Dogru az yedin.Hatta pastayi bile ikiye böldükte yedik.Korkacak bisey yok yani.Aksama spor yapariz yüksek tempoyla,grami ayni tutariz artik.
Süper 6 lari gördün ya.
Ben her sabah 4 kuru kayisi yerken yaninada kocaman bir bardak yesil cay iciyorum.Normalde 4 günde bir cikan ben artik her gün tuvalete cikiyorum cok sükür.Hatta artik bazen günde 2-3 kere ciktigimda oluyor.
Ay ne güzel canim yaaa.Ne mutlu bize
Oyyy gecmis olsun canim.
Cok sagol canim.Sende göreceksin insallah.4,5 kilon kalmis.az daha sabir tatlim
Buharli ütüler harika canim.Benim 2 senedir var ve cok cok memnunum.Bir tanede normal ütüm var acil durumlar icin.Ama buharliyla ütü yapinca cok zevk aliyorum.Ayrica dag gibi ütüyü 1,5 saatte bitiriyorum buharliyla.Buhari güclü oldugu icin iki saat sürtmene gerek kalmiyor.Hatta bazi kiyafetleri sadece ön yüzünden ütülüyorsun,arkasina gerek kalmiyor.Benimki bu ama Tefal daha iyi galiba.Ayni fiyat ama ondan daha memnun arkadaslarim.
Uploaded with ImageShack.us
QUOTE=Ganfed;18161223]gununuz aydin hayatiniz renkli osun.bu sabah yazamadim gunumuz vardi oraya gittim .fazla yemedim ama gozumde kalmadi degil hani.neyse istahimi zayifladigim gunlere sakliyorum ben.citir olunca yiyecem ben.
demi ama .bana sporu mehdi yusuf yaptiriyor. cok yaramaz coook bu kucuk adam
azer evet cnm bende 5 mile aboneyim.sürekli yapamıyorum yapıncada hemen duş lüksüm yok oğlum sayesinde ama 5 mil 5 mil diyorum :) ama kotası sınırlı olanlar için indirmek daha mantıklı..
Kotasi sinirli ne demek Tutku'cum?Ben bunu bazen bu forumda görüyorum,ama ne demek oldugunu bilmiyorum.Yani internet hizimi düsük gibi bisey?
cnm sınırlı internet..bir ay boyunca belli bi limit için para ödüyosun o limiti geçersen kat kat fazlasını faturaya yansıtıyolar..benim öyle en azındanher gün izlesem 1 haftada doldururm kotayı
minnosum, bende kosu bandini kullaniyorum ve 7.6 km yurumeye calisiyorum oda 500 kal. ediyor..yani 1.5 km 100 kal yapiyor...yanlis yaziyor belkide bandinda iyi bir bak gulumya ben gecen gun tam 60 dk 4 km hızda yurudum 122 kalorı yaktım benım bandda bı sorun var ozaman dogacımm yanı okadar yorulmustumkı vede terledım sadece 122 kalorı dusunsene
slmlar arkadaşlar yazılarınızı okudum ve çok hoşuma gitti bütün yazdılarınız çok samimi ve sıcak geldi bende kilo vermek istiyorum artık 70.5kiloyum verip alıyorum sürekli artık zayıflamak istiyorum benide aranıza alırmısınız bebeğimden dolayı çok takip edemem ama fırsat buldukça girerim inş ben kısacası eşimle birlikte geç yemek yemeyi kestim yeşil çay form çayı ve 5i biyerde çayını içiyorum dönüşümlü olara ama devamlı atıştırmaktan vazgeçemiyorum bnmde hedefim 60 inş burda sizinle birlikte bende zayıflayabilirim tabiki aranıza alırsanız
Ahaaaa ilgincmis.Ama kaldimi öyle seyler hala yaa.Ben onu eskiden oldugunu zannediyordum.Valla Almanya bu konuda cok süper.Ben ayda 35 euro ödüyorum.Icinde sinirsiz internet 6000 hizla hemde,Türkiye ve 42 ülke,Almanyanin tüm sehirleri sinirsiz bedava.Bu süper bisey bizim icin.Annem diyorki Allah bu Almanlardan razi olsun.Istedigimiz kadar korkmadan konusuyoruz
teşekkür ederim canım .......selam kızlar..giremedim hiç..haftasonu dışardaydık,cumartesi babamızla alışverişe çıktık,pazar anneannemize kahvaltıya gittik orda zaman geçirdik..bugünde sabahtan platesimi yapıp oğlumu parka götürdüm..geçen hafta evden hiç çıkmamıştık haliyle parada harcamamıştık.bugün acısını çıkardık.oğluma 2 çift ayakkabı mevsimlik kyafet aldım bi sürü..şimdide eşim aradı arkadaşım hamileydi eşide eşimin arkadaşı..1 ay erken doğum yapmış bebeği yoğun bakımdaymış onu görmeye gidicez..bizden haberler bu kadar..bu hafta havalar güzelken dışarda oluruz hep evde olduğum sürece yorum yazarım ancak..
saferan geçmiş doğum günün kutlu olsun canım..
doğa üzülme tatlım benimde geçen aynııs oldu ya 3 kilodan fazla çıktım tartı yüzünde..ama onlarıda verdim sonuçta..sende verirsin merak etme.
ceyce kerem nasıl canım..keyifsizmiş..utkudada başladı diş olayı yeniden..salya sürekli akıyo çok kabarmış dişler..bi kaç gecedirde huysuz..allah yardımcımızolsun..
irem canım ben leslie nin 5 mil olanını yapıyorum..istersen link veririm sana..5 mil en etkili olanı.
Ahaaaa ilgincmis.Ama kaldimi öyle seyler hala yaa.Ben onu eskiden oldugunu zannediyordum.Valla Almanya bu konuda cok süper.Ben ayda 35 euro ödüyorum.Icinde sinirsiz internet 6000 hizla hemde,Türkiye ve 42 ülke,Almanyanin tüm sehirleri sinirsiz bedava.Bu süper bisey bizim icin.Annem diyorki Allah bu Almanlardan razi olsun.Istedigimiz kadar korkmadan konusuyoruz
biz ayda 60 euro oduyorum azerim, icinde ineternet, telefon ve dijital yayin varr..ha birde cinirsiz cizgifilm kanallarida icinde....istedigin kadar kullan...galiba trde var kota meselesi..baska bir yerde duymadim daha
teşekkür ederim canım .......
kızlar iyi akşamlar ben de öğleden sonra avm ye gittim kart ödemeye kendime ayakkabı aldım geldeim flo dan... deri ama seri sonu olduğu için 20 tl ye geldi.....
Kirmiziiiiimmmm cizelgemi gördünmü kizzzz.Bisey demedinnnnn amaaaaa
Hayirli olsun canim.Güle güle kullan insallah.
Nedir biz kadinlar bu ayakkabi sevdasi yaaaa.Hepimizmi ayniyiz yaaa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?