Bir nebze iyii idi canim şükür bu günümüze bu sene anama yaramadi.Trafik kazasi bidigi dolmus kaza yaptı kendini düdüklü ile hasladi.Düştü sol omzu ve kolunu kirdi.Kizkardesini teyzemi kaybetti.Düştü sag el bilegini kirdi.Simdide gidadan zehirlendi.Kollari hala sıkıntılı sag bilek alcida kisacasi bu sene fena sinavlardayizzHay Allahım ya ... Üst üste geliyor geldi mi ?
İyi mi şimdi canım ?
Bir nebze iyii idi canim şükür bu günümüze bu sene anama yaramadi.Trafik kazasi bidigi dolmus kaza yaptı kendini düdüklü ile hasladi.Düştü sol omzu ve kolunu kirdi.Kizkardesini teyzemi kaybetti.Düştü sag el bilegini kirdi.Simdide gidadan zehirlendi.Kollari hala sıkıntılı sag bilek alcida kisacasi bu sene fena sinavlardayizz
Sasirmistim zaten bu kdr az olmaz biseyler eksik diyeMenüyü de eksik yazmisim. Elma yoğurt ve koca salata tabagimda vardi
Sagolasinn canimcim Allah razi olsun eve gidince iletirim selamin sagolasinRabbim dermansız dertle sınamsın gülüm .
Anneciğine çok selam
Sagolasinn canimm cok tesekkur ederimmDelyDoly canim gecmis olsun annecigine sifa versin Rabbim
Kuzum bi sadaka hayir fln verin eger vermemisseniz.aklima bi an o geldi simdi okuyuncaBir nebze iyii idi canim şükür bu günümüze bu sene anama yaramadi.Trafik kazasi bidigi dolmus kaza yaptı kendini düdüklü ile hasladi.Düştü sol omzu ve kolunu kirdi.Kizkardesini teyzemi kaybetti.Düştü sag el bilegini kirdi.Simdide gidadan zehirlendi.Kollari hala sıkıntılı sag bilek alcida kisacasi bu sene fena sinavlardayizz
Valla canim hepsinde bir sekilde verdik sevindirdik bakalim 2 ayakli bir sey keseip verelim dedim ben belkide verdiklerimiz beterinden korudu .Kuzum bi sadaka hayir fln verin eger vermemisseniz.aklima bi an o geldi simdi okuyunca
betülllllHayırlı sabahlar, hayırlı haftalar, sağlıklı yaşamlar, mutlu bas-kül-ler
Haftasonu hiç giremedim, kusura bakmayın Kaptanım, değerli arkadaşlarım
Anam kaldığım sayfaya baktım 887, sayfa şimdi ise 959 dakim nezzaman okkuyacak bunları
İnşallah gün içinde okumaya çalışacagım. Şimdi unutmadan menülerimi yazayım
olsunlar olsunlar..mezun olan gidiyormu ki bide bunu koruma evresi var ben mezun olsamda en az 2 ay burdayımdemi yaniiiiYok kız mezun olmasınlar , özleriz sonra
hayretle ve merakla izlemedeyimSabah yarim tost
Öğle pattis kızartma turşu tahin n pekmezLo ekmek
Aksam
1 buçuk karnıyarık
1 dilim firinda kremali makarna
2 lahana dolma
Çay 1biskuvi yarim kalburabasti
Çok geçmiş olsun canım .aeben canim 4 günlük küre basladim bakalim zamanlaman kötü inşallah dayanarim.Annem mevlitte yedigi yemekten zehirlendi.Gece 12 ye kadsr hastanelerde idim geldim uyudum 1.30 sabah kalktim 6 insallah dayanirim.Hepiden yakacan ya contalarii bol bol sabir cekiyorum
canım,evde yasin-i şerif i okuyun,ayetel kürsi okusun annen bol bol,sadaka verin, çocuk sevindirin,duanın nerden kabul olacağı belli olmazBir nebze iyii idi canim şükür bu günümüze bu sene anama yaramadi.Trafik kazasi bidigi dolmus kaza yaptı kendini düdüklü ile hasladi.Düştü sol omzu ve kolunu kirdi.Kizkardesini teyzemi kaybetti.Düştü sag el bilegini kirdi.Simdide gidadan zehirlendi.Kollari hala sıkıntılı sag bilek alcida kisacasi bu sene fena sinavlardayizz
onu hiç düşünmemiştimSen gül böyle senin menüleri de gorcez ortim
Aynen canim Rabbim beterinden korusun . annecigini evden cikarmayin siz. BenceValla canim hepsinde bir sekilde verdik sevindirdik bakalim 2 ayakli bir sey keseip verelim dedim ben belkide verdiklerimiz beterinden korudu .
Sagolasinn canim gecende sag bilegi kirdiydi yokta kuzum bir tavuk felan kesecegiz insallah durdurur gelenleri valalÇok geçmiş olsun canım .
Kız annene noluyo daha geçende biyerlerine bişi oldukurbanınız falanmı var . Rabbım esirgesin ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?