Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Sendemi bitiremedin abla
9 derim var henüz 2 si bitti hele arapça
Gece yada sabah namazından donra çalışıyordum şimdi sabah namazından sonra direk kahvaltı faslı başlıyo . Gün içindede fırsat olmuyor olduguda bukadar sanırım geçmiş sorularla kalıcam derslerin çogunda . Amann napım bi sene sonra bitireyim kıskaçta gibi hissediyorum kendimi sonuçta amacım mezun olup çalışmak degil kendimi grliştirmek

bu çok zor değil mii
ben 2 günlük bir detoks yapmıştım ama 7 gün çok zor geldi bana
benim için belli bi liste olunca farketmiyor bide elimin altında hazırsa iradem iyidir tek sorunum yogunluk ve sporsuzluk.
bi ara 3.takımda bi arkadas hazır diyet paketi almıştı 1 ay sabahtan gün boyunca yiyecegi geliyordu.bana öyleolacak var yaaa ne kilo veririm.
birde sanırım bende acayip kafein bagımlılıgı olustu o zorlar beni.kararında olunca metabolizmaya iyide ben bazen abartıyorum

açıköğretim mi ilahiyat mı?

Valla bendee kuzummm yaa bitki çayı içiyorum ve su bol boll acıktımm Ara öğün meyve felan hiç yok dimii yaa

İlk gün zor dayan ausum öylen bi legn salata yersin
Ben alıştım sanırım hiç açlık hissetmiyorum .

Aslında 2 yumurta tok tutuyor . Dayan canım zafer bizim olacak inş.

Senin bölümün zor Hocam, Allah kolaylık versin hepimize

İlk gün zor dayan ausum öylen bi legn sakata yersin
Ben alıştım sanırım hiç açlık hissetmiyorum .

Yerim valla .

Hoş ben 4 kez o kabus isveç diyetini yapmış kadınım ... 4 gün le baş ederim ....hem buradakiler lezzetli en azından isveç diyetine göre .

Betulina taşınma ...yeni ev yerleştirme ... ev bi sevdiğim

Geleyim betül ...iyi ve hızlı koli açmamla namım var
wayyyy wayy wayy takım tamam, anneme müjdeyi veriyorummm Sağolasınız canlar, vallahi yardımlarınız gönlümü ferahlattı. Taşınırken anarım sizi

Valla geçen hafta abenciğimi görünce hemen bu hafta başladım.Amaa açlıktan midemii kazıyorlar resmen hiç böyle acıkmamıştım 6 aydır
çok zor yaaa ben 2,5 gün dayanabildim Ausencia sen de mi girdin o bi kilo ton onun için mi

Senin bölümün zor Hocam, Allah kolaylık versin hepimize
Evet betülüm baya zor . Hele bu senede 4 yanlış bi dogruyu götürüyorya ayvayı ağacıyka yedik . Ben genelde mantık yürütürüm sorularda . İki şık arasında çok kalıyorum mantık yoluyla dogru oluyordu , şimdi ya yanlışsa diye cesaret edemezsem diye korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…