Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

saydin nasılsın canım nasıl gidiyo kilo verme umarım hedefine yaklaştın.
teşekkür ederim iyi olmaya çalışıyorum tatlım sen nasılsın? Senin k.validen mi hasta ya da vefat etmişti canım? Hedef kilomu 62 den 58 e çektim tatlım 9-9,5 kg. var veririm umarım :) bu boya 62 de fazla 58 de fazla da aslında idare eder işte dikkat ediyorum canim cok yememeye calisiyorum, midemin genelde durumu: sürekli kazı çalışmaları mevcut

ADINIZ: CANSU

YAŞINIZ:İNCE

BOYUNUZ:160

KİLONUZ:105

HEDEF KİLONUZ:70

KİLO ALMA NEDENİNİZÜZENSİZ BESLENME

KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:SAĞLIKLI OLMAK

BİZE KENDİNİZİ ANLATSANIZA:
Hoşgeldin canım

yasom7272
ablam eskiden bir arkadaş gelmişti neti pek kullanamayan , cansu o arkadaş mı yoksa başkası ile mi karıştırdım

yasom7272 ablam hoşgeldin, senin ettiğin sitemi az bende etmedim beni sormuyor diye
ben kimseyi soramadımki nana kafam allak bullaktı haklısınız ama inan darbeden beri ne evde ne işte işler düzgün gitti herşey karman çorman umarım herşey yoluna girer gene sizlerle kilo verip hasret gideririz...... cansu o arkadaş değil cansu daha genç senle yaşıt size emanet ediyom onu....

evet geçen hafta kayınvalidemi kaybettik saydin allah mekanını cennet etsin herkese öyle kayınvalideyle karşılaştırır inş rabbim. Nediyelim hepimizin gideceği yer orası..

evet geçen hafta kayınvalidemi kaybettik saydin allah mekanını cennet etsin herkese öyle kayınvalideyle karşılaştırır inş rabbim. Nediyelim hepimizin gideceği yer orası..
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun insaAllah bitanem. Sabırlar diliyorum sizlere de. Ne güzel insanın k.validesi icin böyle konusuyor olması ♡ Allah ondan da senden de razı olsun. Benim k.validem de melek gibidir Allahım uzun ömürler versin başımızdan eksik etmesin, annemden ayırt etmem o da kızı gibi sever sagolsun ♡

o değilim ama bende kullunamayanlardan sayılırım :)
Alıntı yapmışsın bak, devamını bizimle öğrenirsin
Veririz tabi ablam, ama bir daha gitme. Menü yorumlarını çok özledim özellikle

Mekanı cennet olsun inşallah

Canım birazcık zeyrinysğı iç yada incir kayısı kaynatıp iç şeker

yasom7272 canim hosgeldin çok sevindim seni gördüğüme bende gecen hafta geldim daha tam menu spir yok ama yarin inşallah basliyorum
Oglum geldi Rize'den hafta sonu takilamadim fazla
Kv canim basinsagolsun mekani cennet olsun inşallah
Bende son 3aydir ancak kendime geldim veee tabiii stres 10kilo olarak bedenimdeki yerini aldi işimi kaybettim nerdeyse sagligimi ve bukadar emeklerimide kaybedecektim onun icin dondum inşallah 99partimde burda yanimda olursun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…