Yr. Kalbura bastıyı gördüm demekki çabalıyorsun yememek için aferimSabah yarim tost
Öğle pattis kızartma turşu tahin n pekmezLo ekmek
Aksam
1 buçuk karnıyarık
1 dilim firinda kremali makarna
2 lahana dolma
Çay 1biskuvi yarim kalburabasti
Evet dün öyle oldu malesefBetüşşş menülerin çok az !!!!!
Abla bn mazeretli olmadm bir test alym oyle baslaym dyrmGünaydın
Harika bir hafta olacak hissediyorum
Ve 4 gün listesine başladımmmm
Hiçbirşey bulamadım alışverişte 50 beden bile varken 44 beden pantolan yoktu hay yarabbim
4 günlük diyeti kimler başlıyor
Ausencia
DelyDoly
Ve 5 harfli
Başka varmıydı ?
Ausum sabahki kilom 71.4 . Yani gidenin yarısı gelmiş ( bu yemeye normal ) demekki bu 4 günlük liste bana en az 1 kilo yagdan verdirmişinceldimde biliyorum çünki , birde şunu gördümki 4 günde miğdem baya küçülmüş .
Dgerki notmal bi diyete devam etsem kilomda çok bir artış olmayacakmış
Acikçası Tekrar diyete başlıycam diyede bu 3 gün kısmadım hiç ..
Sonuç olarak ben memnun kaldım bu 4 günlük listeden umarım bu seferde güzel sonuç alırız hepimizde
Abla bn mazeretli olmadm bir test alym oyle baslaym dyrm
aeben canim 4 günlük küre basladim bakalim zamanlaman kötü inşallah dayanarim.Annem mevlitte yedigi yemekten zehirlendi.Gece 12 ye kadsr hastanelerde idim geldim uyudum 1.30 sabah kalktim 6 insallah dayanirim.Hepiden yakacan ya contalarii bol bol sabir cekiyorum
Evet ablam.yarımdan az yedim hatta. Hep senı düşündümYr. Kalbura bastıyı gördüm demekki çabalıyorsun yememek için aferimcumaya 4 gün var gecelere dikkat et
Menüyü de eksik yazmisim. Elma yoğurt ve koca salata tabagimda vardiYr. Kalbura bastıyı gördüm demekki çabalıyorsun yememek için aferimcumaya 4 gün var gecelere dikkat et
Evett canim malesef tavuk pilavmis annemle beraber bildiğim 8 kisi hatta 1 tanesi ambulansla gelmis.Valla hayalet gibiyimmGeçmiş olsun canım ya . Tavuk mu vardı mevlütte ?
Tmm cnm 5 gun gckti gecen ay 9 olmsmHmmm gecikti değil mi ? Al bakalım bugün ..haber et bize de
çok geçmiş olsun,Allah korumuş herkesi,şimdi nasıl anneniz daha iyidir inşallahaeben canim 4 günlük küre basladim bakalim zamanlaman kötü inşallah dayanarim.Annem mevlitte yedigi yemekten zehirlendi.Gece 12 ye kadsr hastanelerde idim geldim uyudum 1.30 sabah kalktim 6 insallah dayanirim.Hepiden yakacan ya contalarii bol bol sabir cekiyorum
Gecmis olsn cnm yaEvett canim malesef tavuk pilavmis annemle beraber bildiğim 8 kisi hatta 1 tanesi ambulansla gelmis.Valla hayalet gibiyimm
Evett canim malesef tavuk pilavmis annemle beraber bildiğim 8 kisi hatta 1 tanesi ambulansla gelmis.Valla hayalet gibiyimm
Nanam mmm görme yavrum beni..tırt pattis siz olmiyi ben napiyimmmmmm . Kv.k.baba nin dişine göre de yapiom ki yumuşak iygyyGeçmişe şöyle bi göz attım ama akşam okuyacağım. Yinevorones ve patatesi basroldeydi gordugum kadarıyla
Sagolasinn canimm valalh sabah kontrol ettim bir nebze iyii idi.Allaha emanet malesef isime gelmek zorundaydim babamla kardesime emanetçok geçmiş olsun,Allah korumuş herkesi,şimdi nasıl anneniz daha iyidir inşallah
Sagolasinn canimm tesekkur ederimGecmis olsn cnm ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?