Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Yahu iki dakka bir şey dikeyim dedim .... Oooooo ooo sonra aus niye alıntıların çok .

Bu arada yeryüzünde benim kadar eline iğne iplik yakışmayan insan evladı yoktur herhalde ...şu an eşim bakıp bakıp gülüyor sanat eseri dikişime

Ya sorma ...yanımdaki kadın ...diyette misin dedi . Tanımıyorum , eşimin iş arkadaşının eşi . Evet dedim . İhtiyacınız yok ki dedi Kadın toplasan 50 kilo yok

Teessüfle son cümleni es geçip ....boy kaç hacı boy diyorum ?

Aus bebde bi isinamadim su ara ogun olayına , ama ara yapmayinca daha hızlı kilo veriyorum ben

Zaten senin metabolizmayı çözsem ...atomu da parçalayacağım masum

Öğlen / akşam klasik yemek yapma sıkıntım olduğunda ...ben bol cevizli , peynirli koca bir salata tüketiyorum .

Bazen köz kırmızı biberli , bazen mor lahana/havuç.

İçine etimek kırıyorum . Bu tarz salatayı 6 öğün verseler yerim .

Sende bu şekilde geçiştirebilirsin arada.

Ausencia ablam, 1 armut bi kasede yoğurt yemedim , başkası yemiş

Gece gece .

3 ten önce uyumak yok o zaman . Ancak gider armut

Bakale sen ausla düşe kalka iyce ona benzedin banu D

Ausla yatan hırslı kalkar

Aldım, hala alıyorum. Beyinde ki uykuyu saglayan hormonum dogru çalışmıyor bazen 2-3 gün hiç uyumadığım oluyor. Ama yinede gece o saatlerde kalkıyorum mutlaka
Anlıyorum , beyin otomatikman seni o saatlerde ayakta tutmak istiyor . Muhtemelen uykuda yakalandın

Canım sana tekrar hatırlattıgım için özür dilerim

Ka-raca canım ... şimdi okudum . Bence beyninin sinyali ile savaşabilirsin . Çok acı biliyorum ....

Ben annemi kaybettiğimde uzun seneler onun ölüm saatinde hiç bir şey yapmaz ....öyle dururdum .

Ama hayat devam ediyor . Ve biliyorum ki bizim dünyada yasımız devam ederse ...onların ruhu daha çok üzülür .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…