Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Anladım abla tsk ederim belkide kilo verememe sebebin zamanında 2 defa diyetisyen gittim hiç insulinim direncine bakılması

Günaydın kizlarrr..
@nananais tatlım kafanı dağıtacak bişeyler bulursan daha kolay olur. @masumm eskileri bol olsun
Hastalara geçmiş olsun.zencefil varsa evde direnciniz enerjiniz artar.
Şu avakadoyu bide kakaolu denemek lazım. Bende çürütüp attım. Bozuk kabak gibi tatsız tuzsuz

Hepinize Günaydın şekerler mutlu pazarlar @nananais tatlım ne acılar unutuldu dedigin gibi bu mu unutulmayacak? Aileden başka herşey yalan. Hakkında hayırlısı bitanem ♡♡♡♡ sen üzülme tatlım geçecek. Simdi böyle ise ilerisi de gorunuyor aslinda. Zararın neresinden dönersen kârdır, seni seviyoruz kuzummmm

cnm @nananais ne oldu sorunm mu var

Canim sevgilisinden sözlüsünden ayrılmış Nanam. Atlatacak ama insaAllah. Geçecek
Hadi ya zor bir durum @nananais cnm ne kadar takma falam desekte zor ams sen guclu bir kadnsn eminm herseyin ustesinden geldigin gibi bununda üstesinden gelirsin hakknda hangisi hayrli ise o olsn cnm bazen ser gördüğümüzde hayr hayr gördüğümüzde ser olablr kendni birkma cnm bu isler nasip cnm ne desekte insann ömrü rızkı esi degismezmis o sana yazilysa doner gelr bulr aranzda ne gectigini bilemem donusu varmi yokmu Rabbim sana gonlundeki gibi seni anlayan ruh esin kimse o yazsn burayi birkma kaptanm ugrasacak biseyin olmaynca daha cok dusunursn ins tez zamn da iyi bir is bulursn kafan daglr

Günaydın herkese. Dün 6da uyumuşum bugün 9da kalktım. Ne uykusuysa artık deliksiz resmen.
Dün menümüde yazmamışım.
Kahvaltı
1 dilim ekmek
1 elma
2 dilim peynir
5 zeytin

Ara
2 ceviz

Ögle
Biber dolması (2 küçük boy)
Yogurt

Ara
Meyve suyu( 1 çay bardağı)

Akşam
Çorba

Sonrada deliksiz uyku.

Bu arada iki gündür kabızlık çekiyorum. Canın çıktı resmen. Yeşilçay içtim kayısı yedim ama bir şeye yaramadı. Öneriniz var mı?

@nananais canım benim hakkında hayırlısı olsun gönlünden geçeni nasip etsin rabbim sana. iki günlük adamın ne haddine sana öyle davranmak. Sen daha iyisini bilirsin tabi ama diğer arkadaşların dediği gibi taviz verme. Yüz verince astarını istemek mevzusu bir nevi. Biz yanındayız senin..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…