Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

anladım canım sulu almım ozamn sadece hepa die arıyayım ben en iisi saol tatlımm
ütü de 170 civarı falan canım buhar kazanlılar neden öyle onu çözemediğimden onlara hiç bakmadım o aklıma yatmıstı kazan olayı neyi sağlıyor
ayy ben sanan ne cok soru sordm bu günn

sulu supurgeye hayırrrr sekercım kazanlıların cok kalıtelılerını alırsan buharıyla trıkolarını yada hasssa kumastan yapılan elbıselerı bluzlerı falan askıdayken utuleyebılıyorsun super bıse superr
ama benım yokk

kızlar ben yemeğe çıkıyorum 1 saat sonra görüşürüz
cumaya gittim geliyorum gibi oldu

:18:

evet haklısın öyle veya böyle kilo vermeye devam moral bozmak yok

hemencecık senı mınnos pılates merkezıne alıyoruzz dogacım yenı tanıstık bılmıyorum spor yapıyormusun ama yapmıyorsan hemencecıkk gunluk 20 dkkkadan spora baslıyorsun sekercımm hee cızelgenı hemen eskı halına getırmek ıstıyorsan gunde 40 dk 10 gun ıcınde eskı cızelgenı vaad edıyorum sana mınnos pılates merkezı egıtımlerınede katılıp pılateste yapabılırsın ama cabucak kılo vermek ıcın once yuruyus bır 5 kılodan sonra pılates artı yuryus tamam mı sekercım

Son düzenleme:
efenim şöyleki bol bol buhar oluyor ütü çabuk oluyor ütü ısınmadan buharla ütülküyorsun istersen bi araştır sana en güzelleri yakışır....
kızlar ben yemeğe çıkıyorum 1 saat sonra görüşürüz
cumaya gittim geliyorum gibi oldu

afiyet olsuuun....

efenim şöyleki bol bol buhar oluyor ütü çabuk oluyor ütü ısınmadan buharla ütülküyorsun istersen bi araştır sana en güzelleri yakışır....

afiyet olsuuun....

canım teşekkür ederimm

bence de bu havalarda motive olmak çok daha kolay.. yürüyüş yapmak bile ayrı bir zevkli oluyor.. ben zaten kış aylarından nefret ederim, ohhh bahar gelsin sıcacık...

günde 30-40 dk bandda yürüyordum geçen hafta rahatsızdım yapamadım cumadan başladım tekrar bi de leslienin 1 milini severim arada

günde 30-40 dk bandda yürüyordum geçen hafta rahatsızdım yapamadım cumadan başladım tekrar bi de leslienin 1 milini severim arada

wawwww tebrık ederım sekerım mukemmelsınn 30 40 dkkada kac kalorı yakıyor bandın kac km hızda yuruyorsunn benımde var bandım ama cok az kalorı yazıyorda oyuzden merak ettım tatlımm

wawwww tebrık ederım sekerım mukemmelsınn 30 40 dkkada kac kalorı yakıyor bandın kac km hızda yuruyorsunn benımde var bandım ama cok az kalorı yazıyorda oyuzden merak ettım tatlımm

gununuz aydin hayatiniz renkli osun.bu sabah yazamadim gunumuz vardi oraya gittim .fazla yemedim ama gozumde kalmadi degil hani.neyse istahimi zayifladigim gunlere sakliyorum ben.citir olunca yiyecem ben.

4.5-5 hızında 40 dk da 200 kalori gösteriyor ama dün ara ara hızlandırdım koştum resmen gece geç saata kalmamam lazım gürültü oluyor yükseltince

4.5-5 hızında 40 dk da 200 kalori gösteriyor ama dün ara ara hızlandırdım koştum resmen gece geç saata kalmamam lazım gürültü oluyor yükseltince

ya ben gecen gun tam 60 dk 4 km hızda yurudum 122 kalorı yaktım benım bandda bı sorun var ozaman dogacımm yanı okadar yorulmustumkı vede terledım sadece 122 kalorı dusunsene

bu günkü yediklerim ( uzun bir aradan sonra)
sabah
1 dilim tb ekmek
zeytin
biber
peynir
öğlen
salata
3/1kk peynir
ara
1 elma
eve gidincede portakal yerim
akşam
kuru fasulye
yoğurt

kızlar bu leslie'nin hangi programlarını yapıyorsunuz?? bir sürü programı varmış ancak nette hepsini bulamadım.. hangileri daha hızlı yağ yaktırır acaba??

