saydin nasılsın canım nasıl gidiyo kilo verme umarım hedefine yaklaştın.Hoşgeldiniz insaAllah hedef kilonuza ulaşırsınız :)
Kolay gelsin canım :))kahvaltı faslını atlattık , sıra yemege geldi
pide üeri et döner, patates, irmik helvaı ve ayrann
bugün sınavım çok agırrr
teşekkür ederim iyi olmaya çalışıyorum tatlım sen nasılsın? Senin k.validen mi hasta ya da vefat etmişti canım? Hedef kilomu 62 den 58 e çektim tatlımsaydin nasılsın canım nasıl gidiyo kilo verme umarım hedefine yaklaştın.
Hoşgeldin canımADINIZ: CANSU
YAŞINIZ:İNCE
BOYUNUZ:160
KİLONUZ:105
HEDEF KİLONUZ:70
KİLO ALMA NEDENİNİZÜZENSİZ BESLENME
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:SAĞLIKLI OLMAK
BİZE KENDİNİZİ ANLATSANIZA:
o değilim ama bende kullunamayanlardan sayılırım :)Hoşgeldin canım
yasom7272
ablam eskiden bir arkadaş gelmişti neti pek kullanamayan , cansu o arkadaş mı yoksa başkası ile mi karıştırdım
ben kimseyi soramadımki nana kafam allak bullaktı haklısınız ama inan darbeden beri ne evde ne işte işler düzgün gitti herşey karman çorman umarım herşey yoluna girer gene sizlerle kilo verip hasret gideririz...... cansu o arkadaş değil cansu daha genç senle yaşıt size emanet ediyom onu....
evet geçen hafta kayınvalidemi kaybettik saydin allah mekanını cennet etsin herkese öyle kayınvalideyle karşılaştırır inş rabbim. Nediyelim hepimizin gideceği yer orası..teşekkür ederim iyi olmaya çalışıyorum tatlım sen nasılsın? Senin k.validen mi hasta ya da vefat etmişti canım? Hedef kilomu 62 den 58 e çektim tatlım9-9,5 kg. var veririm umarım :) bu boya 62 de fazla 58 de fazla da aslında idare eder işte dikkat ediyorum canim cok yememeye calisiyorum, midemin genelde durumu: sürekli kazı çalışmaları mevcut
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun insaAllah bitanem. Sabırlar diliyorum sizlere de. Ne güzel insanın k.validesi icin böyle konusuyor olması ♡ Allah ondan da senden de razı olsun. Benim k.validem de melek gibidir Allahım uzun ömürler versin başımızdan eksik etmesin, annemden ayırt etmem o da kızı gibi sever sagolsun ♡evet geçen hafta kayınvalidemi kaybettik saydin allah mekanını cennet etsin herkese öyle kayınvalideyle karşılaştırır inş rabbim. Nediyelim hepimizin gideceği yer orası..
Mekanı cennet olsun ablamevet geçen hafta kayınvalidemi kaybettik saydin allah mekanını cennet etsin herkese öyle kayınvalideyle karşılaştırır inş rabbim. Nediyelim hepimizin gideceği yer orası..
Alıntı yapmışsın bak, devamını bizimle öğrenirsino değilim ama bende kullunamayanlardan sayılırım :)
Veririz tabi ablam, ama bir daha gitme. Menü yorumlarını çok özledim özellikleben kimseyi soramadımki nana kafam allak bullaktı haklısınız ama inan darbeden beri ne evde ne işte işler düzgün gitti herşey karman çorman umarım herşey yoluna girer gene sizlerle kilo verip hasret gideririz...... cansu o arkadaş değil cansu daha genç senle yaşıt size emanet ediyom onu....
Mekanı cennet olsun inşallahevet geçen hafta kayınvalidemi kaybettik saydin allah mekanını cennet etsin herkese öyle kayınvalideyle karşılaştırır inş rabbim. Nediyelim hepimizin gideceği yer orası..
Canım birazcık zeyrinysğı iç yada incir kayısı kaynatıp iç şekerDavina .!.:Günaydın herkese. Dün 6da uyumuşum bugün 9da kalktım. Ne uykusuysa artık deliksiz resmen.
Dün menümüde yazmamışım.
Kahvaltı
1 dilim ekmek
1 elma
2 dilim peynir
5 zeytin
Ara
2 ceviz
Ögle
Biber dolması (2 küçük boy)
Yogurt
Ara
Meyve suyu( 1 çay bardağı)
Akşam
Çorba
Sonrada deliksiz uyku.
Bu arada iki gündür kabızlık çekiyorum. Canın çıktı resmen. Yeşilçay içtim kayısı yedim ama bir şeye yaramadı. Öneriniz var mı?
Allah rahmet eylesin toprağı bol olsunevet geçen hafta kayınvalidemi kaybettik saydin allah mekanını cennet etsin herkese öyle kayınvalideyle karşılaştırır inş rabbim. Nediyelim hepimizin gideceği yer orası..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?