Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ayyyyyyyyyyyyyyy supersinnnn azericimmmmmmmmmmm...gormemistim vallaha..biryandan buraya bakiyorum biryandan kardesime laf yetistiriyorum...tebrik ederi gulum seni......az kaldi kiz artik sanaaa..

Yok kiz daha cok var.Ama 5 leri yavas yavas garantilemek hosuma gidiyor.58 e falan düssem dahda garantiliycemde bakalim.Ama bu bile sevinmeme yetti beeee

irem canım ben leslie nin 5 mil olanını yapıyorum..istersen link veririm sana..5 mil en etkili olanı.

tamam ben de 5 mili yapayım o zaman.. ben 3 fast mile olanı indirmiştim.. tutkucum sen bana bir yerlerden linki ulaştırırsın artık benim internetim sınırsız ama indirip yapmak daha kolay gelir bana..

kızlar akşam yemeğinde de şunları yedim bugün..

çorba
2 adet köfte
2 yemek kaşığı z.yağlı kereviz (havuçları ayırdım)
salata
yoğurt

ben şimdi biraz ütü yapıcam hazır dobiş oğlumu uyutmuşken.. size iyi sohbetler..

kızlaar işyte bugün aldığım ayakkabıııı.....

bakalım mbeğenecekmisinizzz....

bu daaa ablamın antalyadan getirdiği ayakkabııı...

bunlar nassıııl.....

olmazzz olmazzzz olllmmmmmmmaaaaazzzzzz........

köfte ekmeksizdir muhtemelen ama kereviz pişmiş olarak yenmiyorr.. ve havucla pişirmişsinn.. biyemekde pişmiş havucu ayırsanda yesende hiç bir önemi yok çünkü o havuç gl sini diğer tüm yemek öğelerine gecirdi onlar aynı kapa girdilermi monti bozulur..
senin montinin bozulduğu gibiii...

Kiz Safi$$$$$$$$$Koymussun resimleri valla.Süper oldu yaa.Bundan sonra hep böyle aldigimiz cicilri koysak buraya beee.Arkadas degilmiyiz,fikir alsak sevincimizi paylassak beraber demiiiiii.

Ayrica bende beyazi daha cok begendim.Hayirli ossun,güle güle giy.Benimde esim dogum günümde almisti,yarin bende cekeyim de bende koyayim.Topigimiz senlensin biraz beeeee

saferancım ayakkabılarını güle güle kullan tatlım..
beyazı daha cok beğendim

sağolun kızlaar...siyahları günlük giyerim daha çok ama kaliteli deri yanii 20 tl ye çok iyi... beyazlar stillo nun daha ağır füme rengi aslında antalyada seri sonu satan bi mağaza var ablam ne varsa tplayıp getiriyor oda 30 tl çok ucuza geldi ....

güle güle giy cicilerini

günaydın kızlarrr

doğa tutku cemre size kızmaya geldimm

ben size böylemi öğrettim montiyi..
kendiniz doğru yapıyonuzda diğerlerine neden öğretmiyorsunuz bakalım

pişmiş kereviz yemiş hadi onu bilmiyor havucuda pişirmiş aynı tencerede bide ayırıp yedim diyor ..

kızlarrrr tesadüf eseri görmesem kilo veremedi monti suclu olucak cık cık cıkkk

birbirinizin menüleri takip edin uyarın olmadığı yerde her gün düzenli menü paylasıyorsak bu yüzden takip edelimki birbirimizi diyetimiz daha sağlam olsunn ..

gunaydın sekerlerımmm mucuck mucuckk seferancım pabuclarını cok begendım beyazı benım olsunn buarada dogacım dun yuruyus yaptınmı tatlımm kalorı seysıne bakıcaktın ya benım ıcın
bıde kırmızıgulum sen dun yazmıstın 6-7 km de 500 kalorı yakıyorsun dıye . 6 -7 km hızlamı yuruyorsun ben 6 km hızda resmen kosuyorum yurunmuyorkı ayy su pıss kalorı psıkolojımı bozuyor benım bee

yaaaa ben dün yarım kaseden daha az bulgur pilavı yedim ek olarak
dün kızımın sayesinde 20 dk yaptım 100 kaloriydi 40 dk da 200 doğru yani seninkinin ayarı filanmı bozuk acaba

Yok kiz daha cok var.Ama 5 leri yavas yavas garantilemek hosuma gidiyor.58 e falan düssem dahda garantiliycemde bakalim.Ama bu bile sevinmeme yetti beeee
olurmu gulum,,sonucta 5te kalacaksin...yani cogu gitti azi kaldiiiii
bu daaa ablamın antalyadan getirdiği ayakkabııı...
Eki Görüntüle 159108 Eki Görüntüle 159109

bunlar nassıııl.....
ikiside cok hos canim,ama kizlarinda dedigi gibi beyaz daha guzel..ama siyahi gundelige gigersin zaten...gule gule eskit safisimmm

canim ben 4.5km basliyorum yarim saat sonra 4.6km sonra tek tek cikartiyorum ve 5.5km yada 5.8km enson gittigim hiz...eskiden 6km ile gidebiliyordum ama bu kiloylan dedigin gibi kosuyorum anca....

kizlar hepinize gunadinnn,,,dogacim sanada gunaydin...acmissin dukkani yine

turkler cok bilmisler kota koyuyorlar ki biraz asandan daha fazla alsinlar diye cok para gozuz coook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…