Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Aldım banum ama onu da canım istemiyor bugün daha kötü oldum ya bennn yarın nasıl gideceğim işe gerçi ise gitsem daha rahat olurum daha kolay geçer zaman bi eti sert gong iyi geliyor bana sanki

tuzlu ya bastııyordur migdeyi zaten 12 haftaya kadar oluyor 1 ay kadar sürer sonra geçer cnm

Iyii pazarlar kizlar nasilsiniz es es yagmurlu bugun kasvetliii evde pinekliyorum
Tatliş burda da yagdı hava da kapalı kasvetli... Alışveriş yapmalıyız ama basiretimiz bağlandı galiba eve tıkılıp kaldık Bu arada kuzum aklıma gelmisken sorayım nar çiçeği çayı içiyorsun ya poşet çay mı o cnm?

ADINIZ: CANSU

YAŞINIZ:İNCE

BOYUNUZ:160

KİLONUZ:105

HEDEF KİLONUZ:70

KİLO ALMA NEDENİNİZÜZENSİZ BESLENME

KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:SAĞLIKLI OLMAK

BİZE KENDİNİZİ ANLATSANIZA:
arkadaşlar cansu benim kardeşim hoşgeldin cansuuuu biz o kiloları beraber vereceğiz inş

Cansu hoşgeldin
@yasom7272 abla sana hoşgeldin dedim mi valla hatırlayamadım :) demediysem affet hoşgeldiniz abla kardeş ne güzel yaaa :))

Cansu hoşgeldin
yasom7272 abla sana hoşgeldin dedim mi valla hatırlayamadım :) demediysem affet hoşgeldiniz abla kardeş ne güzel yaaa :))
ben buranın demirbaşlarındandım canım hb ama biraz ara verdim tabi kilo alarak geri döndüm umarım hedef kiloma ulaşabilirim bu sefercansu da öz kardeşim değil ama kardeşim gibi seviyorum onu ve onun kilo vermesini çok istiyorum.

Hep beraber incecik hedeflerimize ulaşırız inşallah. :)

Hoşgeldiniz insaAllah hedef kilonuza ulaşırsınız :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…