Mümkün oldukça yüksek kaloride zayıflamaya caliski sonra azltilabilsinBalık haftanın 2 günü kesin tuketiyorum. Et yerine onu tüketiyorum o var zaten Menum de. Ay evet simit imhh
Ama var yani, onuda gordu bu gözlerAhahhaha sucuklu yumurta ama sucuk direk organik kendim yapıyorum, mihlama da eski kaşardan daha az yağlı hani diye
Canim afiyet olsun. spor yokmu? limonata şekerli mi ?Sabah öğle bir gibi oldu
Diyet ekmek tost , peynir , zeytin , ceviz , domates
Akşamüstü 4 e doğru
Tavuk sote , salata , 3 çatal makarna , ev yapımı limonata
2 lt su
Şekerim düştü
Çikolata yedim
Spor yok ama çok hareketli bir gündüCanim afiyet olsun. spor yokmu? limonata şekerli mi ?
Ayy süpermiş bu tarif aslında ama günde 3 ceviz den bir kk dan fazla peynir vermiyor. ama ben yinede yaparım kıh kıh kıhYahu iki dakka bir şey dikeyim dedim .... Oooooo ooo sonra aus niye alıntıların çok .
Bu arada yeryüzünde benim kadar eline iğne iplik yakışmayan insan evladı yoktur herhalde ...şu an eşim bakıp bakıp gülüyor sanat eseri dikişime
Ya sorma ...yanımdaki kadın ...diyette misin dedi . Tanımıyorum , eşimin iş arkadaşının eşi . Evet dedim . İhtiyacınız yok ki dediKadın toplasan 50 kilo yok
Teessüfle son cümleni es geçip ....boy kaç hacı boy diyorum ?
Zaten senin metabolizmayı çözsem ...atomu da parçalayacağım masum
Öğlen / akşam klasik yemek yapma sıkıntım olduğunda ...ben bol cevizli , peynirli koca bir salata tüketiyorum .
Bazen köz kırmızı biberli , bazen mor lahana/havuç.
İçine etimek kırıyorum . Bu tarz salatayı 6 öğün verseler yerim .
Sende bu şekilde geçiştirebilirsin arada.
Gece gece .
3 ten önce uyumak yok o zaman . Ancak gider armut
Hiç önemli değil canım, gerçekten sorun yok. Evet o saatlerde ayakta olmak görev gibi benim için, hani gecenin en sessiz saatleri birşey olursa çabuk müdahale ederim gibiAnlıyorum , beyin otomatikman seni o saatlerde ayakta tutmak istiyor . Muhtemelen uykuda yakalandın
Canım sana tekrar hatırlattıgım için özür dilerim
14 yasindaydim canımKaç yasindsydin? Ozaman kolay değil işte buda senin sınavın demekki cnm
Patron french presim kırıldı Yeşilcay icmiorm die kızsan da yenisini alsam
Oğluma alim ben seniİlerde kusursuz koca adayı bulursam daha mutlu olacağım
Ayy ben de hiç beceremem hiç sevmem de, eşim benden güzel dikiyor zorda kalıncaAus en nefret ettigim iş dikiş işi benimde elime hiç yakışmaz bi eğreti durur...... hatta çocukların pantolonu lastik tsktirayim dedim. Terzi siz bile yapardınız dedi ah ahh dedim içimden , bi bilsen iğne iplik ne çeker elimden....
Peynirli,cevizli salata benimde favorim hata yayın akşamki menüm......
Canim başin sağolsun allah mekanlarını cennet eylesin ne desek boş ne desek zor Allahım sabrını versin ve çok mutlu bir hayatın olsun acını hafifletecek . ..
Alıntılarına kurban olurum seniiiinnnn :))) menü efsane zaten bol bol su içilmiş :) izindeyim
Mehtap bende istanbuldan 27 yasındayım. 105ten 92ye geldim şükür devam ediyorum hala hedefler 60lar 50ler tabieski üyelerin gelişi beni mutlu ediyor ya samimi bir sıcaklık oluyor ortamda hoş geliyor :) iyi ki geldiniz
Canım başın sağolsun sana huzur veriyorsa ne güzel. Üzülmemen için dua edeceğim hep.
Teşekkür ederimmBasin saolsn cnm bnm ya
Yeşil caysiz diyet mi olurPatron french presim kırıldı Yeşilcay icmiorm die kızsan da yenisini alsam
Oğluma alim ben seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?