Yemek yiyeli 6 saat olduacıktımmm, kürümü içip yatayım olmadı
İnşaAllah sen de değiştiricen kilonu tatlım inanıyorumYok artık abartma aus diyerek arada sildiklerimde var
Bugün misss gibi menemen ve ekmek büyüsüne kapılan 2. kişisin ahum . Hadi Cumaya kadar azami dikkat gülüm
Aus bu menüyü pek bir beğendi
Beni bana bırakmadılar hala...gidemiyorum hamama
Şişşşşt ses yok ses yok ...gurultu değil onlar ....çok yemişsin miden şişmiş onun sesleri ..öyle düşün
Lütfen bir üst mesajı okuyunuz
Aebenim senin bilgiler niye tabloda yok yahu ...Şimdi menü verince farkettim . Takımın piri miri olarak ...bir başlangıç kilosu ( 10 yıl önceki de olur) bir boy , hedef kilo atıver ortaya .
Tamam canım , derhal.
Hmmmm 58 ...ne güzel kilo ...keşke benim olsaBende indireceğim ...hele bir yaklaşayım .
Tamam canım bu tüyoları dikkate alacağım .
Bol şannnnns
Açık büfe bence en garanti davet .Kaçamak yapıp yapmamak tamamen sana bağlı kalıyor .
Yarın takımıma sadakatimi ispatlayacagim.Yok artık abartma aus diyerek arada sildiklerimde var
Bugün misss gibi menemen ve ekmek büyüsüne kapılan 2. kişisin ahum . Hadi Cumaya kadar azami dikkat gülüm
Şişşşşt ses yok ses yok ...gurultu değil onlar ....çok yemişsin miden şişmiş onun sesleri ..öyle düşün
Aebenim senin bilgiler niye tabloda yok yahu ...Şimdi menü verince farkettim . Takımın piri miri olarak ...bir başlangıç kilosu ( 10 yıl önceki de olur) bir boy , hedef kilo atıver ortaya .
Tamam canım , derhal.
Hmmmm 58 ...ne güzel kilo ...keşke benim olsaBende indireceğim ...hele bir yaklaşayım .
Bol şannnnns
Açık büfe bence en garanti davet .Kaçamak yapıp yapmamak tamamen sana bağlı kalıyor .
Acıkanlar için uyku saatiiiiiiiiiiii
Mis gibi uyku .... Hemencicik sabah olsun ...ohhh misss gibi kahvaltı
Evet ..Bunu burda deneyen var mı yoksaaeben GEÇEN HAFTA 2300 BU LISTEDEN mi
Yarın takımıma sadakatimi ispatlayacagim.
Şu şişman Karaca ya bi yardım :))
Diyetisyenim mesaj atmış listede zorlanıyor san güncelleyelim demiş, bende çok iyi olur diyince ne yemek istersin Bana bunları yaz ona göre ayarlayalım dedi. Ne desem ne yapsam ?
Midelerimiz ikizaçlıktan grulduyor , meyve ve yoğurt yiyeceğim
Çok feci değil Abla menulerin , benim bu bünye daha beterini gorduuBende menü vereyim pek iyi degil ama
Huuuu yarın 4 günlük listeye bende yeniden başlıyorum . Son 3 gün gayet serbest yedim sabah bakalım ne artım olacak.
Sabah :
2 dl ekmek .
Karışık kızartma .
Peynir .
Az kuşburnu mar .
Akşam:
Balık . Salata 1/4 yufkaya sarıp yedim .
2 çiğ köfte aysberkle .
Kuzumun dogum günüydü . Çok azda yaş pasta .
Su 1.5 ancak . Sporda yok
Genelde peynir çeşitleri reçel ve hamur işi çeşitleri oluyor. Ben haşlanmış yumurta soğus devam ederim inşallah dayanırım Allahimm
Yok artık abartma aus diyerek arada sildiklerimde var
Tamam canım , derhal.
Bol şannnnns
Acıkanlar için uyku saatiiiiiiiiiiii
Yahu benim ne başım ne sonum belli ne diyeyimkiAcıkanlar için uyku saatiiiiiiiiiiii
Bence 3+3 cüyüm.Listede seni zorlayan ne karaca ?
Ben 3 ana + 3 ara öğüncüyüm . Bu şekilde kilo vermenin sağlıklı olduğunu düşünüyorum .
Listede ne sıkıyor seni ?
Listede seni zorlayan ne karaca ?
Ben 3 ana + 3 ara öğüncüyüm . Bu şekilde kilo vermenin sağlıklı olduğunu düşünüyorum .
Benim listem de 3 ana 3 ara, öğlen yemek yapmak zorluyor hergün düzenli yemek pişirmek sıkıyor. mesela öğlen yemek yapmadıysam bi corn flokes döksem yesem (örnek sadece hazır olması açısından) yemeklerin yanında yoğurt ayran olmaması sıkıntı. Ayran çok doyuruyor mesela beni yemeklerle. Kahvaltı çeşidi çok önemli kahvaltıda çeşit çok önemli gözüm doymaz keyifsiz kahvaltı ediyorum. başka şimdi aklıma da gelmiyorListede seni zorlayan ne karaca ?
Yahu benim ne başım ne sonum belli ne diyeyimki
Hadi seni kırmayım1453 te yane diyete yeni başladıgımda diyemem daha o vakitler 15 yaşındaydım . Hımmm en son tavan yaptıgım ( hamiş sonrası hariç ) 80 di .hedefim 65 canım o kilo iyi duruyor bende . Cumaki kilomuda biliyorsun . Yarın sabah biraz artıda çıkarım .
Oldumu erdinmi muradına listeyede soktun beni
He bu arada yasemin seferogulları dasın gel bacım gel şu telli ogullarına gösterek günlerini . Geçen hafta fena toz yuttularda garipler
Dur hemen sorayımBence 3+3 cüyüm.Ka-raca canın her Öğün yoğurt ekle. Birde sor bakalım "sabah kalkınca 2 yk yoğurt ardından 30 dakika yuruyus diyorlar yağ yakıyorlarmış sizce doğru mu?" diye. Bakalım ne diyecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?