardı parmağını sallayarak

Ay bende kova kadınıyım .... o da yay ...

Bizde herkes özgür ... fazla sıkınca bunalıyoruz alimAllah :))
Canım annem öyle bi işlemiş ki bilinç altımıza safi Anadolu kadını olmuş ruhum eşim de o kadar rahat biri yeni yeni alıştım ben özgür ol özgür bırak Moduna önceleri işten gelince zorla yemek yediriyorum adama kendim dışarı çıkacağım zaman kasiliyirdum onu yalnız bırakmamak için şimdi rahatım ama takılıyoruz kendi halimizde[/QUOTE]

Ay kıyamam pasalarim benim Allah ayırmasın bir daha elifim

Abla asere asere bulgura aserdiysem yazık bana yaw hani adama eziyet edilirdi as erince onu bile mi beceremedim
Dur daha yeni başlıyoruz deseydin eşine canına okucam senin geceyarıları sokaklarda avakoda aratıcam
Ne ekşi yemiştim ben, adam turşu taşımaya bıkmıştı 'ye ekşiyi doğur ayşeyi' tezini çürütmüştüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…