ADINIZ: CANSU
YAŞINIZ:İNCE
BOYUNUZ:160
KİLONUZ:105
HEDEF KİLONUZ:70
KİLO ALMA NEDENİNİZÜZENSİZ BESLENME
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:SAĞLIKLI OLMAK
BİZE KENDİNİZİ ANLATSANIZA:
Hoşgeldin cansuu canim insallah hep birlikte verecegiz bu kilolariiADINIZ: CANSU
YAŞINIZ:İNCE
BOYUNUZ:160
KİLONUZ:105
HEDEF KİLONUZ:70
KİLO ALMA NEDENİNİZÜZENSİZ BESLENME
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:SAĞLIKLI OLMAK
BİZE KENDİNİZİ ANLATSANIZA:
Kizz sendee allahh senii kacki yasin seninCanim yas kac merak ettim takimin en yaslisi ve en sismani benim
Yas genc ise daha hizli verirsin inşallah
Canimm kusura bakma gec cevap verdimm birtanem nar cicegi yaprak olarak aliyorum bir dardak sicak suya atip iciyorumTatliş burda da yagdı hava da kapalı kasvetli... Alışveriş yapmalıyız ama basiretimiz bağlandı galiba eve tıkılıp kaldıkBu arada kuzum aklıma gelmisken sorayım nar çiçeği çayı içiyorsun ya poşet çay mı o cnm?
Menum 13.11.2016 Pazar
Sabah
2 yumurta cirtme (soğanlı has yumurta)
9 zeytin
2 kk peynir
6 dlm ekmek cok yedimm ailemle olunca
3 bardak cay
Öğlen
5 biber kizartma
10 dlm pattis kizartma
5 dlm ekmek
Yogurt
Aksam menum yok yemedim.Zaten bugun bayagi bir ekmekte tozuttum.Insallahh yarin arti olmaz
Kizz sendee allahh senii kacki yasin senin
Başınız sağolsun Allah rahmet eylesin ben çok sevindim kayınvalidenizi böyle güzel anmanıza belli ki çok iyi biri Rabbim cennetine alsın inşallahevet geçen hafta kayınvalidemi kaybettik saydin allah mekanını cennet etsin herkese öyle kayınvalideyle karşılaştırır inş rabbim. Nediyelim hepimizin gideceği yer orası..
Bana henüz çorba vermedi diyetisyen o yüzden 3 haftadır çorba içmedim daha 1 kere bile@DERSAADET canım kan testi falan yaptılar ama hiçbiri insülin baktırma dı bu arada sen daha çok hangi çorbalar tüketiyorsun
Ama öğün atlarsan olmaz bi şey yemen lazım illa ekmek yemek zorunda değilsin. Ki ekmek bugün çok fazla kaçmış. Kızartma da cabasıMenum 13.11.2016 Pazar
Sabah
2 yumurta cirtme (soğanlı has yumurta)
9 zeytin
2 kk peynir
6 dlm ekmek cok yedimm ailemle olunca
3 bardak cay
Öğlen
5 biber kizartma
10 dlm pattis kizartma
5 dlm ekmek
Yogurt
Aksam menum yok yemedim.Zaten bugun bayagi bir ekmekte tozuttum.Insallahh yarin arti olmaz
Valla bugun ikizimm azcukk cildirdimm galibaaNe demek patates biber kızartma ne demek dilim dilim ekmekler :) napıon sen he napıoooonnnn
Yogurt yerim canim olmadi 1 kase felanBaşınız sağolsun Allah rahmet eylesin ben çok sevindim kayınvalidenizi böyle güzel anmanıza belli ki çok iyi biri Rabbim cennetine alsın inşallah
Bana henüz çorba vermedi diyetisyen o yüzden 3 haftadır çorba içmedim daha 1 kere bile
Ama öğün atlarsan olmaz bi şey yemen lazım illa ekmek yemek zorunda değilsin. Ki ekmek bugün çok fazla kaçmış. Kızartma da cabasıakşam yemeği yemeni tavsiye ederim öğün atlayarak telafi edemeyiz fazlalıkları
Anladim tatlim sagol ♥♥Canimm kusura bakma gec cevap verdimm birtanem nar cicegi yaprak olarak aliyorum bir dardak sicak suya atip iciyorum
Hepidenn conta yaktimm galibaa bugün böyle bir kayis koptu galibaaC cansu cansu hoşgeldin
yasom7272 kv mekanı cennet olsun Abla
DelyDoly naptin bacım sen
Ausencia düğünden dönemedi halay başı oldu
Eee canim masallah o kadarda yasin yokki bende 35 kova hatunuyummm44beybi 72 doğumluyum bir boğa kadiniyim
Hosgeldiniz cnmarkadaşlar cansu benim kardeşim hoşgeldin cansuuuubiz o kiloları beraber vereceğiz inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?