Tesekkur ederim canim. İnan unutmak da istemiyor insan, gecenin o sessizliğinde onlara dua ederken herkes uyurken onlara daha yakın olduğumu, onların da bana yakın olduğunu hissediyorum.Başınız sağolsunAllah sabırlar versin, kolay değil unutmak
Yahu iki dakka bir şey dikeyim dedim .... Oooooo ooo sonra aus niye alıntıların çok .
Bu arada yeryüzünde benim kadar eline iğne iplik yakışmayan insan evladı yoktur herhalde ...şu an eşim bakıp bakıp gülüyor sanat eseri dikişime
Ya sorma ...yanımdaki kadın ...diyette misin dedi . Tanımıyorum , eşimin iş arkadaşının eşi . Evet dedim . İhtiyacınız yok ki dediKadın toplasan 50 kilo yok
Teessüfle son cümleni es geçip ....boy kaç hacı boy diyorum ?
Zaten senin metabolizmayı çözsem ...atomu da parçalayacağım masum
Öğlen / akşam klasik yemek yapma sıkıntım olduğunda ...ben bol cevizli , peynirli koca bir salata tüketiyorum .
Bazen köz kırmızı biberli , bazen mor lahana/havuç.
İçine etimek kırıyorum . Bu tarz salatayı 6 öğün verseler yerim .
Sende bu şekilde geçiştirebilirsin arada.
Gece gece .
3 ten önce uyumak yok o zaman . Ancak gider armut
Saat gece 3 te uyusam öper başıma koyarımGece gece .
3 ten önce uyumak yok o zaman . Ancak gider armut
Ka-raca canım ... şimdi okudum . Bence beyninin sinyali ile savaşabilirsin . Çok acı biliyorum ....
Ben annemi kaybettiğimde uzun seneler onun ölüm saatinde hiç bir şey yapmaz ....öyle dururdum .
Ama hayat devam ediyor . Ve biliyorum ki bizim dünyada yasımız devam ederse ...onların ruhu daha çok üzülür .
Canım benim çok üzüldüm çok zor. Rabbim kabul etsin dualarını. Nur içinde yatsınlar inşaAllahTesekkur ederim canim. İnan unutmak da istemiyor insan, gecenin o sessizliğinde onlara dua ederken herkes uyurken onlara daha yakın olduğumu, onların da bana yakın olduğunu hissediyorum.
Bunları bir çok dr söyledi bana, ama bir tek o saatlerde ruhum besleniyor. Ve hani geç kalırım uyanamam beklerler gibi sanki, hani hasta yazık herhalde die düşünmeyin sakın, o saatler çok sakin dingin ve samimi ve her gece üzülerek ağlayarak değil gerçekten bi huzur bi kavuşma bi dinlenme gibi benim için.Ka-raca canım ... şimdi okudum . Bence beyninin sinyali ile savaşabilirsin . Çok acı biliyorum ....
Ben annemi kaybettiğimde uzun seneler onun ölüm saatinde hiç bir şey yapmaz ....öyle dururdum .
Ama hayat devam ediyor . Ve biliyorum ki bizim dünyada yasımız devam ederse ...onların ruhu daha çok üzülür .
Amin canım Aminn Teşekkür ederimCanım benim çok üzüldüm çok zor. Rabbim kabul etsin dualarını. Nur içinde yatsınlar inşaAllah
Canım Rabbim sabırlar versinKa-raca canım ... şimdi okudum . Bence beyninin sinyali ile savaşabilirsin . Çok acı biliyorum ....
Aldım kaptimmİyi geceler kızlar ben kaçar , yarın yeni hafta başlıyor ,hoş bana Gore salı yarın
suraya bi kalp çizelim ilk gelen alsın
7.TAKIM HATUN KİŞİSİ | YAŞ | BOY | HEDEF KİLO | BAŞLANGIÇ KİLO | GEÇEN HAFTA KİLO | BU HAFTA KİLO |
31 | 1.67 | 75 | 86 | 86 | 85.5 |
Ausencia canimm Allah rahmet eylesin, ölüm bir son değil başlangıç, diğer bi hayata başlangıç. Ben suna benzetiyorum Anne karnında belirli evrelerden geçiyoruz, dünyaya gelmek için beklememiz lazım kolumuz, bacağımız organlarımız oluşuyor bu dünyaya bir hazırlık hepsi, anne karnında hiç biri lazım değil oysa bize. Bu dünya da öyle benim için hersey hazırlık, burda verdiğimiz her bir sınav bize diğer dünyamızda lazım. Bu evrelerde bizim için hazırlanmış.
99 depremi, hayatımda bana dokunan herkesi kaybettim o gece. Cocuklugumdan beri kurulu saat gibi hep öyle işte.
Sesin gelmezse ben seslenirim ama
Sesin gelmezse ben seslenirim ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?