Sağolasın canımm Allah razı olsun herşey sınav Rabbim yüz akıyla çıkmayı nasip etsincanım ya bir sene annemde öyle başına gelmedik kalmamıştı.vakti zamanı gelince bitiyor da işte sabır gerek Allah yardımcısı olsun Rabbim bir daha dert tasa vermesin inşallah.
Gec kalktim tatlis ancak biseyler yiyiyorum senden nabersaydin78 kuzucum napiuosun nasılsin
Vücut su çekmiştir.
Bende öyle dusundumHorlamadır horlama
Aah bebes gordu bu gözler maalesefNanam mmm görme yavrum beni..tırt pattis siz olmiyi ben napiyimmmmmm . Kv.k.baba nin dişine göre de yapiom ki yumuşak iygyy
Menü kardeşi derken tatlısı??
Bi kucak dolusu sevgi aldıktan sonra bomba gibi
Günaydın diyeyim ben , anca kalkabildim sabah yatinca
Tünaydın tatlımmmmGünaydın diyeyim ben , anca kalkabildim sabah yatinca
Günaydın canımnanan: 48859408 .!.:Günaydın diyeyim ben , anca kalkabildim sabah yatinca
annemin benim için kullandıgı tipik sözlerdenilkkez duydum bu sözü bayıldım
insülinden onlar.karbonhidrat ilk zaman cok enerji versede zamanla kronik yorgunluk yapıyor,d vitamini baktılar mı acaba ?kızlar ben yıllardır gelen kötü yeme alışkanlıklarımı değiştirebilme sürecindeyim listeler beni fena kasıyor bu yüzden şimdilik liste falan yapmıyorum hayatımdan bana faydası olmayanları çıkarsam en büyük karım.ama çok ilginç son 15 gündür sanki uzaktan bir kumanda tuşa basıyor ve benim tüm enerjim bitiyor kolumu kıpırtadacak halim kalmıyor doktorada gittim biliyorsunuz ama neden böyle oluyorum anlamadım
kelebekolacam doktorum hekimim birde sen söyle ne oluyor bana ya
hani birbirimizi etiketleyip göz hapsine alıyormusuz ya,,saolsun kelebekcim beni nihakına aldı artık onunla eşizMenü kardeşi derken tatlısı??
Haydi hayırlı olsun bakalımhani birbirimizi etiketleyip göz hapsine alıyormusuz ya,,saolsun kelebekcim beni nihakına aldı artık onunla eşiz
Dolym abdest için bu mani degil canım .Kuzumm kol alçıda o yüzden abdest alamıyor
hadi afiyet olsunAçımmm kuzumm şimdi çıldırmış gibi slaatamı yiyorum
kızlar ben yıllardır gelen kötü yeme alışkanlıklarımı değiştirebilme sürecindeyim listeler beni fena kasıyor bu yüzden şimdilik liste falan yapmıyorum hayatımdan bana faydası olmayanları çıkarsam en büyük karım.ama çok ilginç son 15 gündür sanki uzaktan bir kumanda tuşa basıyor ve benim tüm enerjim bitiyor kolumu kıpırtadacak halim kalmıyor doktorada gittim biliyorsunuz ama neden böyle oluyorum anlamadım
kelebekolacam doktorum hekimim birde sen söyle ne oluyor bana ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?