Evet ablam çok iyi bir insandı merhmeti hoşgörülüydü amin ablam[/QUOTE][QUOTE="aeben, post: 48836564, mehmet 8 haberlerde görünce hatırladım tubişim . Ülkemizin başı sağolsun çok sevilen bir insanmış
vermiyom le telli ogullarına listemi
İşte beni çıldırtan da bu masumum ...
Tahminim 15-16 yaşlarında diyetle tanıştım .
Al ver al ver al ver
Artık çok sıkıldım çok .
Bu hafta bende aebenin listeyi yapacağım .
iki haftadır 1.2 veriyorum .... o yüzden o listeden şok bir sonuç beklemiyorum ... ama aklım kalmasın .
Hamside alacanmı elifimŞarjım bitti sonra görüşürüz. Pazara falan gidicem
Banum 4günlük listenin bugun 1. Gününü yarın ve pazarteside 3-4 . Günlerini niye yapmıyorsun ?Günaydın herkese güzel hafta sonları
aeben ablam çok geçmiş olsun ilk kaza biraz öyle oluyor bende Konya yolunda yapmıştım koskoca yolu tikamistik
3 günlük protein yapayım diyorum
Pazartesi şirkette et sote varmış
Bugün evde pro yerim
Ysrinda simit poca yemem yumurta yerim peynir zeytin, öğlen döner yerim uç gün takilayim bakalım pro ama az sebze ekleyim diyorum ne dersinaeben ablam
Ya evet bazan sırf onun için tekrar hamile olmayı istiyorummAbla asere asere bulgura aserdiysem yazık bana yawhani adama eziyet edilirdi as erince onu bile mi beceremedim
Kiz ben yediğimı dikkate alıp is yapsam takıma gelemem. Derdim gecen seneki gibi listeye girmek de olmayincaAllahim yaaa 3 dilim kavunuma laf ediyon bide kuzuamaninnn neler yemişinnnn böyle
Derdin listeye girmek demedim ki kuzu, yorum yaparken birazcik kendi yediklerimizi kaale alsak diyorum cınımmmKiz ben yediğimı dikkate alıp is yapsam takıma gelemem. Derdim gecen seneki gibi listeye girmek de olmayinca
Lütfen es geçmeyin ve fikrinizi belirtiniz..
Kızlar, Özellikle denemedeki üyeler..
Listemiz çok fazla ve denemedeki üyelerimiz çok. Liste maksimum 12 kişi, kaptan ve yardımcıları insiyatifi ile 15 e çıkabiliyor. Listem şuan 11 kişi ve 3 kişide izinden dönmek istiyorDenemede 5 kişi var ve ben kimseyi kırmak istemiyorum ama böyle yapıp hak yemekte istemiyorum. "Benim için motivasyon önemli, listesiz devam ederim yeterki kilo vereyim." diyorsanız zaten grubumuz burada, sonuna kadar devam ederiz ilk fırsat çıktığında (ki bu ne zaman olur söz veremiyorum) listeye alırım. Ama yok listede olmak istiyorum diyorsanız sizi başka takımlara yonlendirebilirim. Kardeş takım belirler iki takım beraber devam edebiliriz.
çok çok geçmiş olsun,Rabbim korusun,birdaha olmasın inşallahKızlar kızım ben sohbetteyken dersi için arabayla çıkmıştı kaza yapmış şükür bişi yok biraz şok yaşamışön far gitmiş . Babasını aramış benim haber yok tabi .arıyorum teli düşmüyo nasıl korktum içimemi dogdu ne . Arkadaşlarını aradım ta . O sırada babasıyla çıkıp geldiler .
daha acemi çıkmada diyemiyorum , ögrenecek öyle böyle saglıgına bişi olmasında .
İnş. Begümümçok çok geçmiş olsun,Rabbim korusun,birdaha olmasın inşallah
hoşbuldumHoşgeldin kaçak polyanna
Bıkana kadar palamut yedikten sonra 2 haftadır hamsiye geçtikHamside alacanmı elifim
Paşaları öp yerime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?