Kabuğunu filan ayiriyorsun dimi ?Uu Süper denicem bunu teşekkür ederim
Ayyy ayyy kimler gelmisslm tünaydın arkadaşlar umarım herkes iyidir ? kürkçü dükkanına kabul ederseniz sevinirim çok özledim hepinizi hepinize kucak dolusu sevgiler öpücükler
canımsınAyyy ayyy kimler gelmisacaba kabul edermiyiz önce anlasma imzalatalim gitmeyeceksen kabul ederiz
elbette tanıyom canım unutmadım merak etme hiçbirinizi sadece sıkıntılarım vardı gelemedim uzaklaşmak istedim iyimi geldi elbette hayır kilo alıp döndüm asla kilo almam daha diyodum ama sıkıntılar olunca gene duygusal açlığa vurdumyasom7272 hoşgeldn tanıyorumm ben sen sen beni hatırladınmı bilmiyorum ama
Bugün Annen ve Ablan la dışarıya ciktin diye bunları yapan insan yarın bir gün sizi gorusturmezde. Ayrıca küfür ne demek hakaret ne demek Kadına şiddetin başka bir türude bu maalesef. İnsanın ailesinden daha önemli ne olabilir, geçmiş olsun ona kaybettiğine yansın. Ablan ve Annen de ne kadar üzülmüş ve sasirmislardır, çok iyi yapmışsın herşeyi göndermekle. Ay çok sinirlendim ya ne demek Anne ve Ablanın yanında bunlari yapabilmek buna cesaret etmek işte öyle bohça sini tutuştururlar adamın eline. Bu aile konularına çok hassasım ben hiç kimsem yok keşke olsa da değil 1 bohça 40 bohça göndersem.Bunun adı kıskançlık değil, kurtulmak istedi belki o an , şuan söylediklerini yazamıyorum buraya
Evet bazen listeye saatlere göre uymayınca birbirine karışıyo öğünler fazla fazla oluyo haklısın canımSaadetim ikindi aran bence fazladan olmuş zaten öğlen baya yüklenmişsin .
Sabahki kuru kayısı ve muzu aranda yiyeyip ekmegi arana sokmadan daha iyi olurdu bence
Akşamın güzel olmuş
Ha birde adımların tempolu yürüyüşmü yaksa rutinmi ? Rütin adım ölçerse malesef onu spor niyetine samıyor bünye
Yani bence de sebze öyle tadı olan bi şeye meyve demeye gönlüm el vermiyor ama internette hep meyve demişler çok şaşırdımAvakoda sebze diye biliyorum saadetim . Tadını bende pek sevmemyüz maskesini çok överler çatalla ezip maske yapabilirsin
Netden bak başka yiyeceklerle karıştırıp salatası yapılıyordu . Ben sebzelere karıştırıp smoti yapmıştım
Hmm Yoğurt tek yerim çok severim ama belki limon yoğurt ve soda karışınca bi çeşit madde oluşuyordur çünkü yoğurt ve limon asit, soda baz. Bi kimyasal tepkime Varsa o göbeği eritiyorsa falanBence kürde aslolan yogurt
İnşallah Bitanem çok daha iyi olacaksın. Neler hissettiğini o kadar iyi anlıyorum ki aynı şeyi yaşamış biri olarak. Sadece sana geçecek diyebilirim. Gaybı biz bilemeyiz o yüzden zamanın ne getireceğini kestiremeyiz ama umutlu ve duacı olmalıyız Rabbim her şeyin hayırlısını versinDaha iyi olacağım
Yaaa ama süperDayanamadım tartildim ve tartı bana olaalalaaaa dedi 74 leri gordum ucundan
Erkenci dersaadet niye erkenci acaba? Kafalarda deli sorularGünaydınnnn ...
erkenci bir aeben ve dersaadet ...
güne bomba gibi başlamış bir nana ...
ve 74 leri görmüş muhteşem ekürim masummm görüyorum sanki
Abla geçmiş olsun kendine çok dikkat et o koşuşturma arasında daha kötü olmaBen şifayı kapmışım ... gelmese şaşardım .
Burun ayrı telden öksürük ayrı telden çalıyor ve bugün düğün dernek koşturmaca var ... pfff pff
Ezbere mi diyet verdi eski diyetisyenler? Çok yanlış ya. Bu seferkinde dikkat et canım yine öyle yaparsa devam etme benceAnladım abla tsk ederim belkide kilo verememe sebebin zamanında 2 defa diyetisyen gittim hiç insulinim direncine bakılması
Aynen ya tam bi bozuk kabak
Çorbanın içinde un pirinç varsa yanında ekmek yeme canımEkmek sayımı öğlen ve akşam 1 e çektim günlük en fazla 4 dilim yiyecek salata olacak menumde ve çorba
Diyetisyenim bana kabız olmayayım diye kahvaltıda 2 kuru kayısı verdi. O işe yaramadı mı sende?Günaydın herkese. Dün 6da uyumuşum bugün 9da kalktım. Ne uykusuysa artık deliksiz resmen.
Dün menümüde yazmamışım.
Kahvaltı
1 dilim ekmek
1 elma
2 dilim peynir
5 zeytin
Ara
2 ceviz
Ögle
Biber dolması (2 küçük boy)
Yogurt
Ara
Meyve suyu( 1 çay bardağı)
Akşam
Çorba
Sonrada deliksiz uyku.
