Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

bende buralardan uzaklaştım çok kilo aldım , geri döndm geldim
çocukalr büyüdü 3. sınıfa gidiyorlar
bendede duygusal açlık çok oluyor hemen yemege saldırıyorum
okadar çok yyordumki , asla bırakamam dedim bu kez yemeyi ama şükür geçti
azda olsa kilo evriyorum

O fazla kiloların sebebi ömercik sadetim daha öncede bu şekil vermişti kilosunu ama hamiş olunca kaç etipuf yiyodu orası sır

Sabah yarim tost . Öğle pattis kızartma yufka ekmek arası tursula. .Tatlı da tahinpekmez karışımı. .

.... Menu sacmaligimm geceye kadar boylé devammm
Patates kızartmasından vazgeçemiyorsun dimi :) sırf onu bıraksan kafadan 1 kilo daha verirsin eminim. Yiyerek zayıflama yaaaa :))

Sabah yarim tost . Öğle pattis kızartma yufka ekmek arası tursula. .Tatlı da tahinpekmez karışımı. .

.... Menu sacmaligimm geceye kadar boylé devammm
Vero bu mesajını begenmedim dikkatini çekerim yoksa ablam mesajımı begendi diye havalara girip gene yiyyon
Cumaya -1 kiloyla gelecen anlamam bak yoksa kızları önünden çekilirim etipufla bal kaymakla bogarlar seni

Günaydın kızlar...

Nailem en iyisini sen bilirsin sen yeterince güçlü ve olgun bir kadınsın. Kararının doğru olduğuna eminim kuzum. Allah gönlündeki ni nasip etsin

Ablam gelmiş yasemin ablam gelmiş hoş gelmiş

Hülya ablam Allah yardımcınız olsun tez vakitte şifa versin Rabbim ablana

hoşbulduk fatmacım canım kardeşim benim bebeşini inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip eder rabbim..
nanaya ne oldu kim üzdü hiç arayıp sormuyoda ablasını nişanlandımı yoksa biri kısaca söylesin.

Canim hosgeldin ♡♡ Nanam sözlüsünden ayrılmış tatlım Ama gececek cabucak insaAllah

Pantalon almaya gideceğim artık bunalımdan bunalıma girerim

narin benim içinde alışveirş demek eziyet demek
begendigim ütüme olmaz , olanı ben begenmemm valla bi isteigim kiloya geleyim bi alışverişe çıkıcam ahdım var acımıycam bir maaaş harcamaya razıyım

Amin inşallah ablam bu defa alırım kucağıma.

Çok bulantım var sabahtan beri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…