Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

canım ya bir sene annemde öyle başına gelmedik kalmamıştı.vakti zamanı gelince bitiyor da işte sabır gerek Allah yardımcısı olsun Rabbim bir daha dert tasa vermesin inşallah.
Sağolasın canımm Allah razı olsun herşey sınav Rabbim yüz akıyla çıkmayı nasip etsin

N Nana Ausencia
kızlar dediğim gibi dün saunaya gittim, keselendim.. Sonra tartıya çıktım, hiç değişiklik yok Ben bi yarım kilo gider diyordum
Vücut su çekmiştir.

Başka yalan bulamadım

Horlamadır horlama
Bende öyle dusundum

Nanam mmm görme yavrum beni..tırt pattis siz olmiyi ben napiyimmmmmm . Kv.k.baba nin dişine göre de yapiom ki yumuşak iygyy
Aah bebes gordu bu gözler maalesef ohhh ohh bide yumuşak

N Nana kaptancım menü kardesi istiyorum bu konuyla kim ilgileniyor
Menü kardeşi derken tatlısı??

N Nana kaptanii deryamm Es Es den kucakk dolusuu sevgiler gönderiyorum bugün nasilsinn tatlimm
Bi kucak dolusu sevgi aldıktan sonra bomba gibi

ilkkez duydum bu sözü bayıldım
annemin benim için kullandıgı tipik sözlerden

insülinden onlar.karbonhidrat ilk zaman cok enerji versede zamanla kronik yorgunluk yapıyor,d vitamini baktılar mı acaba ?
ben aç olunca daha enerjik oluyorum,bide bana zencefil çok iyi geliyor deneyelim.
senin zamana ihtiyacın var.zararli karbonhidratları hayatından çıkarmalısın.

Menü kardeşi derken tatlısı??
hani birbirimizi etiketleyip göz hapsine alıyormusuz ya,,saolsun kelebekcim beni nihakına aldı artık onunla eşiz

çok güzel düşünmüşsün Bana da en başta herşey çok kasıntı geliyordu. Bence zaten ilk başta kendimiz de korkutmadan önce yanlışları düzeltmemiz lazım, zararlıları hayatımızdan çıkartmamız lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…