Bu arada iki gündür kabızlık çekiyorum. Canın çıktı resmen. Yeşilçay içtim kayısı yedim ama bir şeye yaramadı. Öneriniz var mı?
Evet kabuğunu ayırıyorum valla sen böyle diyince kendimden şüphe ediyorum ama ne bileyim sevmedim hiçKabuğunu filan ayiriyorsun dimi ?
İç kısmı lezzetlı ya
Damak tadımız farklı o zaman :))Evet bazen listeye saatlere göre uymayınca birbirine karışıyo öğünler fazla fazla oluyo haklısın canımadımlarım tempolu sayılabilir ben çok hızlı yürürüm dışarıda onun için ama sayma diyorsanız başka sporumu yazarım adım yazmam
Yani bence de sebze öyle tadı olan bi şeye meyve demeye gönlüm el vermiyor ama internette hep meyve demişler çok şaşırdımavokado çok yağlı ya yüze maske yapınca sivilce falan olmasın?
Salata tost falan yapmışlar ben de birini denicem
Hmm Yoğurt tek yerim çok severim ama belki limon yoğurt ve soda karışınca bi çeşit madde oluşuyordur çünkü yoğurt ve limon asit, soda baz. Bi kimyasal tepkime Varsa o göbeği eritiyorsa falan
İnşallah Bitanem çok daha iyi olacaksın. Neler hissettiğini o kadar iyi anlıyorum ki aynı şeyi yaşamış biri olarak. Sadece sana geçecek diyebilirim. Gaybı biz bilemeyiz o yüzden zamanın ne getireceğini kestiremeyiz ama umutlu ve duacı olmalıyız Rabbim her şeyin hayırlısını versin
Yaaa ama süpertebrik ederim
Erkenci dersaadet niye erkenci acaba? Kafalarda deli sorularbelki dersaadetin sınavı varsa çalışması gerekiyorsa ühü ühü
Abla geçmiş olsun kendine çok dikkat et o koşuşturma arasında daha kötü olma
Ezbere mi diyet verdi eski diyetisyenler? Çok yanlış ya. Bu seferkinde dikkat et canım yine öyle yaparsa devam etme bence
Aynen ya tam bi bozuk kabakbirini kakaolu birini salata ya da smoothie olarak tüketmeyi düşünüyorum
Çorbanın içinde un pirinç varsa yanında ekmek yeme canım
Diyetisyenim bana kabız olmayayım diye kahvaltıda 2 kuru kayısı verdi. O işe yaramadı mı sende?bi de yetersiz mi su içiyorsun acaba o da kabızlık yapar
Evet kabuğunu ayırıyorum valla sen böyle diyince kendimden şüphe ediyorum ama ne bileyim sevmedim hiç
Diyetisyenim bana kabız olmayayım diye kahvaltıda 2 kuru kayısı verdi. O işe yaramadı mı sende?bi de yetersiz mi su içiyorsun acaba o da kabızlık yapar
Evet kabuğunu ayırıyorum valla sen böyle diyince kendimden şüphe ediyorum ama ne bileyim sevmedim hiç
Canım bi de suyu yudum yudum içmek gerekiyormuş ya da küçük ml ler halinde almak. Birden atıyorum yarım litre falan içince o direkt atılıyormuşKayısı etki etmedi bu sefersu az içiyordum bir haftadır muhtemelen ondan ama dünden beri baya bir içtim. Bugün şimdiden 1,5 lt içtim. Hala bir hareket yok. Ballı su önerdiler onu deniyorum şimdide.
Hadi ya onu bilmiyordum. Bir şişem var 500ml. Ona doldurup içerim genelde bir dk içinde biter o. Yanlış yapıyormuşum deseneCanım bi de suyu yudum yudum içmek gerekiyormuş ya da küçük ml ler halinde almak. Birden atıyorum yarım litre falan içince o direkt atılıyormuş
Merhaba hoşgeldiniz :)slm tünaydın arkadaşlar umarım herkes iyidir ? kürkçü dükkanına kabul ederseniz sevinirim çok özledim hepinizi hepinize kucak dolusu sevgiler öpücükler
Evet bak şöyle yap yemekten önce ve sonra birkaç yudum iç aralarda yudum yudum iç sabah kalkınca biraz iç çok daha iyi olurHadi ya onu bilmiyordum. Bir şişem var 500ml. Ona doldurup içerim genelde bir dk içinde biter o. Yanlış yapıyormuşum desene
slm hoşbulduk teşekkür ederim...Merhaba hoşgeldiniz :)
Oyy seni veren allahà. Kurban gel. Gel hoşgeldin. Ay oy sen varken ben nasıl cıs yerim allamm nerelere gitsem.slm tünaydın arkadaşlar umarım herkes iyidir ? kürkçü dükkanına kabul ederseniz sevinirim çok özledim hepinizi hepinize kucak dolusu sevgiler öpücükler
voronesimOyy seni veren allahà. Kurban gel. Gel hoşgeldin. Ay oy sen varken ben nasıl cıs yerim allamm nerelere gitsem.
Canım ama yaSabah yarim tost . Öğle pattis kızartma yufka ekmek arası tursula. .Tatlı da tahinpekmez karışımı. .
.... Menu sacmaligimm geceye kadar boylé devammm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?