- 19 Şubat 2012
- 10.928
- 32.458
- 598
Ben sana kelebek kelebek kardes olurdum@nananais kaptancım menü kardesi istiyorum bu konuyla kim ilgileniyor
Yapayim canimm valla çoluk cocuk sevireyimm haklisin dua da okuyayim aksam gidince bunca sey hayir degil pek sagolasin kuzummcanım,evde yasin-i şerif i okuyun,ayetel kürsi okusun annen bol bol,sadaka verin, çocuk sevindirin,duanın nerden kabul olacağı belli olmaz
cok cok geçmiş olsun anneciğine.bence sadaka daha iyi olur.bi yetime olabilir mesale kendi elinizle.Sagolasinn canim gecende sag bilegi kirdiydi yokta kuzum bir tavuk felan kesecegiz insallah durdurur gelenleri valal
Sagolasinnn kuzum tesekur ederimgeçmiş olsunDelyDoly
oyy benim kendi nari fikri narin kelebekim olur tabiBen sana kelebek kelebek kardes olurdumama benim bu ara diyetle aram yok zaten verecek kilomda yok ama istersen menulerine etiket yap yorum fln yapayim bende
Sagolasinn canim yapacagim bugun nasipse tesekkur ederimcok cok geçmiş olsun anneciğine.bence sadaka daha iyi olur.bi yetime olabilir mesale kendi elinizle.
Ben sana kelebek kelebek kardes olurdumama benim bu ara diyetle aram yok zaten verecek kilomda yok ama istersen menulerine etiket yap yorum fln yapayim bende
Yapayim canimm valla çoluk cocuk sevireyimm haklisin dua da okuyayim aksam gidince bunca sey hayir degil pek sagolasin kuzumm
Sagoalsinn canimm Rabbim herkesi korusun kollasin moralmen destekleriniz bile yetiyorr sagolasinizcanım ne demek,keşke faydamız olsa,Rabbim herkesi korusun (AMİN)
Sagoalsinn canimm Rabbim herkesi korusun kollasin moralmen destekleriniz bile yetiyorr sagolasiniz
seferogllları ne işiniz olur 4 gün dayanılır mı?pattis eti puf varken salata malata neymişSeferogullarii haftaya hazir miyizz bende 4 günlük küre basladimm zafer bizimdirr haydee hareket bol enerjii bol eksi insallahhh
Seferogullarii haftaya hazir miyizz bende 4 günlük küre basladimm zafer bizimdirr haydee hareket bol enerjii bol eksi insallahhh
Tmm anlastik tirtilimoyy benim kendi nari fikri narin kelebekim olur tabi
Olur tabi canim ama beni etiket le olurmubenide yorumlarmısın ortim?
Peeeee h seni çorbacı 3 günlükçüseferogllları ne işiniz olur 4 gün dayanılır mı?pattis eti puf varken salata malata neymiş
tamam etiketlerimOlur tabi canim ama beni etiket le olurmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?