bugün yediklerimi de yazayım hazır başlamışken..

işe gelirken :
1 fincan nescafe (şekersiz, su & yağsız süt ile hazırlanmış)

sabah:
2 dilim tam buğday ekmek
4 kokteyl domates
1 salatalık
biraz zeytin ezmesi
1 dilim light karper peynir

öğlen:
körili mantarlı tavuk
salata
1 kase yoğurt

ara: 1 fincan yeşil çay

yanıma elma alıcam şimdi çıkarken yolda yemek için..

akşam yediklerimi yatmadan yazarım çünkü yine bilmiyorum bugünkü menüyü

Süper 6 lari gördün ya.
Ben her sabah 4 kuru kayisi yerken yaninada kocaman bir bardak yesil cay iciyorum.Normalde 4 günde bir cikan ben artik her gün tuvalete cikiyorum cok sükür.Hatta artik bazen günde 2-3 kere ciktigimda oluyor.

ben yeniyim, ama kendimi aylardır buradaymış gibi hissettim valla 1 haftada.. o yüzden bu takımın bir parçası olarak ben de sana hoşgeldin diyorum ne zaman istersen gel, seviyoruz biz muhabbet etmeyi..
Ay ne güzel canim yaaa.Ne mutlu bize
Oyyy gecmis olsun canim.

ayy evet sekercım sana baksana 5 lı rakamlardasın allahım banada nasıp eder ınsallahh

Cok sagol canim.Sende göreceksin insallah.4,5 kilon kalmis.az daha sabir tatlim
Buharli ütüler harika canim.Benim 2 senedir var ve cok cok memnunum.Bir tanede normal ütüm var acil durumlar icin.Ama buharliyla ütü yapinca cok zevk aliyorum.Ayrica dag gibi ütüyü 1,5 saatte bitiriyorum buharliyla.Buhari güclü oldugu icin iki saat sürtmene gerek kalmiyor.Hatta bazi kiyafetleri sadece ön yüzünden ütülüyorsun,arkasina gerek kalmiyor.Benimki bu ama Tefal daha iyi galiba.Ayni fiyat ama ondan daha memnun arkadaslarim.

Uploaded with ImageShack.us
QUOTE=Ganfed;18161223]gununuz aydin hayatiniz renkli osun.bu sabah yazamadim gunumuz vardi oraya gittim .fazla yemedim ama gozumde kalmadi degil hani.neyse istahimi zayifladigim gunlere sakliyorum ben.citir olunca yiyecem ben.[/QUOTE]

Dogru az yedin.Hatta pastayi bile ikiye böldükte yedik.Korkacak bisey yok yani.Aksama spor yapariz yüksek tempoyla,grami ayni tutariz artik.

Son düzenleme:
selam kızlar..giremedim hiç..haftasonu dışardaydık,cumartesi babamızla alışverişe çıktık,pazar anneannemize kahvaltıya gittik orda zaman geçirdik..bugünde sabahtan platesimi yapıp oğlumu parka götürdüm..geçen hafta evden hiç çıkmamıştık haliyle parada harcamamıştık.bugün acısını çıkardık.oğluma 2 çift ayakkabı mevsimlik kyafet aldım bi sürü..şimdide eşim aradı arkadaşım hamileydi eşide eşimin arkadaşı..1 ay erken doğum yapmış bebeği yoğun bakımdaymış onu görmeye gidicez..bizden haberler bu kadar..bu hafta havalar güzelken dışarda oluruz hep evde olduğum sürece yorum yazarım ancak..

saferan geçmiş doğum günün kutlu olsun canım..

doğa üzülme tatlım benimde geçen aynııs oldu ya 3 kilodan fazla çıktım tartı yüzünde..ama onlarıda verdim sonuçta..sende verirsin merak etme.

ceyce kerem nasıl canım..keyifsizmiş..utkudada başladı diş olayı yeniden..salya sürekli akıyo çok kabarmış dişler..bi kaç gecedirde huysuz..allah yardımcımızolsun..

irem canım ben leslie nin 5 mil olanını yapıyorum..istersen link veririm sana..5 mil en etkili olanı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…