Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

[QUOTE="aeben, post: 48836564, mehmet 8 haberlerde görünce hatırladım tubişim . Ülkemizin başı sağolsun çok sevilen bir insanmış
Evet ablam çok iyi bir insandı merhmeti hoşgörülüydü amin ablam[/QUOTE]
Rabbim rahmet eylesin. Çok canlar aldı hainler onlara gazabını en yakın zamanda indirsin inşallah rabbim

[QUOTE="kuzularinanntaşımaktan yorulmuş member: 11469hayırdır aha yeni başlıyoruz deseydin eşine canına okucam senin geceyarıları sokaklarda avakoda aratıcam
Ne ekşi yemiştim ben, adam turşu taşımaya bıkmıştı 'ye ekşiyi doğur ayşeyi' tezini çürütmüştüm [/QUOTE]
Eşim de bana sütlaç tsşımaktan yorulmuştu bende ye tatlı yı doğur hakkıyı tezini çürüttüm

vermiyom le telli ogullarına listemi
Duruma göre bende tekrar yapabilirim ausum kalabalıkça dostlarla daha güzel oluyo

Banum 4günlük listenin bugun 1. Gününü yarın ve pazarteside 3-4 . Günlerini niye yapmıyorsun ?

kaptanım N Nana ,selamlar
bende listeye girmeden kilo vermek istiyorum,zaten listede olmak beni kastırıyo kilo veremeyince kendimi suçlu hissediyodumbeni de böyle kabul eder misin?

çok çok geçmiş olsun,Rabbim korusun,birdaha olmasın inşallah

Günaydın kızlar berbat başladı günüm gece sular kesilmiş ve haberimiz yok asansör yenileniyor 3 haftadır asansör yok 4 cü kata defalarca in çık su taşıdım su firmaları yoğunluktan şimdi 1 damacanayı zor getirdi kocamdan yardım istedim makinayla uğraşoyormuş beyefendi yine herzamanki gibi bana kaldı çözüm bulmak kadınmıyım neyim anlamadım 30 kilo fazlalık birde su taşımak kendime küfür ede ede dövmek istedim aklım nerdeydi diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…