olmazzz olmazzzz olllmmmmmmmaaaaazzzzzz........
köfte ekmeksizdir muhtemelen ama kereviz pişmiş olarak yenmiyorr.. ve havucla pişirmişsinn.. biyemekde pişmiş havucu ayırsanda yesende hiç bir önemi yok çünkü o havuç gl sini diğer tüm yemek öğelerine gecirdi onlar aynı kapa girdilermi monti bozulur..
senin montinin bozulduğu gibiii...
günaydınlarrr
meyve bunları bende bilmiyodumki uyarim
kizlar ya bugun sersem gibiyim..
dun bakan oldumu bilmiyorum ama kanit dizisine baktim..adam gercek kizil olan kadinlari kacirip etlerini kesip yiyordu..gecede kabus gordum durdum...korkuylan sicradim uykudan, hala kendime gelebilmis degilim...cok kotu kabuslar gordum...ise bile cekinerek geldim vallaha:18::18:
mersi ettim canım daha iyileri senin ossun inş....güle güle giy cicilerini
günaydın canım al canım canın sağolsuuun....gunaydın sekerlerımmm mucuck mucuckk seferancım pabuclarını cok begendım beyazı benım olsunnbuarada dogacım dun yuruyus yaptınmı tatlımm kalorı seysıne bakıcaktın ya benım ıcın
bıde kırmızıgulum sen dun yazmıstın 6-7 km de 500 kalorı yakıyorsun dıye . 6 -7 km hızlamı yuruyorsunben 6 km hızda resmen kosuyorum yurunmuyorkı ayy su pıss kalorı psıkolojımı bozuyor benım bee
kız takma bunlara biz biliyos zayıfladığını...[doğa üzülme tatlım benimde geçen aynııs oldu ya 3 kilodan fazla çıktım tartı yüzünde..ama onlarıda verdim sonuçta..sende verirsin merak etme.
sabah tartıldım birinde 91 yenide 94.400 3 kilodan fazlayapıcak bişey yok bi de 91 e düştüm diye söyledim bir iki kişiye sesimi çıkarmayım bir süre bari
sağol canım...olurmu gulum,,sonucta 5te kalacaksin...yani cogu gitti azi kaldiiiii
ikiside cok hos canim,ama kizlarinda dedigi gibi beyaz daha guzel..ama siyahi gundelige gigersin zaten...gule gule eskit safisimmm
canim ben 4.5km basliyorum yarim saat sonra 4.6km sonra tek tek cikartiyorum ve 5.5km yada 5.8km enson gittigim hiz...eskiden 6km ile gidebiliyordum ama bu kiloylan dedigin gibi kosuyorum anca....
kizlar hepinize gunadinnn,,,dogacim sanada gunaydin...acmissin dukkani yine
teşekkür ettim bebeeem.....
ikiside cok hosmus gule gule kullan
günaydıııın.....:86:Günaydin kizlar.naaaassiniz bakeeemmmm
ben bakmıyom o diziye sende bakma kabus olmuş baksana....kizlar ya bugun sersem gibiyim..
dun bakan oldumu bilmiyorum ama kanit dizisine baktim..adam gercek kizil olan kadinlari kacirip etlerini kesip yiyordu..gecede kabus gordum durdum...korkuylan sicradim uykudan, hala kendime gelebilmis degilim...cok kotu kabuslar gordum...ise bile cekinerek geldim vallaha:18::18:
ben bakmıyom o diziye sende bakma kabus olmuş baksana....
Allah seni ne etmesin kirmizigül.Güldürdün beni ya.Madem korktun niye izliyon kiz
Ayrica o diziyi hic izlemedim,nasil bisey hic bilmiyorum.Benim dizim bugün,öyle bir gecer zamanki.Ben onun hastasiyim.Yarinda muhtesem yüzyil.
evet hemde ne kabus....korkuyla kalktim yataktan
Canim gercek olmus cinayetleri canlandiriyorlar....bundan once bukadar igrenc degildi ama dunku en kotusuydu....birdaha bakmamm
bakma kız öyle şeylere
olmazzz olmazzzz olllmmmmmmmaaaaazzzzzz........
köfte ekmeksizdir muhtemelen ama kereviz pişmiş olarak yenmiyorr.. ve havucla pişirmişsinn.. biyemekde pişmiş havucu ayırsanda yesende hiç bir önemi yok çünkü o havuç gl sini diğer tüm yemek öğelerine gecirdi onlar aynı kapa girdilermi monti bozulur..
senin montinin bozulduğu gibiii...
yaaaa
ama ben kerevizin pişmiş olarak yenmediğini bilmiyordum... havucu da ayırınca oluyor sanıyordum yemediğim için.. offffffffff... büyük bir hayal kırıklığı..
gitti benim monti desenize.. :84:
sıkma canını bu gün hiç bişi olmamıs gibi devam ediyoruz yanlız menülerini sabah yemeden eklersen yanlıslık olursa düzeltiriz tatlım..
hem öğrenmiş oldun ii tarafından bak.. :112:
günaydın kızlarrr
doğa tutku cemre size kızmaya geldimm
ben size böylemi öğrettim montiyi..
kendiniz doğru yapıyonuzda diğerlerine neden öğretmiyorsunuz bakalım
pişmiş kereviz yemiş hadi onu bilmiyor havucuda pişirmiş aynı tencerede bide ayırıp yedim diyor ..
kızlarrrr tesadüf eseri görmesem kilo veremedi monti suclu olucak cık cık cıkkk
birbirinizin menüleri takip edin uyarın olmadığı yerde her gün düzenli menü paylasıyorsak bu yüzden takip edelimki birbirimizi diyetimiz daha sağlam olsunn ..
başka hangi sebzeleri pişmiş yiyemiyoruz peki??
evet meyve , G.I. tablosunda pişmiş kerevizin oranı 85.. peki başka hangi sebzeleri pişmiş yiyemiyoruz peki?? mesela sen bakla yasak değil demiştin ama şimdi G.I. tablosuna baktığımda pişmiş baklanın da glisemik indeksinin 65 olduğunu gördüm.. şimdi biz bu topikteki listeye göre mi yiyelim? http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...36698-montignac-diyetini-beraber-yapalim.html
günaydın kızlarrr
doğa tutku cemre size kızmaya geldimm
ben size böylemi öğrettim montiyi..
kendiniz doğru yapıyonuzda diğerlerine neden öğretmiyorsunuz bakalım
pişmiş kereviz yemiş hadi onu bilmiyor havucuda pişirmiş aynı tencerede bide ayırıp yedim diyor ..
kızlarrrr tesadüf eseri görmesem kilo veremedi monti suclu olucak cık cık cıkkk
birbirinizin menüleri takip edin uyarın olmadığı yerde her gün düzenli menü paylasıyorsak bu yüzden takip edelimki birbirimizi diyetimiz daha sağlam olsunn ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?