Anladım abla tsk ederim belkide kilo verememe sebebin zamanında 2 defa diyetisyen gittim hiç insulinim direncine bakılmasıTubişim ben hipoglisemiyim canım yani insülin direncim var .5-6 yıl evvel yükleme testiyle teşhis konuldu .
Belirtilerim : sık sık açıkma , halsizlik , , şekerli ve hamur işi yediğimde hiç halim olmaz .zor kilo verme -çabuk geri alma . Birde ödem oluyor bunları yiyince . Bunlar bende görünenler görünmeyen etkileride vardır elbet .
Buna çare gl endeksine dikkat etmek canım karbonu çok fazla tüketmemek ve hareket
Dr bana günde 8 ögün vermişti . Egerki gl endeksine fikkat edeyim 3 ana ögün yetiyor çünki kanşekerinde dalgalanma olmadıgında açlık krizleri olmuyor .ayrıca okadar ara ögünüde saglıklı bulmuyorum hazmetmeden bi daha geliyor bünyeye donrada vucudda farklı sorunlar oluyor bence .
Ausencia abla cok gecmis olsun
Gecmis olsun tatlimmm. Rabbim sifa versin ♡♡♡Ben şifayı kapmışım ... gelmese şaşardım .
Burun ayrı telden öksürük ayrı telden çalıyor ve bugün düğün dernek koşturmaca var ... pfff pff
cnm @nananais ne oldu sorunm mu var@nananais canım çok üzüldüm ama arkadaşlara katılıyorum bugün bunu diyen yarın neler yapar ben eşimle 17 yaşımda tanıştım ozaman oda çok kıskançtı biZ arabayla ablam annem teyzemlere giderdik gece dönerdik çok kızardı 3 bayan ne diye gece çıkıyosunuzda hadi yolunuzu kesselerde ama küfür etmezdi ben hiç pes etmedim devam ettik çıkmaya sonra ünvde saçımı açıp jölelememe kadar kıskanırdı seksi oluyo diye açıktım ozaman bide zayıf herşeyimi kıskanırdı makyaj yapamazsın falan derdi benim ki çirkin ben afettim tabi kuş kaçacak diye korkardı nişanlanınca azaldı.ama seninki nişanlıykende yapmış bizimki ablamla anneme kıl dı birazda ondan yapardı neyse eğer o seni gerçekten seviyorsa %90 geri dönmek için sana dil dökecek sen ozaman naparsın kalbine yenik mi düşersin bilmem ama taviz verme ne olursa.taviz tavizi getirir.eğer dönmezsede bu işin tek çözümü var oda Şu ""Çivi çiviyi söker""
Canim sevgilisinden sözlüsünden ayrılmış Nanam. Atlatacak ama insaAllah. GeçecekKzlar kaptnmzn neyi var
Hadi ya zor bir durum @nananais cnm ne kadar takma falam desekte zor ams sen guclu bir kadnsn eminm herseyin ustesinden geldigin gibi bununda üstesinden gelirsin hakknda hangisi hayrli ise o olsn cnm bazen ser gördüğümüzde hayr hayr gördüğümüzde ser olablr kendni birkma cnm bu isler nasip cnm ne desekte insann ömrü rızkı esi degismezmis o sana yazilysa doner gelr bulr aranzda ne gectigini bilemem donusu varmi yokmu Rabbim sana gonlundeki gibi seni anlayan ruh esin kimse o yazsn burayi birkma kaptanm ugrasacak biseyin olmaynca daha cok dusunursn ins tez zamn da iyi bir is bulursn kafan daglrCanim sevgilisinden sözlüsünden ayrılmış Nanam. Atlatacak ama insaAllah. Geçecek
Ney cnm buBen eczaneye siparis verdim fiyat vermedi getirsin muhtemelen uygun olur bize geliş fiyatından verir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?