Başınız sağolsun , mekanı cennet olsunevet geçen hafta kayınvalidemi kaybettik saydin allah mekanını cennet etsin herkese öyle kayınvalideyle karşılaştırır inş rabbim. Nediyelim hepimizin gideceği yer orası..
Yürüyüsun bir kısmını dışarıda yaptık bizde canım .Eşimi irim gideyimm bir saglam yürüyüş yapayım
Basn saolsn cnmevet geçen hafta kayınvalidemi kaybettik saydin allah mekanını cennet etsin herkese öyle kayınvalideyle karşılaştırır inş rabbim. Nediyelim hepimizin gideceği yer orası..
Hosgeldn cnmyasomm sana emanetim başta
Menum 13.11.2016 Pazar
Sabah
2 yumurta cirtme (soğanlı has yumurta)
9 zeytin
2 kk peynir
6 dlm ekmek cok yedimm ailemle olunca
3 bardak cay
Öğlen
5 biber kizartma
10 dlm pattis kizartma
5 dlm ekmek
Yogurt
Aksam menum yok yemedim.Zaten bugun bayagi bir ekmekte tozuttum.Insallahh yarin arti olmaz
Chrome içeren gıda takviyesi.krom insuliinin işini yapmasını kolaylastiriyorNey cnm bu
ayyyyy hamam mi.bende gidebilmek çok isterdim.Canlar şekerler Gunaydinlarr... Mutlu pazarlar..
Biz bugün hamama git ez görümcem ve bi arkadasimla ilk defaesimle gidiyorduk ama aile kabinine sidmi bayana hamami bakalim neler olacak cok heyecanlıyım
ucuz atlatmissim hadi geçmiş olsun canimkızlar simit ,poça , sanviç ekmekleri havadauçuştu
sabahki kilodan sonra yemedimm valla
bol peynir (miktarını bilmiyorum)
4-5 zzyeti yeidm domates salatalık
iki lokkma simt yedim sadece
Hicc deme tatlimm benimkide fistik sarma yiyelimm diyoo bendee bagirdimm biz niye yürüyüşe ciktik diyeeYürüyüsun bir kısmını dışarıda yaptık bizde canım .
Eşim künefe yiyelim diye tutturdu.
Tabii hayır dedim
Hedefim 57 canımEvt canm bi gece gidiyorum 3 gun ev. Hafta sonu denk gelince 24 saat .. Insallah devam edersin diyete hedefin kacti ?
Abla suan bizim düşündüğümüz puf degil zaten bebegi yazik o kuzucuk dogru duzgun besin alamiyor faydali. Sahsen ben artik yorum yapmiyorum menülerine üzülüyorum keşke diyorum benm bebegim olsada ona ne yarar ne dayda verir diye düşünüp onunyesem. Hergun patates kizartmasiyla ne olur o bebek bilmiyorumVero bu mesajını begenmedim dikkatini çekerim yoksa ablam mesajımı begendi diye havalara girip gene yiyyon
Cumaya -1 kiloyla gelecen anlamam bak yoksa kızları önünden çekilirim etipufla bal kaymakla bogarlar seni
Eşimde diyor ki antep katmeri alayım. Asla dedim.10 kilo vereyim alışveriş sözü aldım sabote ediyor.Hicc deme tatlimm benimkide fistik sarma yiyelimm diyoo bendee bagirdimm biz niye yürüyüşe ciktik diyee
fatmacım bende seni gördüğüme çok sevindim inşallah herşey yoluna girecek merak etme herşerde bir hayır vardır kiloyuda sorun etnme veririz hayırlısıyla . paşanın dersleri nasıl alıştımı rizeye?yasom7272 canim hosgeldin çok sevindim seni gördüğüme bende gecen hafta geldim daha tam menu spir yok ama yarin inşallah basliyorum
Oglum geldi Rize'den hafta sonu takilamadim fazla
Kv canim basinsagolsun mekani cennet olsun inşallah
Bende son 3aydir ancak kendime geldim veee tabiii stres 10kilo olarak bedenimdeki yerini aldi işimi kaybettim nerdeyse sagligimi ve bukadar emeklerimide kaybedecektim onun icin dondum inşallah 99partimde burda yanimda olursun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?