Bakale sen ausla düşe kalka iyce ona benzedin banuAcıma acınacak hale gelirsin bu hafta
Hayır Bende gofret yetmemiştimBanucuma cumarteyi yazmadıgımı kimse çakmasın hele cumartesi akşam 1 halka tatlıyı yedimide kimse duymasın neme lazım ,pazar fana degildi
Sebep ? çok ilginç ..Birde bende bi rituel her gece mutlaka 2.45 de kalkar 5 e kadar otururum her gece ama. Böyle olunca da genelde geç kalkiyorum öğün kayiyor
Bakale sen ausla düşe kalka iyce ona benzedin banuD
Akşamı ofiste yapayım diyorsun yaniBende salata yaptim , yarın akşam çıkmadan yemek için , içine peynir iki adet ceviz eklemeyi dusunuyorumaeben nasıl olur ?
Birde bende bi rituel her gece mutlaka 2.45 de kalkar 5 e kadar otururum her gece ama. Böyle olunca da genelde geç kalkiyorum öğün kayiyor
99 depremi, hayatımda bana dokunan herkesi kaybettim o gece. Cocuklugumdan beri kurulu saat gibi hep öyle işte.Sebep ? çok ilginç ..
Zati bende sen yemedin diye yedim nanişimHayır Bende gofret yetmemiştim
Akşamı ofiste yapayım diyorsun yani
Bu hafta böyle dene banum . Ayranda iç
Karacam şu an şok ettin beni tüylerim diken diken oldu99 depremi, hayatımda bana dokunan herkesi kaybettim o gece. Cocuklugumdan beri kurulu saat gibi hep öyle işte.
99 depremi, hayatımda bana dokunan herkesi kaybettim o gece. Cocuklugumdan beri kurulu saat gibi hep öyle işte.
Aldım, hala alıyorum. Beyinde ki uykuyu saglayan hormonum dogru çalışmıyor bazen 2-3 gün hiç uyumadığım oluyor sonra uykuya dalsamda yinede gece o saatlerde kalkıyorum mutlakaKaracam şu an şok ettin beni tüylerim diken diken oldubaşın sagolsun . Yardım aldınmı ?
Saol canımNe desem bilemedim , basinsagolsun
Ben iki lokma salatalık yedim
Çok feci değil Abla menulerin , benim bu bünye daha beterini gorduu
Mutlu yılları olsun kuzunun
Benimde bugün açık bufe yapmışlardı ofiste dönüp bakmadım bile
Auss senin bu yorumların beni oldurcekkkcok yemisim migdem şişmiş demek
Menünde çok iyiydi düğünde omana rağmen kaçmadı gozumden
Yahu benim ne başım ne sonum belli ne diyeyimki
Hadi seni kırmayım1453 te yane diyete yeni başladıgımda diyemem daha o vakitler 15 yaşındaydım . Hımmm en son tavan yaptıgım ( hamiş sonrası hariç ) 80 di .hedefim 65 canım o kilo iyi duruyor bende . Cumaki kilomuda biliyorsun . Yarın sabah biraz artıda çıkarım .
Oldumu erdinmi muradına listeyede soktun beni
He bu arada yasemin seferogulları dasın gel bacım gel şu telli ogullarına gösterek günlerini . Geçen hafta fena toz yuttularda garipler
Aus bebde bi isinamadim su ara ogun olayına , ama ara yapmayinca daha hızlı kilo veriyorum ben
Benim listem de 3 ana 3 ara, öğlen yemek yapmak zorluyor hergün düzenli yemek pişirmek sıkıyor. mesela öğlen yemek yapmadıysam bi corn flokes döksem yesem (örnek sadece hazır olması açısından) yemeklerin yanında yoğurt ayran olmaması sıkıntı. Ayran çok doyuruyor mesela beni yemeklerle. Kahvaltı çeşidi çok önemli kahvaltıda çeşit çok önemli gözüm doymaz keyifsiz kahvaltı ediyorum. başka şimdi aklıma da gelmiyor
Bakale sen ausla düşe kalka iyce ona benzedin banuD
Ausla yatan hırslı kalkar
Anlıyorum , beyin otomatikman seni o saatlerde ayakta tutmak istiyor . Muhtemelen uykuda yakalandınAldım, hala alıyorum. Beyinde ki uykuyu saglayan hormonum dogru çalışmıyor bazen 2-3 gün hiç uyumadığım oluyor. Ama yinede gece o saatlerde kalkıyorum mutlaka
Aldım, hala alıyorum. Beyinde ki uykuyu saglayan hormonum dogru çalışmıyor bazen 2-3 gün hiç uyumadığım oluyor sonra uykuya dalsamda yinede gece o saatlerde kalkıyorum mutlaka
İlerde kusursuz koca adayı bulursam daha mutlu olacağımZati bende sen yemedin diye yedim nanişim
Kuzum iyimisin?
Başınız sağolsun99 depremi, hayatımda bana dokunan herkesi kaybettim o gece. Cocuklugumdan beri kurulu saat gibi hep öyle işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?