Pazar Menü Bildirimi
Sabah
Şekersiz sade nescafe / 4-5 kuru üzüm
Kahvaltı
1 fincan yeşil çay
1 yumurta ile lorlu maydanozlu omlet
5 zeytin
1/2 domates
Ara
1 elma
Öğle (düğün dernek)
Et sote (4-5 kaşık kadar)
2 kaşık pilav
1 kutu ayran
Akşam
1 kase tarhana çorba
1 porsiyon zeytinyağlı pırasa
3 zeytin
Su şu an için 2.3 lt
Spor
elbette kendimi tanıtayım YASIM: 44yaşında BOYUM: 158 KİLOM: 69du sabah ama burayı bıraktığımda 65 kiloyla bırakmıştım yarın tam kilo vereyim bu arada haşimato hastasıyım çok ödemlerim olur sık sık evli 1çoçuk annesiyim anestezi teknikeriyim hım başka başka acemi çoçuklar gibim oldum ne yazacağımı bilemedim yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerimhedef kilom:60 tabi nezaman olurum bilmiyom hiç olamadım 2yıldır
Canım başın sağolsun sana huzur veriyorsa ne güzel. Üzülmemen için dua edeceğim hep.99 depremi, hayatımda bana dokunan herkesi kaybettim o gece. Cocuklugumdan beri kurulu saat gibi hep öyle işte.
Basin saolsn cnm bnm yaTesekkur ederim canim. İnan unutmak da istemiyor insan, gecenin o sessizliğinde onlara dua ederken herkes uyurken onlara daha yakın olduğumu, onların da bana yakın olduğunu hissediyorum.
Alıntılarına kurban olurum seniiiinnnn :))) menü efsane zaten bol bol su içilmiş :) izindeyim
Mehtap bende istanbuldan 27 yasındayım. 105ten 92ye geldim şükür devam ediyorum hala hedefler 60lar 50ler tabieski üyelerin gelişi beni mutlu ediyor ya samimi bir sıcaklık oluyor ortamda hoş geliyor :) iyi ki geldiniz
Canım başın sağolsun sana huzur veriyorsa ne güzel. Üzülmemen için dua edeceğim hep.
Akşam dışarı cıktım gratise gittim dünyaları aldım geldim:)
Evdeyken şişeyle dolaşıyordum. işyerinde ise şişe( yarım ya da boş halde) bir yerde ben bir yerde su bir yerdeBu mesajı alıntılamadan gidip yatan ausu uyku tutmazdı ki
Su içme prog. indirdim tele .Saat başı zırtlıyor ... mecbur içiyorum
Ben kendimden geçtim kredi kartımdan tek çekim olarak geçti, kulagımda o şarkı sorma ne haldeyiiiiimmmİnsan kendinden geçiyor değil mi
Kız demedin mi sen?Ee benim konu kaynadi, ben neler diycem şimdi diyetisyenime ?
HorlamamıGelir gelir ...illa ki bir ses gelir ...artık horlama sesim olur ...idare et
O kadar dedim işte başka ne diyimKız demedin mi sen?
- N Nana bunları yazdım Eki Görüntüle 1911144
Balık haftanın 2 günü kesin tuketiyorum. Et yerine onu tüketiyorum o var zaten Menum de. Ay evet simit imhhBalık seviyor musun canım, kış geliyor 2-3 akşam balık yiyebilirsin. Haftada bir gün yarım simitli bi ara olsun
Ayyy aynı ben, eskiden bulamazdim simdi hep büyük bedenlerHiçbirşey bulamadım alışverişte 50 beden bile varken 44 beden pantolan yoktu hay yarabbim
Ahahhaha sucuklu yumurta ama sucuk direk organik kendim yapıyorum, mihlama da eski kaşardan daha az yağlı hani diyeBu arada sucuklu yumurta mıhlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?