Güle güle otur betüşanaaa tam da senden bahsediyordumİyiyim elhamdulillah. Ev aradık tüm haftasonu, inşallah bulduk bu akşam sözleşme yapacağız, sonra taşınma derdi
Aynı hastanedemisiniz ?Hoşbulduk ablam bende 26 yaşındayım yasım motive etti zaten benide fırsat biraz zor boş kaldıkça bakıyorum
Haydii hayırlı taşınmalar canım Rabbim kolaylık versin toparla temizle yerleşş bayagı zor gelek ayrdıma kompleanaaa tam da senden bahsediyordumİyiyim elhamdulillah. Ev aradık tüm haftasonu, inşallah bulduk bu akşam sözleşme yapacağız, sonra taşınma derdi
günaydınGünaydın yakışıklı oğlu ve güzel annesi ...fotoya hep yorum yazacağım unutuyorum da
Acaba aynı sebeple mi soğudukbi yoğurtlu makarna olsa da yesek
Haydii hayırlı taşınmalar canım Rabbim kolaylık versin toparla temizle yerleşş bayagı zor gelek ayrdıma komple1 günde biter
Sanırım buldum sayfasını takip edeceğim teşekkür ederimya yasak mı bilmiyourm ama instagram kullanıyorsan 40kilo nasıl gider diye bi edebiyat öğretmeninin sayfası var mütiş motive ediyor 100 küsürlerden suan 70 lerde ve cok pozitif.
Sence belyamSinavlara az kaldi ben hala ders calismayi bitiremedimacik öğretim okuyan arkdaslar sizler calisiyormusunuz
Hayirli olsun canim gule güle oturun. Bizimde bi ev alam düşüncemiz var ama bakalim kismet olursa Insallahanaaa tam da senden bahsediyordumİyiyim elhamdulillah. Ev aradık tüm haftasonu, inşallah bulduk bu akşam sözleşme yapacağız, sonra taşınma derdi
inşallahh ablacım inşallahhhGüle güle otur betüş
Sendemi bitiremedin ablaSence belyam
dükkanı yeni açtık betülinam.hastalar kayda geliyor,azcık rötar yaptım.huhuuuu, bi paylaaş artık şu üç günlüğübakarsın beraber gireriz yarın
olarrrrrr.cok mutlu olurum.beni de etiketle seni takip etmek istiyorum
betüş ailenle mi taşınıyorsun.anaaa tam da senden bahsediyordumİyiyim elhamdulillah. Ev aradık tüm haftasonu, inşallah bulduk bu akşam sözleşme yapacağız, sonra taşınma derdi
ben hazırım canımSeferogullarii haftaya hazir miyizz bende 4 günlük küre basladimm zafer bizimdirr haydee hareket bol enerjii bol eksi insallahhh
bu çok zor değil miiEki Görüntüle 1911189 belki bunu yaparım 3 gün karar veremedim.bu tamamen bitkisel bunu yapıp bide hacamat yaptırmayı cok istiyorum.
ayy en güzeli ev almak, Allah size de bize de nasip etsinHayirli olsun canim gule güle oturun. Bizimde bi ev alam düşüncemiz var ama bakalim kismet olursa Insallah
evet evet sen yine herdaim okumuyon linki hiç bişi yokken selam verir gibi bana kenafir gözlü didiydi : ben şok ama bende tık yok bazan kendime şaşıyorum
kizlar herkese gunaydin.dugun ve kinayi atlattik iyi dilekleriniz icin tesekkurler.menulerim duzensiz hatta tek ogunle gecirdigim gun oldu son 3 gndur o yuzden yazamayacagim. bugunden itibaren duzenli devam edecegim
Süpersinn canımmm bu hafta hem takımı1.lige hemde seferogulalrını 1.lige taşıyalımmmben hazırım canım
bu çok zor değil mii
ben 2 günlük bir detoks yapmıştım ama 7 gün çok zor geldi bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?