Amin inşallah ablam bu defa alırım kucağıma.
Çok bulantım var sabahtan beri
Aldım banum ama onu da canım istemiyor bugün daha kötü oldum ya bennn yarın nasıl gideceğim işefatma çubuk kraker ye cnm
çantanda cebinde gezdir hemen at iki tane
Aldım banum ama onu da canım istemiyor bugün daha kötü oldum ya bennn yarın nasıl gideceğim işegerçi ise gitsem daha rahat olurum daha kolay geçer zaman bi eti sert gong iyi geliyor bana sanki
Canım ben 12 haftayı sağ salim göreyim de ben razıyım bulantıyatuzlu ya bastııyordur migdeyi zaten 12 haftaya kadar oluyor 1 ay kadar sürer sonra geçer cnm
Ablam batu ne yaptı okulu bitti mi nerede şimdihoşbulduk fatmacım canım kardeşimbenim bebeşini inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip eder rabbim..
nanaya ne oldu kim üzdü hiç arayıp sormuyoda ablasını nişanlandımı yoksa biri kısaca söylesin.
İyi diyelim iyi olalım :))Iyii pazarlar kizlar nasilsiniz es es yagmurlu bugun kasvetliii evde pinekliyorum
Vallaa halaa kasvetli ceydam bayagida sogucakmis donacagizz.Ama iyii oldu bana kardesimle film keyfi yapiyorumİyi diyelim iyi olalım :))
Gece yağmış burda da , şimdi hava güzel gibi :)
Tatliş burda da yagdı hava da kapalı kasvetli... Alışveriş yapmalıyız ama basiretimiz bağlandı galiba eve tıkılıp kaldıkIyii pazarlar kizlar nasilsiniz es es yagmurlu bugun kasvetliii evde pinekliyorum
Et döner ayrankahvaltı faslını atlattık , sıra yemege geldi
pide üeri et döner, patates, irmik helvaı ve ayrann
bugün sınavım çok agırrr
arkadaşlar cansu benim kardeşim hoşgeldin cansuuuuADINIZ: CANSU
YAŞINIZ:İNCE
BOYUNUZ:160
KİLONUZ:105
HEDEF KİLONUZ:70
KİLO ALMA NEDENİNİZÜZENSİZ BESLENME
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:SAĞLIKLI OLMAK
BİZE KENDİNİZİ ANLATSANIZA:
ADINIZ: CANSU
ben buranın demirbaşlarındandım canım hb ama biraz ara verdim tabi kilo alarak geri döndüm umarım hedef kiloma ulaşabilirim bu seferCansu hoşgeldin
yasom7272 abla sana hoşgeldin dedim mi valla hatırlayamadım :) demediysem affet hoşgeldiniz abla kardeş ne güzel yaaa :))
Hep beraber incecik hedeflerimize ulaşırız inşallah. :)ben buranın demirbaşlarındandım canım hb ama biraz ara verdim tabi kilo alarak geri döndüm umarım hedef kiloma ulaşabilirim bu sefercansu da öz kardeşim değil ama kardeşim gibi seviyorum onu ve onun kilo vermesini çok istiyorum.
Hoşgeldiniz insaAllah hedef kilonuza ulaşırsınız :)ADINIZ: CANSU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?