valla ben de ayakkabı almayı çok severim.. resim koyabilsem aslında sizede gösterirdim....
ayyyyyyyyyyyyyyy supersinnnn azericimmmmmmmmmmm...gormemistim vallaha..biryandan buraya bakiyorum biryandan kardesime laf yetistiriyorum...tebrik ederi gulum seni......az kaldi kiz artik sanaaa..
irem canım ben leslie nin 5 mil olanını yapıyorum..istersen link veririm sana..5 mil en etkili olanı.
5 mil harika yaa,demi Tutku.Ben daha demin yaptim bittim,ondan sonra dogru dusa gittim.Ben pek terleyemeyen biriyim ama acayip terletiyor bu.Valla herkese söyleyelimde hepimiz yapalim grupca.Buradan link veremiyoruz ama $öyle söylüyüm:
Google'a 5 mile fat burning yaz, yazilar cikinca videolara tikla,ikinci siradaki video.
kızlar akşam yemeğinde de şunları yedim bugün..
çorba
2 adet köfte
2 yemek kaşığı z.yağlı kereviz (havuçları ayırdım)
salata
yoğurt
ben şimdi biraz ütü yapıcam hazır dobiş oğlumu uyutmuşken.. size iyi sohbetler..
saferancım ayakkabılarını güle güle kullan tatlım..
beyazı daha cok beğendim
sağolun kızlaar...siyahları günlük giyerim daha çok ama kaliteli deri yanii 20 tl ye çok iyi... beyazlar stillo nun daha ağır füme rengi aslında antalyada seri sonu satan bi mağaza var ablam ne varsa tplayıp getiriyor oda 30 tl çok ucuza geldi ....Kiz Safi$$$$$$$$$Koymussun resimleri valla.Süper oldu yaa.Bundan sonra hep böyle aldigimiz cicilri koysak buraya beee.Arkadas degilmiyiz,fikir alsak sevincimizi paylassak beraber demiiiiii.
Ayrica bende beyazi daha cok begendim.Hayirli ossun,güle güle giy.Benimde esim dogum günümde almisti,yarin bende cekeyim de bende koyayim.Topigimiz senlensin biraz beeeee
sağolun kızlaar...siyahları günlük giyerim daha çok ama kaliteli deri yanii 20 tl ye çok iyi... beyazlar stillo nun daha ağır füme rengi aslında antalyada seri sonu satan bi mağaza var ablam ne varsa tplayıp getiriyor oda 30 tl çok ucuza geldi ....
[doğa üzülme tatlım benimde geçen aynııs oldu ya 3 kilodan fazla çıktım tartı yüzünde..ama onlarıda verdim sonuçta..sende verirsin merak etme.
sabah tartıldım birinde 91 yenide 94.400 3 kilodan fazlayapıcak bişey yok bi de 91 e düştüm diye söyledim bir iki kişiye sesimi çıkarmayım bir süre bari
Kirmiziiiiimmmm cizelgemi gördünmü kizzzz.Bisey demedinnnnn amaaaaa
yaaaa ben dün yarım kaseden daha az bulgur pilavı yedim ek olarakgünaydın kızlarrr
doğa tutku cemre size kızmaya geldimm
ben size böylemi öğrettim montiyi..
kendiniz doğru yapıyonuzda diğerlerine neden öğretmiyorsunuz bakalım
pişmiş kereviz yemiş hadi onu bilmiyor havucuda pişirmiş aynı tencerede bide ayırıp yedim diyor ..
kızlarrrr tesadüf eseri görmesem kilo veremedi monti suclu olucak cık cık cıkkk
birbirinizin menüleri takip edin uyarın olmadığı yerde her gün düzenli menü paylasıyorsak bu yüzden takip edelimki birbirimizi diyetimiz daha sağlam olsunn ..
dün kızımın sayesinde 20 dk yaptım 100 kaloriydi 40 dk da 200 doğru yani seninkinin ayarı filanmı bozuk acabagunaydın sekerlerımmm mucuck mucuckk seferancım pabuclarını cok begendım beyazı benım olsunnbuarada dogacım dun yuruyus yaptınmı tatlımm kalorı seysıne bakıcaktın ya benım ıcın
bıde kırmızıgulum sen dun yazmıstın 6-7 km de 500 kalorı yakıyorsun dıye . 6 -7 km hızlamı yuruyorsunben 6 km hızda resmen kosuyorum yurunmuyorkı ayy su pıss kalorı psıkolojımı bozuyor benım bee
olurmu gulum,,sonucta 5te kalacaksin...yani cogu gitti azi kaldiiiiiYok kiz daha cok var.Ama 5 leri yavas yavas garantilemek hosuma gidiyor.58 e falan düssem dahda garantiliycemde bakalim.Ama bu bile sevinmeme yetti beeee
ikiside cok hos canim,ama kizlarinda dedigi gibi beyaz daha guzel..ama siyahi gundelige gigersin zaten...gule gule eskit safisimmmbu daaa ablamın antalyadan getirdiği ayakkabııı...
Eki Görüntüle 159108 Eki Görüntüle 159109
bunlar nassıııl.....
gunaydın sekerlerımmm mucuck mucuckk seferancım pabuclarını cok begendım beyazı benım olsunnbuarada dogacım dun yuruyus yaptınmı tatlımm kalorı seysıne bakıcaktın ya benım ıcın
bıde kırmızıgulum sen dun yazmıstın 6-7 km de 500 kalorı yakıyorsun dıye . 6 -7 km hızlamı yuruyorsunben 6 km hızda resmen kosuyorum yurunmuyorkı ayy su pıss kalorı psıkolojımı bozuyor benım bee
yaaaa ben dün yarım kaseden daha az bulgur pilavı yedim ek olarak
dün kızımın sayesinde 20 dk yaptım 100 kaloriydi 40 dk da 200 doğru yani seninkinin ayarı filanmı bozuk acaba
aslinda Türkiye en cok internet kullanan ülkeler arasinda demi yaaa.Niye böyle yapiliyor.Haksizlik bu.
Haa bende dijital yayini unutmusum.Bizde de var Türk kanallari falan icin.Ama biz canak kullaniyoruz.Canakta cok cok fazla Türk kanallari var.Bayaa bir cok hatta.
bu daaa ablamın antalyadan getirdiği ayakkabııı...
Eki Görüntüle 159108 Eki Görüntüle 159109
bunlar nassıııl.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?