Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

yasom7272 hoşgeldn tanıyorumm ben sen sen beni hatırladınmı bilmiyorum ama
elbette tanıyom canım unutmadım merak etme hiçbirinizi sadece sıkıntılarım vardı gelemedim uzaklaşmak istedim iyimi geldi elbette hayır kilo alıp döndüm asla kilo almam daha diyodum ama sıkıntılar olunca gene duygusal açlığa vurdumsen nasılsın ne yapıyorsun? çoçuklar nasıl?

Bunun adı kıskançlık değil, kurtulmak istedi belki o an , şuan söylediklerini yazamıyorum buraya
Bugün Annen ve Ablan la dışarıya ciktin diye bunları yapan insan yarın bir gün sizi gorusturmezde. Ayrıca küfür ne demek hakaret ne demek Kadına şiddetin başka bir türude bu maalesef. İnsanın ailesinden daha önemli ne olabilir, geçmiş olsun ona kaybettiğine yansın. Ablan ve Annen de ne kadar üzülmüş ve sasirmislardır, çok iyi yapmışsın herşeyi göndermekle. Ay çok sinirlendim ya ne demek Anne ve Ablanın yanında bunlari yapabilmek buna cesaret etmek işte öyle bohça sini tutuştururlar adamın eline. Bu aile konularına çok hassasım ben hiç kimsem yok keşke olsa da değil 1 bohça 40 bohça göndersem.

Evet bazen listeye saatlere göre uymayınca birbirine karışıyo öğünler fazla fazla oluyo haklısın canım adımlarım tempolu sayılabilir ben çok hızlı yürürüm dışarıda onun için ama sayma diyorsanız başka sporumu yazarım adım yazmam

Yani bence de sebze öyle tadı olan bi şeye meyve demeye gönlüm el vermiyor ama internette hep meyve demişler çok şaşırdım avokado çok yağlı ya yüze maske yapınca sivilce falan olmasın?
Salata tost falan yapmışlar ben de birini denicem

Bence kürde aslolan yogurt
Hmm Yoğurt tek yerim çok severim ama belki limon yoğurt ve soda karışınca bi çeşit madde oluşuyordur çünkü yoğurt ve limon asit, soda baz. Bi kimyasal tepkime Varsa o göbeği eritiyorsa falan

Daha iyi olacağım
İnşallah Bitanem çok daha iyi olacaksın. Neler hissettiğini o kadar iyi anlıyorum ki aynı şeyi yaşamış biri olarak. Sadece sana geçecek diyebilirim. Gaybı biz bilemeyiz o yüzden zamanın ne getireceğini kestiremeyiz ama umutlu ve duacı olmalıyız Rabbim her şeyin hayırlısını versin

Dayanamadım tartildim ve tartı bana olaalalaaaa dedi 74 leri gordum ucundan
Yaaa ama süper tebrik ederim

Günaydınnnn ...

erkenci bir aeben ve dersaadet ...

güne bomba gibi başlamış bir nana ...

ve 74 leri görmüş muhteşem ekürim masummm görüyorum sanki
Erkenci dersaadet niye erkenci acaba? Kafalarda deli sorular belki dersaadetin sınavı varsa çalışması gerekiyorsa ühü ühü

Ben şifayı kapmışım ... gelmese şaşardım .

Burun ayrı telden öksürük ayrı telden çalıyor ve bugün düğün dernek koşturmaca var ... pfff pff
Abla geçmiş olsun kendine çok dikkat et o koşuşturma arasında daha kötü olma

Anladım abla tsk ederim belkide kilo verememe sebebin zamanında 2 defa diyetisyen gittim hiç insulinim direncine bakılması
Ezbere mi diyet verdi eski diyetisyenler? Çok yanlış ya. Bu seferkinde dikkat et canım yine öyle yaparsa devam etme bence

Aynen ya tam bi bozuk kabak birini kakaolu birini salata ya da smoothie olarak tüketmeyi düşünüyorum

Ekmek sayımı öğlen ve akşam 1 e çektim günlük en fazla 4 dilim yiyecek salata olacak menumde ve çorba
Çorbanın içinde un pirinç varsa yanında ekmek yeme canım

Diyetisyenim bana kabız olmayayım diye kahvaltıda 2 kuru kayısı verdi. O işe yaramadı mı sende? bi de yetersiz mi su içiyorsun acaba o da kabızlık yapar

Kabuğunu filan ayiriyorsun dimi ?
İç kısmı lezzetlı ya
Evet kabuğunu ayırıyorum valla sen böyle diyince kendimden şüphe ediyorum ama ne bileyim sevmedim hiç

Damak tadımız farklı o zaman :))

Kayısı etki etmedi bu sefer su az içiyordum bir haftadır muhtemelen ondan ama dünden beri baya bir içtim. Bugün şimdiden 1,5 lt içtim. Hala bir hareket yok. Ballı su önerdiler onu deniyorum şimdide.

Kayısı etki etmedi bu sefer su az içiyordum bir haftadır muhtemelen ondan ama dünden beri baya bir içtim. Bugün şimdiden 1,5 lt içtim. Hala bir hareket yok. Ballı su önerdiler onu deniyorum şimdide.
Canım bi de suyu yudum yudum içmek gerekiyormuş ya da küçük ml ler halinde almak. Birden atıyorum yarım litre falan içince o direkt atılıyormuş

Canım bi de suyu yudum yudum içmek gerekiyormuş ya da küçük ml ler halinde almak. Birden atıyorum yarım litre falan içince o direkt atılıyormuş
Hadi ya onu bilmiyordum. Bir şişem var 500ml. Ona doldurup içerim genelde bir dk içinde biter o. Yanlış yapıyormuşum desene

slm tünaydın arkadaşlar umarım herkes iyidir ? kürkçü dükkanına kabul ederseniz sevinirim çok özledim hepinizi hepinize kucak dolusu sevgiler öpücükler
Oyy seni veren allahà. Kurban gel. Gel hoşgeldin. Ay oy sen varken ben nasıl cıs yerim allamm nerelere gitsem.

Sabah yarim tost . Öğle pattis kızartma yufka ekmek arası tursula. .Tatlı da tahinpekmez karışımı. .

.... Menu sacmaligimm geceye kadar boylé devammm
Canım ama ya sadece bi şey merak ediyorum, şimdi sen buraya zayıflamak için geldin di mi, yani öncesinde bi şekilde kilo aldın. Ve bu yazdığın menülerle kilo da veriyorsun. Merak ettiğim şey şu, sen eskiden nasıl menülerle ne yedin de kilo aldın şimdi bunları yiyerek kilo veriyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…