baktım canım bunlar sulu olanlardan...sulu alma koku yapıyor ablam rowentadan almıştı 1 yılda değiştirdi kingden hepa filtreli sulu olmayanlardan aldı... hepa filtreli diye bak netten kova gibi süpürünce içi gözüküyor zataen arad boşalytıyorsun çok pratik.. benim ki yıkanıyorda arad yıkayıup kurutuyorum yeni gibi süpürüyor ...
anladım canım sulu almım ozamn sadece hepa die arıyayım ben en iisi saol tatlımm
ütü de 170 civarı falan canım buhar kazanlılar neden öyle onu çözemediğimden onlara hiç bakmadım o aklıma yatmıstı kazan olayı neyi sağlıyor
ayy ben sanan ne cok soru sordm bu günn
:18:
evet haklısın öyle veya böyle kilo vermeye devam moral bozmak yok
efenim şöyleki bol bol buhar oluyor ütü çabuk oluyor ütü ısınmadan buharla ütülküyorsun istersen bi araştır sana en güzelleri yakışır....anladım canım sulu almım ozamn sadece hepa die arıyayım ben en iisi saol tatlımm
ütü de 170 civarı falan canım buhar kazanlılar neden öyle onu çözemediğimden onlara hiç bakmadım o aklıma yatmıstı kazan olayı neyi sağlıyor
kızlar ben yemeğe çıkıyorum 1 saat sonra görüşürüz
cumaya gittim geliyorum gibi oldu
meyvee al sana envayi çeşit hepa filtreli süpürge seç beğen al.....
Süpürgeler, Süpürgeler, Şarjlı Süpürgeler, Arnica, Sinbo, Philips, Rowenta, Siemens, Electrolux, Fantom, Zanussi, Blue House, Bosch
efenim şöyleki bol bol buhar oluyor ütü çabuk oluyor ütü ısınmadan buharla ütülküyorsun istersen bi araştır sana en güzelleri yakışır....
afiyet olsuuun....
hemencecık senı mınnos pılates merkezıne alıyoruzzdogacım yenı tanıstık bılmıyorum spor yapıyormusun ama yapmıyorsan hemencecıkk gunluk 20 dkkkadan spora baslıyorsun sekercımm hee cızelgenı hemen eskı halına getırmek ıstıyorsan gunde 40 dk 10 gun ıcınde eskı cızelgenı vaad edıyorum sana mınnos pılates merkezı egıtımlerınede katılıp pılateste yapabılırsın ama cabucak kılo vermek ıcın once yuruyus bır 5 kılodan sonra pılates artı yuryus tamam mı sekercım
günde 30-40 dk bandda yürüyordum geçen hafta rahatsızdım yapamadım cumadan başladım tekrar bi de leslienin 1 milini severim arada
günde 30-40 dk bandda yürüyordum geçen hafta rahatsızdım yapamadım cumadan başladım tekrar bi de leslienin 1 milini severim arada
wawwww tebrık ederım sekerım mukemmelsınn 30 40 dkkada kac kalorı yakıyor bandın kac km hızda yuruyorsunn benımde var bandım ama cok az kalorı yazıyorda oyuzden merak ettım tatlımm
4.5-5 hızında 40 dk da 200 kalori gösteriyor ama dün ara ara hızlandırdım koştum resmen gece geç saata kalmamam lazım gürültü oluyor yükseltince
ya ben gecen gun tam 60 dk 4 km hızda yurudum 122 kalorı yaktım benım bandda bı sorun var ozaman dogacımm yanı okadar yorulmustumkı vede terledım sadece 122 kalorı dusunsene
Süper 6 lari gördün ya.Günaydın kızlaaarr.. Ayy kızlar düzeltme yapıcam ... 69,8 oldum akşam o yorgunlukla yanlış yazmışım, okumadım da yazdığımıCuma'ya kadar belki de yazdığım kiloya inerim, belki içime doğdu.. Olabilir mi??
bu sabah da 69,8 çıktım tartıda ama dün tuvalete gitmedim.. uff benim bağırsaklar biraz tembel, o kadar yeşillik yemeye niye çalışmıyorlar ki.. ne yapsam acaba? kuru kayısı yemek iyi gelir derler, var mı önerileriniz düzenli tuvalete gidebilmek için?? :44:
Ay ne güzel canim yaaa.Ne mutlu bizeben yeniyim, ama kendimi aylardır buradaymış gibi hissettim valla 1 haftada.. o yüzden bu takımın bir parçası olarak ben de sana hoşgeldin diyorumne zaman istersen gel, seviyoruz biz muhabbet etmeyi..
Oyyy gecmis olsun canim.çok sağolun kızlar azı dişlerimiz çıkıyor toplu olarak ne bişey yemek istiyoruz ne içmek devamlı ishaliz resmen sararıp soldu oğluşum.onu öyle görünce benimde ne bişey yiyesim nede yapasım vardı hep aparatif bişeyler yedik eşimle resmen montiyi sattım yaa :2:
ayy evet sekercım sana baksana 5 lı rakamlardasın allahım banada nasıp eder ınsallahh
Buharli ütüler harika canim.Benim 2 senedir var ve cok cok memnunum.Bir tanede normal ütüm var acil durumlar icin.Ama buharliyla ütü yapinca cok zevk aliyorum.Ayrica dag gibi ütüyü 1,5 saatte bitiriyorum buharliyla.Buhari güclü oldugu icin iki saat sürtmene gerek kalmiyor.Hatta bazi kiyafetleri sadece ön yüzünden ütülüyorsun,arkasina gerek kalmiyor.Benimki bu ama Tefal daha iyi galiba.Ayni fiyat ama ondan daha memnun arkadaslarim.anladım canım sulu almım ozamn sadece hepa die arıyayım ben en iisi saol tatlımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?