evet canımdükkanı yeni açtık betülinam.hastalar kayda geliyor,azcık rötar yaptım.
olarrrrrr.cok mutlu olurum.
betüş ailenle mi taşınıyorsun.
9 derim var henüz 2 si bitti hele arapçaSendemi bitiremedin abla
benim için belli bi liste olunca farketmiyor bide elimin altında hazırsa iradem iyidir tek sorunum yogunluk ve sporsuzluk.bu çok zor değil mii
ben 2 günlük bir detoks yapmıştım ama 7 gün çok zor geldi bana
açıköğretim mi ilahiyat mı?9 derim var henüz 2 si bitti hele arapça
Gece yada sabah namazından donra çalışıyordum şimdi sabah namazından sonra direk kahvaltı faslı başlıyo . Gün içindede fırsat olmuyor olduguda bukadar sanırım geçmiş sorularla kalıcam derslerin çogunda . Amann napım bi sene sonra bitireyim kıskaçta gibi hissediyorum kendimi sonuçta amacım mezun olup çalışmak degil kendimi grliştirmek
İlk gün zor dayan ausum öylen bi legn salata yersin
Senin bölümün zor Hocam, Allah kolaylık versin hepimize9 derim var henüz 2 si bitti hele arapça
Gece yada sabah namazından donra çalışıyordum şimdi sabah namazından sonra direk kahvaltı faslı başlıyo . Gün içindede fırsat olmuyor olduguda bukadar sanırım geçmiş sorularla kalıcam derslerin çogunda . Amann napım bi sene sonra bitireyim kıskaçta gibi hissediyorum kendimi sonuçta amacım mezun olup çalışmak degil kendimi grliştirmek
Valla bendee kuzummm yaa bitki çayı içiyorum ve su bol boll acıktımmAra öğün meyve felan hiç yok dimii yaa
İlk gün zor dayan ausum öylen bi legn sakata yersin
Ben alıştım sanırım hiç açlık hissetmiyorum .
Valla geçen hafta abenciğimi görünce hemen bu hafta başladım.Amaa açlıktan midemii kazıyorlar resmen hiç böyle acıkmamıştım 6 aydır
kenafir gözlü mü
Ben bir kaç şey gördüm ... yetti bana
Allah mesut etsin ... bir boyu huzurlu olsunlar .
Aman kopma burdan ersesi ...bıraktığın yerden devam .
wayyyy wayy wayy takım tamam, anneme müjdeyi veriyorummmBetulina taşınma ...yeni ev yerleştirme ... ev bi sevdiğim
Geleyim betül ...iyi ve hızlı koli açmamla namım var
çok zor yaaa ben 2,5 gün dayanabildimValla geçen hafta abenciğimi görünce hemen bu hafta başladım.Amaa açlıktan midemii kazıyorlar resmen hiç böyle acıkmamıştım 6 aydır
Evet betülüm baya zor . Hele bu senede 4 yanlış bi dogruyu götürüyorya ayvayı ağacıyka yedik . Ben genelde mantık yürütürüm sorularda . İki şık arasında çok kalıyorum mantık yoluyla dogru oluyordu , şimdi ya yanlışsa diye cesaret edemezsem diye korkuyorumSenin bölümün zor Hocam, Allah kolaylık versin hepimize
isveç diyetini geçmişte benim de yapmışlığım var . yumurta ve ıspanaktan soğumuştum onun yüzündenYerim valla .
Hoş ben 4 kez o kabus isveç diyetini yapmış kadınım ... 4 gün le baş ederim ....hem buradakiler lezzetli en azından isveç diyetine göre .
siz kimden basediysinizzzzzzzzzzz merak ettimm
wayyyy wayy wayy takım tamam, anneme müjdeyi veriyorummmSağolasınız canlar, vallahi yardımlarınız gönlümü ferahlattı. Taşınırken anarım sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?