Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

anaaa tam da senden bahsediyordum İyiyim elhamdulillah. Ev aradık tüm haftasonu, inşallah bulduk bu akşam sözleşme yapacağız, sonra taşınma derdi
Haydii hayırlı taşınmalar canım Rabbim kolaylık versin toparla temizle yerleşş bayagı zor gelek ayrdıma komple 1 günde biter

anaaa tam da senden bahsediyordum İyiyim elhamdulillah. Ev aradık tüm haftasonu, inşallah bulduk bu akşam sözleşme yapacağız, sonra taşınma derdi
Hayirli olsun canim gule güle oturun. Bizimde bi ev alam düşüncemiz var ama bakalim kismet olursa Insallah

huhuuuu, bi paylaaş artık şu üç günlüğü bakarsın beraber gireriz yarın
dükkanı yeni açtık betülinam.hastalar kayda geliyor,azcık rötar yaptım.

beni de etiketle seni takip etmek istiyorum
olarrrrrr.cok mutlu olurum.

betüş ailenle mi taşınıyorsun.

evet evet sen yine herdaim okumuyon linki hiç bişi yokken selam verir gibi bana kenafir gözlü didiydi : ben şok ama bende tık yok bazan kendime şaşıyorum

kenafir gözlü mü
Ben bir kaç şey gördüm ... yetti bana

kizlar herkese gunaydin.dugun ve kinayi atlattik iyi dilekleriniz icin tesekkurler.menulerim duzensiz hatta tek ogunle gecirdigim gun oldu son 3 gndur o yuzden yazamayacagim. bugunden itibaren duzenli devam edecegim

Allah mesut etsin ... bir boyu huzurlu olsunlar .

Aman kopma burdan ersesi ...bıraktığın yerden devam .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…