Valla evet acaba canim o liste nasil ki merak ettim bendePeeeee h seni çorbacı 3 günlükçü
Senin listenide alabilirmiyiz hocam?
Yokk yokk ben almiyim canimcimm dün 2 saat geckinn yürüdüm bir pattis yüzünden saglamm eritttimm lakinseferogllları ne işiniz olur 4 gün dayanılır mı?pattis eti puf varken salata malata neymiş
Günaydın iyi haftalar dilerim...
ay bu simileydende soguduydumya neyse
Teşekkür ederiz teyzesiiiiGünaydın yakışıklı oğlu ve güzel annesi ...fotoya hep yorum yazacağım unutuyorum da
Acaba aynı sebeple mi soğudukbi yoğurtlu makarna olsa da yesek
Hoşbulduk ablam bende 26 yaşındayım yasım motive etti zaten benide fırsat biraz zor boş kaldıkça bakıyorumCansu hoşgeldin
Yasemin seni buraya getirmekle iyi etmiş
Her fırsatta gel canım motiven yükselir
Kendini biraz tanıtırmısın ?
Ben 41 yaşındayım takımın demirbaşlarından yaklaşık 9-10 yıldır buralardayım . Hayatım diyet yenlerdenim .3 yavrum var .
Sinavlara az kaldi ben hala ders calismayi bitiremedimacik öğretim okuyan arkdaslar sizler calisiyormusunuz
ya yasak mı bilmiyourm ama instagram kullanıyorsan 40kilo nasıl gider diye bi edebiyat öğretmeninin sayfası var mütiş motive ediyor 100 küsürlerden suan 70 lerde ve cok pozitif.Hoşbulduk ablam bende 26 yaşındayım yasım motive etti zaten benide fırsat biraz zor boş kaldıkça bakıyorum
huhuuuu, bi paylaaş artık şu üç günlüğübende 3 günlük bi program uygulayacagım.bakalım 4 günlükler mi 3 günlükler mi
beni de etiketle seni takip etmek istiyorumoyy benim kendi nari fikri narin kelebekim olur tabi
Sadaka kuzum sadaka.. en kolayı ve en etkilisi. ve en güzeli hemen kendi çevrenizden birinin sıkıntısını gidermek. konu komşu, akraba vs...Yapayim canimm valla çoluk cocuk sevireyimm haklisin dua da okuyayim aksam gidince bunca sey hayir degil pek sagolasin kuzumm
Canimmm napiyon nasilsinbeni de etiketle seni takip etmek istiyorum
aynen öyleeeee kendi de ismi de pek narinoyy benim kendi nari fikri narin kelebekim olur tabi
anaaa tam da senden bahsediyordumCanimmm napiyon nasilsin
Günaydın yakışıklı oğlu ve güzel annesi ...fotoya hep yorum yazacağım unutuyorum da
Acaba aynı sebeple mi soğudukbi yoğurtlu makarna olsa da yesek
Sağolasınn canım Allah razı olsun bakalım annem bugün adaklık kesicek bende çocuk sevindirweceğim nasipse teşekkür ederim.Her halimize şükürler olsun ne diyimSadaka kuzum sadaka.. en kolayı ve en etkilisi. ve en güzeli hemen kendi çevrenizden birinin sıkıntısını gidermek. konu komşu, akraba vs...
Çok geçmiş olsun. Hatalık ve kazalar Allah'a yakınlaştıran imtihanlardır ve Allah sevdiği kullarına kendini hatırlatır. Güzel sabırlar diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?