Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

günaydınlarrr

meyve bunları bende bilmiyodumki uyarim

kizlar ya bugun sersem gibiyim..
dun bakan oldumu bilmiyorum ama kanit dizisine baktim..adam gercek kizil olan kadinlari kacirip etlerini kesip yiyordu..gecede kabus gordum durdum...korkuylan sicradim uykudan, hala kendime gelebilmis degilim...cok kotu kabuslar gordum...ise bile cekinerek geldim vallaha:18::18:

Allah seni ne etmesin kirmizigül.Güldürdün beni ya.Madem korktun niye izliyon kiz
Ayrica o diziyi hic izlemedim,nasil bisey hic bilmiyorum.Benim dizim bugün,öyle bir gecer zamanki.Ben onun hastasiyim.Yarinda muhtesem yüzyil.

güle güle giy cicilerini
mersi ettim canım daha iyileri senin ossun inş....
günaydın canım al canım canın sağolsuuun....

Son düzenleme:

ben bakmıyom o diziye sende bakma kabus olmuş baksana....

evet hemde ne kabus....korkuyla kalktim yataktan
Allah seni ne etmesin kirmizigül.Güldürdün beni ya.Madem korktun niye izliyon kiz
Ayrica o diziyi hic izlemedim,nasil bisey hic bilmiyorum.Benim dizim bugün,öyle bir gecer zamanki.Ben onun hastasiyim.Yarinda muhtesem yüzyil.

canim gercek olmus cinayetleri canlandiriyorlar....bundan once bukadar igrenc degildi ama dunku en kotusuydu....birdaha bakmamm

yaaaa
ama ben kerevizin pişmiş olarak yenmediğini bilmiyordum... havucu da ayırınca oluyor sanıyordum yemediğim için.. offffffffff... büyük bir hayal kırıklığı..
gitti benim monti desenize.. :84:

yaaaa
ama ben kerevizin pişmiş olarak yenmediğini bilmiyordum... havucu da ayırınca oluyor sanıyordum yemediğim için.. offffffffff... büyük bir hayal kırıklığı..
gitti benim monti desenize.. :84:

sıkma canını bu gün hiç bişi olmamıs gibi devam ediyoruz yanlız menülerini sabah yemeden eklersen yanlıslık olursa düzeltiriz tatlım..
hem öğrenmiş oldun ii tarafından bak.. :112:

sıkma canını bu gün hiç bişi olmamıs gibi devam ediyoruz yanlız menülerini sabah yemeden eklersen yanlıslık olursa düzeltiriz tatlım..
hem öğrenmiş oldun ii tarafından bak.. :112:

öğlen yemeğim zaten sorun olmuyor, ofiste salata yoğurt yiyorum genelde ama benim akşam yemeğim saat 5ten sonra belli oluyor çünkü yemeği kayınvalidemlerde yiyoruz biz.. o gün içinde karar verip yemeği 5 ten sonra yapıyor.. dur ben bir arayıp sorayım bugünküne karar vermişmi diye..

başka hangi sebzeleri pişmiş yiyemiyoruz peki??

evet meyve , G.I. tablosunda pişmiş kerevizin oranı 85.. peki başka hangi sebzeleri pişmiş yiyemiyoruz peki?? mesela sen bakla yasak değil demiştin ama şimdi G.I. tablosuna baktığımda pişmiş baklanın da glisemik indeksinin 65 olduğunu gördüm.. şimdi biz bu topikteki listeye göre mi yiyelim? http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...36698-montignac-diyetini-beraber-yapalim.html

evet canım ona göre yee..
ben bakla yeniyor die biliyordum belkide benim asamamda yendiğinden öyle kalmıstır aklımda..

sen ordaki listeye göre yee..

meyvenull ben monti yapmıyorumki güzelim...

selam kızlar, ya ben neden tam bi gaza gelemiyorum yaaaaa

Slm kızlar ben geldim

sabah 1 dilim tam buğday ekmeği

bol bol peynir, domates salatalık zeytin yedim süper bir kahvaltı yaptım.

öğlen

3 tane ızgara köfte ve bol yoğurt yedim

akşam ne yiyeceğim hiiç bilemiyorum daha düşünmedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…