Ben bugün 2.5 yidimm eşim yemedi dökülmesin günay diye attım agzıma bucuktan bir şey olmaz herhalondandır yoksa iki yumurta iyi tok tutuyor gerçekten
afiyet olsun yumurta iyidirBen bugün 2.5 yidimm eşim yemedi dökülmesin günay diye attım agzıma bucuktan bir şey olmaz herhal
amannn ne decen 4 günlüğü sohbete gelenlere ayıp ikramları yemezsen olmaz.aaa cok ayıp cok.zaten gecen hafta vermişsin zorlama okadarBen kalkar canlar . Pek çok iş var yarın sohbet bende demişmiydim
O yüzden 4 günlük listeye başladım
bozulmussss olur mu 2.5.tüh gitti diyetBen bugün 2.5 yidimm eşim yemedi dökülmesin günay diye attım agzıma bucuktan bir şey olmaz herhal
Hahhaha küçük eniştee seniiitellioğullarrııı nerdesiniz bu seferogulları 4 günlük yapıyor yanlız üstelerine yürüdüm kazam mübarek olaaa
yok canımmmm.burda işin içine böyle şeylerde katmassak diyet çekilmiyooo.Hahhaha küçük eniştee seniiiTek başına kafa tutuyorr seferogullarınaaa (Latife yapıyorum darılma sakın kuzumm )
oyyy maşallahEveeeeeeeetmiktar belirtilmemiş ne de olsa
Aynen ıspanağı yutabilmek için 1 sürahi su dikiyordum . İşte o diyeti asla yapmam . Nefret geldi . Ama 13 günde 11.5 vermiştim ilk yaptığımda ...rekorumdur .
Yaaa cansınnn sen yaaa yaklaşş öpiciiiimmmmyok canımmmm.burda işin içine böyle şeylerde katmassak diyet çekilmiyooo.
dely deliyi imam ölüyü severmiş öp kuzum bende öpicimmmmYaaa cansınnn sen yaaa yaklaşş öpiciiiimmmm
alıştı canım çok şükür yalnız çok uzak otobüsle 23 saarte gitti uçakla döndü artık inşallah hep uçakfatmacım bende seni gördüğüme çok sevindim inşallah herşey yoluna girecek merak etme herşerde bir hayır vardır kiloyuda sorun etnme veririz hayırlısıyla . paşanın dersleri nasıl alıştımı rizeye?
Bu liste polyannam .
Amin canim insallah. Nasibtr varmi bakalim. Sinavlar 3 4 aralikta yani benim öyleayy en güzeli ev almak, Allah size de bize de nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?