Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Hoşbulduk ablam bende 26 yaşındayım yasım motive etti zaten benide fırsat biraz zor boş kaldıkça bakıyorum

Sinavlara az kaldi ben hala ders calismayi bitiremedim acik öğretim okuyan arkdaslar sizler calisiyormusunuz

Mutlaka çalışmalısın ben 4 yıllık ÇEKO bölümünü 5 yılda bitirdim lisede tek bir dolu matematik dersim olmadığı diğer derslere de lutfedip pek girmediğim için canım çıktı bitirene kadar ama çok çok çalıştım, demem o ki çalışınca olmayacak şey yok ama düzenli çalış geçmiş yılın sorularını çöz ihmal etme

Hoşbulduk ablam bende 26 yaşındayım yasım motive etti zaten benide fırsat biraz zor boş kaldıkça bakıyorum
ya yasak mı bilmiyourm ama instagram kullanıyorsan 40kilo nasıl gider diye bi edebiyat öğretmeninin sayfası var mütiş motive ediyor 100 küsürlerden suan 70 lerde ve cok pozitif.

Yapayim canimm valla çoluk cocuk sevireyimm haklisin dua da okuyayim aksam gidince bunca sey hayir degil pek sagolasin kuzumm
Sadaka kuzum sadaka.. en kolayı ve en etkilisi. ve en güzeli hemen kendi çevrenizden birinin sıkıntısını gidermek. konu komşu, akraba vs...
Çok geçmiş olsun. Hatalık ve kazalar Allah'a yakınlaştıran imtihanlardır ve Allah sevdiği kullarına kendini hatırlatır. Güzel sabırlar diliyorum

Günaydın yakışıklı oğlu ve güzel annesi ...fotoya hep yorum yazacağım unutuyorum da

Acaba aynı sebeple mi soğuduk bi yoğurtlu makarna olsa da yesek
evet evet sen yine herdaim okumuyon linki hiç bişi yokken selam verir gibi bana kenafir gözlü didiydi : ben şok ama bende tık yok bazan kendime şaşıyorum

Son düzenleme:
Sağolasınn canım Allah razı olsun bakalım annem bugün adaklık kesicek bende çocuk sevindirweceğim nasipse teşekkür ederim.Her halimize şükürler olsun ne diyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…