elbette tanıyom canım unutmadım merak etme hiçbirinizi sadece sıkıntılarım vardı gelemedim uzaklaşmak istedim iyimi geldi elbette hayır kilo alıp döndüm asla kilo almam daha diyodum ama sıkıntılar olunca gene duygusal açlığa vurdumsen nasılsın ne yapıyorsun? çoçuklar nasıl?
Sabah yarim tost . Öğle pattis kızartma yufka ekmek arası tursula. .Tatlı da tahinpekmez karışımı. .
.... Menu sacmaligimm geceye kadar boylé devammm
O fazla kiloların sebebi ömercik sadetimCanım ama yasadece bi şey merak ediyorum, şimdi sen buraya zayıflamak için geldin di mi, yani öncesinde bi şekilde kilo aldın. Ve bu yazdığın menülerle kilo da veriyorsun. Merak ettiğim şey şu, sen eskiden nasıl menülerle ne yedin de kilo aldın şimdi bunları yiyerek kilo veriyorsun
Yaseminnnnvoronesimnasılsın taze annem benim bebşimiz nasıl çok özledim hepinizi etipufum benimmmmmm sen ye cısları ben görmem kaparım gözlerimi......
Patates kızartmasından vazgeçemiyorsun dimi :) sırf onu bıraksan kafadan 1 kilo daha verirsin eminim. Yiyerek zayıflama yaaaa :))Sabah yarim tost . Öğle pattis kızartma yufka ekmek arası tursula. .Tatlı da tahinpekmez karışımı. .
Ahaha o yüzden mi etipuf diyorsunuzO fazla kiloların sebebi ömercik sadetimdaha öncede bu şekil vermişti kilosunu ama hamiş olunca kaç etipuf yiyodu orası sır
Vero bu mesajını begenmedim dikkatini çekerim yoksa ablam mesajımı begendi diye havalara girip gene yiyyonSabah yarim tost . Öğle pattis kızartma yufka ekmek arası tursula. .Tatlı da tahinpekmez karışımı. .
hoşbulduk bacım nasılsın ? sabah tartıya çıkınca çizgi filmlerdeki gibi gözlerim pörtlediYaseminnnn
Hoşgeldin bacım
Yeme bizi yasemin senin aldım dediğin en fazla 2-3 kilocukturhoşbulduk bacım nasılsın ? sabah tartıya çıkınca çizgi filmlerdeki gibi gözlerim pörtledibakmayım dedim tartıya hemen bura koştum canımsın bacım benim
o etipufları küçük minik eticinleri yiyip hergünde dayak yiyip 10 kilo verdi dediklerimizide hiç kırılmadı şakaya vurdu ama neyse biz gene döveriz onu o gene verir kiloları demi etipufum:)))Ahaha o yüzden mi etipuf diyorsunuzmerak ediyordum hep
Yeme bizi yasemin senin aldım dediğin en fazla 2-3 kilocuktur
İyiki geldin yeşil yazılarını özledim
hoşbulduk fatmacım canım kardeşimGünaydın kızlar...
Nailem en iyisini sen bilirsin sen yeterince güçlü ve olgun bir kadınsın. Kararının doğru olduğuna eminim kuzum. Allah gönlündeki ni nasip etsin
Ablam gelmiş yasemin ablam gelmiş hoş gelmiş
Hülya ablam Allah yardımcınız olsun tez vakitte şifa versin Rabbim ablana
Canim hosgeldin ♡♡ Nanam sözlüsünden ayrılmış tatlımhoşbulduk fatmacım canım kardeşimbenim bebeşini inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip eder rabbim..
nanaya ne oldu kim üzdü hiç arayıp sormuyoda ablasını nişanlandımı yoksa biri kısaca söylesin.
Pantalon almaya gideceğim artık bunalımdan bunalıma girerim
Amin inşallah ablam bu defa alırım kucağıma.hoşbulduk fatmacım canım kardeşimbenim bebeşini inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip eder rabbim..
nanaya ne oldu kim üzdü hiç arayıp sormuyoda ablasını nişanlandımı yoksa biri kısaca söylesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?